Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
Soound
tag
A semmitérő Beats Audio-t nem raktad fel véletlenül? Igazából nem tudom mi a franc történt, én úgy emlékeztem hogy miután felraktam Beats-et minden módon kipróbáltam. Szóval úgy rémlik, hogy avit is próbáltam. Lényeg a lényeg, hogy pár napra rá próbáltam lejátszani egy sorozatot, és nem támogatott formátumot írt ki. Mindenre ezt írta, kivétel a telefon által felvett videókra. Lejátszó se számított, semmi nem játszotta le (síma xvid). Pont volt egy pár napos nandroid backupom, azt visszaállítottam, és minden meggyógyult.
Történet konklóziója, hogy pontosan nem tudom megmondani miért sz*r be system szintű video codec.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest