Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Na látod, az az ammi nem fog összejönni. Mivel jövő héten lenne esedékes a vásárlás ezért próbálok keresni használtakat aprón, hátha olcsóbbak kicsit mint az újak. Azért a 120k így hirtelen nem kis érvágás
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Laraxior
titán
Majd jön a másik fél és mesél... de az S3 topikba már le van írva
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zoleeno1
veterán
Próbáld ki Neatrom Lite 4.0-át, azt sokan dicsérik. Vagy kimondottan macsek kell?
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Zsoó
tag
Nem kell mozognia, mert középre kell állítani azt a kört, amivel kalibrálok. De ha mozgatom a telót, az a kör meg sem mozdul mintha halott lenne a giro. Régen mikor kalibráltam, akkor izgett-mozgott amíg középre nem állítottam. Leglább is így emlékszem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
Kerio
őstag
Jó, csak láttam már ilyen hőlégfúvós megoldást.... Youtube-on.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
PaFec
aktív tag
Nekem nem jön be a cm. Tegnap este ismét felraktam, reggel nyomkodtam kicsit, de rájöttem nekem nem fekszik. Cserélve lett. Én ezt raktam fel cm-10.1-20130101-MCM-i9100-vsync_sysfs, pár órát nyomkodtam, egyetlen hiba kibukott, hotspot nem ment rendesen, akadozott a net. Romot akartam tölteni, de mindig megállt a letöltés. Viszont van aki nagyon szereti. Egy próbát azért megér...
(#4699) edgelaszlo: Várom én is.
[ Szerkesztve ]
PaFec
-
hariboh
tag
Nekem a cm10.1 nagyon bejön. Akksi idő kétszer jobb mint a leaknel. Meg én alapból szeretem ezt a stock Android kinézetet. Csak ajánlani tudom. Hibát eddig még nem találtam, megakasztani is eddig csak ugy tudtam hogy töltöttem zenet hallgattam es vice cityztem, de akkor is szerintem azért mert 15% alatt volt az akksi és akkor 800mhzen ketyeg max a proci.
-
-
zoleeno1
veterán
Minden volt Írtam már sokszor, csinálja 4.0.3, 4.0.4, 4.1.2 leak alatt is. Próbáltam a hivatalos T-s, gyári 4.0.3-al, full szüzen, alkalmazások nélkül, úgy is csinálta. Próbáltam sok féle főzött rommal is, több féle kernellel, ugyanaz. Teljesen véletlenszerűen jön, most pl már vagy 5 napja nem volt. De van, hogy naponta 2-3 is. Wifihez nincs köze, keveset wifizek, amikor napok óta offon volt is volt, h csinálta. Egyébként azt vettem észre, hogy legtöbbször olyankor jött, amikor kaptam valami értesítést. Pl: play jelzett, hogy frissítés van, face üzenet, stb. Ezt onnan tudom, mert amikor vissza kapcsoltam a SoD-ból, kaptam is az értesítést rögtön. Viszont ez is megdőlt, mert kikapcsoltam minden értesítést és úgy is volt, hogy SoD-olt...
Volt szervízben, kicseréltek benne pár dolgot (legalábbis a garipapír szerint), ezeket: mikrofon+usb csatlakazó+átvezető kábel... ezeknek mi köze van ehhez nem tudom, szerintem amúgy semmi, de a problémát nem oldotta meg, azt látom
Mint már írtam, megvárom még a hivatalos JB-t, ha azzal is ez van, akkor hívom a helyszíni javítást. És ez addig fog menni, még meg nem csinálják, vagy ameddig meg nem unják és ki nem cserélik, ezt már rájuk bízom, én ráérek Viszont nekik az ország másik végéről kell leutazni, szal asszem én leszek a kitartóbb[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Nagyon sokan panaszkodnak erre, itt a fórumon is. Szinte kivétel nélkül újonnan, mostanában vásárolt, hálózat függő készülékeknél. Nem ébred fel, pont ez a baj, hogy csak úgy tudom újra indítani, ha hosszan nyomom a power gombot (8mp), vagy akksi ki-be.
Ami a leginkább bosszant ilyenkor (legalábbis engem), hogy ebben a SoD állapotban ha hív valaki, a másik félnék rendesen kicsöng, de nálam semmi jelzés. Újraindítás után meg se nem fogadott hívás, semmi. Also nem tudom, hogy közben keresett e valaki. Egyébként a telefon nem kikapcsolt állapotban van, mint az látszik is abból, hogy kicsöng a hívó félnél, + az akksi is irdatlan módon merül közben valamiért, mert minden újraindítás után, ami SoD után volt, legalább 10%-ot esett.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Nem-nem A mély alvás = deep sleep, az általános dolog, kell is, hogy kímélje az akksit. A Sod=Sleep of Death az, amikor annyira mély alvásba megy, hogy képtelen felébredni belőle. Viszont ha az előbbi gondolatmenetet követjük, akkor logikusan annak kéne következnie, hogy az akksi nem merül közben. De nem így van, valami eszement módon zabálja. Ehhez a részéhez nem értek, de azt gondolom, hogy a proci elkezd pörögni mint az állat, próbál "felébredni", csak nem tud. Ebből viszont egyenesen következne, hogy melegedni kéne neki mint a cserépkályha. De itt még1 csavar, mert nem melegszik Szal passz, nem tudom mi van a háttérben, de valami nem stimmel
(#5554) busman: +1, nálam is az új Arma van fent, nekem eddig ez tetszik a legjobban, de ugye ízlések és pofonok... Annyi, hogy én cseréltem alatta a Jebbo kernelt a legfrissebbre, vagyis az 1.1c-re.
(#5557) .zSoLTi.: Ok, majd számolj be a tapasztalatokról.
[ Szerkesztve ]
-
-
kungzi
veterán
ezzel is lehet akár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest