Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
valaki tud olyan problémára megoldást hogy a szürke árnyalatoknál miért zöldül be a kijelző? *#0*#-et beírva a teszt színeknél semmi beégés nincs minimálisan sem és a színek se térnek el de a szürke szint valamiért nem jól jeleníti meg, valami ötlet hogy mi lehet a hiba?
-
Eclips21
őstag
nem tudja valaki mi lehet a baja a telefonomnak? a fő camera néha jó néha nem, a proximity (közelség érzékelő) egyáltalán nem jó, a fényérzékelő is jó és az előlapi kamera is , valami hardveres baja lehet? szét szedtem összeraktam a probléma nem változott sajnos nem garanciális :S azért mertem szétszedni ja és mikor bekapcsolom világít pirosan a a proximity szenzornál.
-
Eclips21
őstag
válasz HELLAFLUSH #9806 üzenetére
szerintem ne szenvedj vele, az rom eddig nekem sose volt jó amúgy a kernel se passzol hozzá tökéletesen írják is xda-n
-
Eclips21
őstag
válasz eFeMeR74 #13490 üzenetére
linkelsz de nem olvasol?
Lítium-ion
Túltöltés tolerancia - nem lehetséges ---> este simán fent lehet hagyni én is este teszem fel reggel veszem le
Gondozási igény (x naponta) - gondozásmentesek ----> igazából tilos lemeríteni őket teljesen mert nem tesz jót nekik[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
van valakinek OTG-kábele? megnézné nekem hogy a billentyűzet működik e nála, mert nálam felismeri kiírja hogy bill csatlakoztatva és lefagy a telefon próbáltam kernel cserét is de semmi változás lehet hogy a rommal van a baj? LS8-at használok a pendrive működik vele.
-
Eclips21
őstag
válasz pekpeter #14663 üzenetére
próbáld ki ezt wifis totalcommander kellhet hozzá de van webes felülete is nagyon jó program
-
Eclips21
őstag
Dorimanx 8.13 kernel nagyon jó lett, eddig mindig nagyon instabil volt ha toltam egy kis OC-t, de most 1500at lazán viszi 520as GPUval ami hihetetlen számomra. Játszottam nyomkodtam a pénisz programokat aztán rájöttem hogy így is elég nagy XD és visszaállítottam alapra. Szokott valaki szórakozni ilyesmivel?
-
Eclips21
őstag
ma magától frissült a Play, ezt vakoknak csinálták ?? vagy miért lett minden ikon 10x akkora vagy csak tablet
tablet tablet tablet tabletzombik lettek mert telóra enyhén szólva sz@r1.5 óta androidot használok de eddig ez a legrosszabb market fejelsztés
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
van új RootBox Nightly
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz Burt1793 #21304 üzenetére
+1 nekem se tip-top a kijelzőm, de nem érdekel 48ért vettem tavaly nyáron németben 2000-es samu akksival, nekem megérte, itt a sok rom / kernel a lényeg XD
amúgy cserélték volna én SGS 1 ben cseréltettem kijelzőt
(#21299) stitzb
nem tervezik folytatni a CM-et S2-re?[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz Eclips21 #21305 üzenetére
közben elolvastam miről van szó xD (égés)
(#21307) havri1
Szerintem samsung gari a legjobb nem szórakoznak, az igaz hogy a kijelző kényes mert amoled.
Romolni meg az romoljon aki akart, én akarok csinálom is, ha szar próbálok mást ez szerintem egyértelmű hogy sosincs olyan, hogy stabil talán még gyári romon se.
Amúgy nagyon szemezek a nexuszokkal talán még egy újra is félreteszek de csak a kövire ami még odébb van[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz mgTerminator #21796 üzenetére
-
Eclips21
őstag
Van új Dorimanx, már nem béta.
Kernels 8.20 and 9.20 online.
For me stable 2 days 2 nights, so who stuck all the time, stop messing with config, and update you ROMS.
i am using ROOTBOX 18/05/13 by Kroz and it's PERFECT.all the logs i see here, dont contain any kernel errors, so it's something else.
Change Log:
*Voku ported 3.0.78 update from main stream.
*Alucard updated and tuned the nightmare gov. (more options to tweak)
*I have ported update to kernel main build code and module code. from 3.10.y kernel.kernel is stable and sleeping and waking, no overheats or sods/lags
i use performance profiles as is.have fun.
try to ask for questions in Q&A tread, not here.
i read every post, every day. -
Eclips21
őstag
az új Dorival nálatok se állítja a CPU frekvenciát? fel húztam 1400-re azt írja be is állította kilépek vissza akkor is 1400et ír, de antutu és CPU Adjuster is csak 1200ig írja. Ha profilon rányomok a performace-re akkor felhúzza 1500re, megpróbáltam utána lehúzni 1400re de akkor meg 1500-n ragad :S
-
Eclips21
őstag
Dorimax kernellel szokott valaki OC-t nyomni vagy esetleg performance profilt használni? Mert nem értem miért esik vissza az antutu eredményem 1200-on ~4000pontot ad a procira 1500-on ~1500pont ez hogy lehetséges? Nem fagy ki soha nem kapok SOD-ot, sőt soha nem is volt. Még StabiliyTest-et is futtattam fél órán keresztül izzadt is rendesen de nem indult újra vagy fagyott le. Szórakoztam a feszültséggel is adtam neki vettem el belőle de így se volt jó, de valahogy mégis stabil. i9000 volt előtte és azzal nem volt ilyen lazán vitte UV-val 1400at. Arra is gondoltam hogy takarékosságból csak egy magot használ vagy mi lehet az oka?
esetleg valami terminálos parancs vagy STweeks beállítás kell még?
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
Megjelent a tmobilos 4.1 tuttommal haver ma frissitette es azt mondta uj lett
-
Eclips21
őstag
válasz Kalos7 #28391 üzenetére
a gyári 2000 aksira se jó a sima hátlap külön adnak hozzá, nekem is az van
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz GrooveHero #29595 üzenetére
ott van a Google Play-es S4 tuti fog rá jönni akkor is ha a Samsung nem csinál rá ez a lényege nem? Romolni meg úgyis fogsz. N4-nek 720p-kijelzője S4-nek meg full HD
ja és két telefon mérete között szinte nincs eltérés
136.6 x 69.8 x 7.9 mm S4 133.9 x 68.7 x 9.1 mm N4szóval S4 ha túl drága akkor N4 , mivel S4 jóval korszerűbb
meg hát ügye nem bővíthető, és a 16 giga elég karcos a 8giga meg egyenesen szégyen
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
CM 10.2-re full wipe-al feltettem egy miui-t az épp aktuálisat az usásás oldalról, és lockscrean nem jó ha megnézem az időt és újra megnyomom a kikapcsgombot hogy elsötétedje elsötétül és újra mutatja a zárképernyőt ez bug vagy gyári samsung romra kéne felteni?
-
Eclips21
őstag
-
Eclips21
őstag
válasz Daemos #31184 üzenetére
nem csak 650mA-t tud felvenni a telefon? Pár kernelben lehet állítani de ez a gyári adata ha jól tudom. A töltési idő meg a feszültségtől függ de az USB-n 5V-t a szabványos amit nem tudsz állítani nagyobbra az autós töltők 1A-osak hogy fusson a navigáció és tudja is közben tölteni a a telefont szóval hiába van note 2 töltőd ami 2A-ros nem fog gyorsabban tölteni
-
Eclips21
őstag
Nem tudja valaki hogy van e arra mód hogy itthon (Magyarország) kilehet e valahogy fizetni google playen a nexus-t úgy hogy amerikában házhoz vigyék? Nincs valami market unlocker mint régen a fizetős appokra?
-
Eclips21
őstag
válasz gzbotii #31328 üzenetére
A 16 gigás annyi? Mert akkor ugyan annyiba kerül mint amerikában. 2 hét az durva azt hittem 1 héten belül nem csak 2 hét az a max idő hogy ne reklamálhass ha késik? lehet csak 3nap lett volna
Steve Jobs nem baj egy almás faszinak nem fog menni XD amúgy nem nagy durranás de az árával együtt már az
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz gzbotii #31331 üzenetére
amerikában a 16gigás kerül annyiba de még azt se tudni mikor jön Magyarországra lehet nem is lesz sosem vagy ha karácsony körül jön akkor nexus 5-t hozatok XDDDDDDDDD
(#31334) SteveJobs: csak viccelődtem
más: egyik haverom meg januárig Kínában lesz így egy xiaomi-n is gondolkodok XD
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest