- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
Ezzel a transparent dologgal nálam nem stimmel valami. Amit javasoltál nem működött.
Találtam egy másik lehetőséget, amit az XDA-s fórumon javasoltak, de asssssse!
WTF? (Bár nem XWLSN-hez van, de valakinek mégis működhetett..)
-
Oldman2
nagyúr
Íme: CWM 6.0.2.9
-
vrgkrisztian
aktív tag
huhu..ez szivatós dolog.... egyébként a kijelző beállításainál kapcsold ki az energiatakarékos megjelenítést (ha 4.1-ed van,akkor képernyőtónus aut. beá. ne legyen kipipálva) egyébként ez egy olyan megoldás,ami elemzi a megjelenített képet,és ha sok a fehér (pl böngésző) akkor a szürke színeket elhúzza a fekete felé,és energiát takarít meg az amolednek köszönhetően...) egyébként ha nagyon durván változik a szürke árnyalata,akkor az garis lesz,mert nekem is olyan most,és haveromé nem csinálja ilyen durván energiatakarékos kijelző módban sem...a régi kijelzőn is használtam energiatakarékos megjelenítést,és ott nem volt ennyire durva a helyzet... (egyébként lehet,hogy ezt az elemzést a kijelző külön chipje végzi,és az rosszul van beállítva gyárilag. v hibás..ez pedig a kijelzőbe van integrálva..) garis cserével megoldható,ha zavar,hogy nem lesz energiatakarékos a kijelződ,és így többet eszik...(cserélik az egész előlapot a kijelző kerettel és üveggel együtt)
amúgy szembetűnően pocsékolja az energiát,ha nincs kipipálva,azt már észrevettem...!ugyanitt: másnak is lötyög a kamera,ha picit megrázza a telót?mert nálam akkor is hallani,ha pl a fülemhez emelem hívás közben
halkabb környezetben még akkor is meghallom a lötyögést,hogyha zsebből veszem elő... a kameramodul csere óta ilyen...az előző gyári kamera nem lötyögött,ez 100%
-
Burt1793
veterán
Ha megnézed a gsam battery monitorban a kijelző fogyasztását, ott 5 lépésben mutatja a fényerő szerinti fogyasztást.
Jól kivehető, hogy míg alacsony fényerőn szinte nem is fogyaszt, max fényerőn erősen zabálja az aksit. A legtöbbet ezzel lehet spórolni illetve a mobil adatkapcsolat kikapcsolásával (már ha nem használod éppen).
Én felraktam a LUX nevű fizetős programot, amivel a fényérzékelővel kapott értékekhez külön fényerőt tudtam társítani. Beállítottam minden értékhez egy jól olvasható fényerőt, most szinte megduplázódott az akkuidőm, mert nincs végig 80%-on a fényerő (sajnos a gyári automata beállítás is pocsékolva magasan tartja a fényerőt JB alatt, szinte mindig 100%-on vagy annak közelében, ezért kellett külső app.-ra váltanom). -
ett
aktív tag
Azt tudom, csak nekem olyan kene ami volt rajta, azert irtam be a telefon adatait. Mivel vinnem vissza orangeba gariztatni. Es ez nem magyar peldany, bar magyar nyelv van benne, csak nem tudom hogy kiszurjak-e majd ezt a garinal. Ha itt nem talalok, akkor megnezem xda-n. Ott csak lesz hozza rom.
-
-
belavagyokbp
aktív tag
Előbb próbáltam ki, kicsit lassabb, mint a NeatRom, viszont több beállítási lehetősége van. Igazság szerint a kettőből lehetne egy tökéletes romot csinálni
Dev-host most sz*rakszik, én sem tudok róla letölteni semmit.
Az 5.1-ben pedig elvileg volt egy Bluetooth hiba, ezért az 5.0-hoz csinált egy update-pakkot:
"Known BT issue in v 5.1
I've found out what's the problem to the Bluetooth. It is coz by the BeatsAudio Mod. So for who that use BT headset or whatever , stay in V5 and i'll make a
PREMIUM SUITE
that will contain the MODS in the v5.1 changelog except BeatsAudio Mod "INNEN tudod letölteni, bár ez is a dev-hostra mutat, szóval nem vagy sokkal előrébb. Az 5.0-hoz pedig ITT egy 4shared-es link, én innen szedtem őket.
-
nfsu17
veterán
Nem kell pont ilyet venned, elég hasonló mindegyik megoldás. Van egy műanyag keret, abba pattan bele a készülék, és onnan már magától ki nem mozdul, szóval nagyon stabil. Védi a kamerát, védi a kijelzőt, de az oldalsó gombok elérhetőek.
Egy negatívot tudok mondani, de ezt lehet ciki leírni,de én zsebben hordom és a kamera körül, meg itt-ott eléggé össze tud gyűlni a mikro-por. És eléggé alattomosan oda is "szárad" kifújni sem könnyű.
-
nfsu17
veterán
Tokot tudok ajánlani esetleg.
Egy ilyen bőr flipes kinyithatós tokot használok.
[link]Tegnap kiesett a zsebemből a teló, a tok széle picit meg is sérült, a teló kerete egy hangyalábnyit. Ismerősöm szintén hasonló tokkal dobta el a telója valami márványpadlóra, a tok annyira megsérült, hogy letörött a műanyag pöcke, de a teló megúszta ép bőrrel. Hisz ez (is) a tok feladata.
ha OXX vagy OXA csc van benne akkor már csak a szerver leterheltsége miatt nem adják ki... pár nap és dobják a többi régióba is, csak azért h ne dőljenek be a szerverek. ez ilyen...
Tudok a szerver dologról, tegnap írtam is róla valakinek.
Hogy az angol OXX-e, azt nem tudom, de a XEH az az, még mikor új volt a teló megnéztem. -
mivan80
aktív tag
Hali, tök egyszerű az egész, én tegnap este óta használom.
Gondolom, most rootolt a telód, ha még sem, rakj fel egy PhilZ-t, csak rootolt telón működik a Mobile Odin.
Telepíted a Mobile Odin Pro-t (nekem ez van meg a sima nem tudom miben tud kevesebbet, rootol-e).
Felmásolod a teló memóriakártyájára a kicsomagolt rom-ot (.tar , .tar.md5).
Mobile odine pro elindít, megkeresed at Open file... menüpontot, betallózod a romot.Ha akarod lefuttat egy ellenőrzést rajta, ha nem skip, és szépen be is tallóz mindent a helyére.
Azután beállíthatod az everroot,és a wipe beállításait (amit gondolsz bepipálgatsz), és már kattinthatsz is a Flash firmware menüpontra.A többi már megy magától.
Ha végzett, a teló egyből rootolva lesz.
-
t256
őstag
Pedig ott van az.
Model mezőnél kiválasztod az i9100-at a Countrynál Hungaryt rákattintasz a check firmware-re és máris megkeresi Neked a magyar XEH romot, amit rögtön le is tudsz tölteni.Abban az esetben nem tudod kiválasztani Magyarországot ha i9100P telefonod van, mert az nem Magyarországra készült. Én egy GSM boltban mégis kifogtam egy példányt.
-
bruti01
őstag
-
kopi73
tag
Ezt raktad fel :MIUI V5.13.04.18 ?Mert erről még nem halottam semmi hírt,valaki esetleg próbálta?
-
Flyme
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő..
Nem tudom, jó helyen találtam-e meg: [link]
Ha jól értelmeztem így kéne feltennem:
- Flash-elem a ROM-ot
- Utána válasszak nyelvet
- Újraindítás
- Gapps telepítése (?) Ezt viszont nem találtam, illetve, hogy minek kellene telepíteni arról sem írnak.
-
t256
őstag
Jó kérdés. Gondolom valami közismert hibás kernel, amit az XDA fórumon mindenki ismer.
Milyen rendszerre telepítenéd?Nekem tegnap 4.0.3 gyári ICS-re sikerült. Előtte rootoltam, hogy a CWM-et tudjam telepíteni.
Legalábbis valami ilyesmi rémlik tegnapról, elég sokat nézegettem a nulladik hsz-t és az xda fórumot.
Ezt javaslom Neked is mielőtt megbánnád a romolást. -
t256
őstag
Egyszerű!
Külső SD kártyára másold át a CM10.1 zip fájlt és a gapps.zipet.
Indítsd el a telefont recovery módban. Egy másik leírásban olvastam, hogy legalább 5-ös verziószámú CWM kell.Flasheld a két zip fájlt (értelemszerűen először a cm10.1.zipet), majd csinálj egy factory resetet.
Végül indítsd újra a telefont.Előző verziónál csak annyit ír, hogy ne superbrick kerneles legyen.
Csak saját felelősségre!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Tőzsde és gazdaság
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia