Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
f4hrenheit
csendes tag
Sziasztok!
Mi a vélemény ezekről az akksikról?
http://www.amazon.co.uk/DIGITALJIMS-SAMSUNG-3500mah-CAPACITY-EXTENDED/dp/B005ZE54PM/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1417541810&sr=8-7&keywords=samsung+s2+battery[link]
Mennyire bírják..etc?? Köszönöm előre is a választ!!
Szép estét! -
f4hrenheit
csendes tag
Ha valaki tok vásárlás előtt áll, ajánlom ezt a tokot! Fél éve használom, a telón semmi karc, nagyon jól véd
-
f4hrenheit
csendes tag
Köszönöm ismét, és bocsánat az OFF-ért!
-
f4hrenheit
csendes tag
Bocsi már nem lehet szerkeszteni! Az alkalmazáskezelőben nem találom a tiltást, valaki segítene?
-
f4hrenheit
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
f4hrenheit
csendes tag
Segítség kellene. Amióta JB van a telón, már 2x fordult az a jelenség elő, hogy ha 1x lezárom a képernyőt (feketeség), és később beakarnék lépni a menübe, vagy akármi nem történik SEMMI, nem reagál semmire. Csak akkor ad életjelet, ha kiveszem az aksit, vissza be és jó. Valaki segítsen mert kezd felb@szni!
Gyári XEH JB, OTA-val telepítve, előtte-utána csináltam wipeot!Köszönöm előre is!
-
f4hrenheit
csendes tag
Sziasztok! Problémám a következő: videó felvétel közben, általában mikor közeli dologról fókuszál rá távolira, belaggol a felvétel (mintha pl. 30fps-ről leesne 15re), de hirtelen feláll utána nincs lagg, de ez marhára idegesítő.. Gyári 4.1.2 XEH, semmi root, semmi csicsa. Köszönöm a segítséget előre is!
-
f4hrenheit
csendes tag
Bocs a dupla hsz.-ért, de már nem tudtam szerkeszteni, Ebay is tele van tripoddal, hátha valakit érdekelnek ezek, ezért belinkelem!
-
f4hrenheit
csendes tag
Hello!
S2-höz létezik kamera állvány? Ha valaki tud róla, és dobna egy linket megköszönném!
Szerk.: közben találtam, nagyon babán néz ki
[link]
-
f4hrenheit
csendes tag
válasz
GrooveHero #27823 üzenetére
Igen így már érthető..
Igen bőven drágább, de az a 10ÉV garancia nem hangzik rosszul! -
f4hrenheit
csendes tag
válasz
GrooveHero #27820 üzenetére
Nem látok linket, hogy mihez képest..
-
f4hrenheit
csendes tag
válasz
GrooveHero #27817 üzenetére
Köszi teljesen korrekt áron van..
-
f4hrenheit
csendes tag
Hello!
64Gb-os Sd kártyából milyet érdemes venni, amit olvas is a teló? Köszönöm
-
f4hrenheit
csendes tag
Végre nekem is jelzett, hogy megjött a JB, előtte - utána csinálok egy wipe-t, így helyes? Nem akarom, hogy egy fél napot ne bírjon ki.. Előre is köszi
-
f4hrenheit
csendes tag
Érdekes, hogy nem egyszerre küldi ki a rendszer, remélem nem lesz sok különbség...
Tresh, wifivel frissíted?
-
f4hrenheit
csendes tag
tresh küld át az isteni sugallatot kérlek hozzám is, köszönöm!!
)))
-
f4hrenheit
csendes tag
Nekem függetlennél sem talál semmit!
-
f4hrenheit
csendes tag
Na én nem várok tovább a független JB-re, kérdés az, hogy fellehet e rakni a vodás, vagy telenoros JB-t függetlenre garancia vesztés nélkül?? Pl. Odinnal? 1.hsz-t elolvastam sokszor, de nekem ez még mindig magas, nem vagyok egy nagy ROMolgatós ember
. Köszönöm a segítségeteket!
-
f4hrenheit
csendes tag
Pedig már épp ideje lenne, lassan egy hete már, hogy kijött a vodás és a telenoros
-
f4hrenheit
csendes tag
Komolyan ez már vicc, hogy mi nem kapjuk függetlenre... WTF??!!
-
f4hrenheit
csendes tag
Köszi nektek!
-
f4hrenheit
csendes tag
válasz
vrgkrisztian #23306 üzenetére
Remélem hamarosan jön ezek után függetlenre is!
-
f4hrenheit
csendes tag
Ismerősöm stock Vodás s2-re kijött a 4.1 JB, hivatalos magyar, az én függetlenemre pedig még nem! 400 megát töltött le, bizonyíték:
http://kepfeltoltes.hu/130524/20130524_163707_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
f4hrenheit
csendes tag
Sziasztok.
Elolvastam az 1. hsz-t, de ez még nekem mindig magas!
Létezik olyan módszer, amit ha felrakok gyári stock 4.0.3-ra, akkor ha szervízre kerül a sor, minden nyom nélkül visszaállíthatok a legfrissebb hivatalos magyar verzióra, hogy ne veszítsem el a garit? (még bő 2év van rá, de már szívesen használnék JB-t)
Ha igen, akkor valaki leírni röviden a menetét ennek, + a Visszaállításnak is gyárira??ui.: ha pl annyira megsérül a telefon, hogy nem tudom visszarakni rá a gyárit, és nem hivatalos jbvel kerül a szervízbe, mondhatják azt, hogy elállunk a garanciától mert nem gyári az op. rendszer?
Elnézést, ha már 100x ki lett tárgyalva, de nem akarok téglát... Köszönöm!
-
f4hrenheit
csendes tag
Az mennyire furcsa, ha 17perc Real Racing után a fényképező magasságában a KIJELZŐ, hátlap egyszóval minden TŰZ FORRÓ?
-
f4hrenheit
csendes tag
Hát ez a gyári JB Kiessel sose fog megjelenni
-
f4hrenheit
csendes tag
A Kies-el menyire biztonságos frissíteni majd JB-re? Mert hallottam sok helyről, hogy téglát csinált a telóbol... Köszi
-
f4hrenheit
csendes tag
Köszi!
-
f4hrenheit
csendes tag
Holnap jön a Magyar JB? Kies felfogja vajon ajánlani, már holnap, vagy még arra várni kell? Gyári 4.0 van még az enyémen
Köszi
-
f4hrenheit
csendes tag
S2 nem csak 32GB sd-t fogad? Legalábbis mindenhol azt olvasom.. ezek szerint olvassa a 64GB is?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest