- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Srácok !
A beállításban, a javaslatokat hogy lehet kikapcsolni ? Mindíg benne van, hiába zárogatom be. -
xhege
veterán
válasz
TheMartin03 #985 üzenetére
Igen előre kifizettem mindkettőt.
sylex1:
igen szerencsém volt
-
xhege
veterán
válasz
wong kok wah #972 üzenetére
Én megkaptam 2 db 429-es diákot is (512-est)
-
gilfoyle
őstag
válasz
TheMartin03 #920 üzenetére
Így hat nap után minden rendben vele. Az üzletben felrakta a srác pár perc alatt, sehol nem jött fel, az ujjlenyomatot sem kellett újra beállítani, bár nagyritkán ismételni kell a leolvasást. A ceruza is jól működik vele.
-
válasz
460-ért én nem láttam 512-t, 500-ért láttam a legolcsóbban.
A másik meg a két hétig tartja aztán vissza küldi ja...
Na mindegy ez csak azért bosszantó (számomra), mert leverik az árát idő előtt...#974 Jelentsd be és fel.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
TheMartin03 #975 üzenetére
Én nem tudok róla... Szerintem senki nem kapta meg...
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Valószínűleg nem küldték ki egyik túl olcsó diákosat sem.
Vagy van valaki, aki előrefizetéssel megkapta? -
-
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish #967 üzenetére
Elmeletileg mindegy hogyvan benne.Tudni kellene barhogy valtogatni.Nekem 2 fizikai meg 1e-sim van,minden variacioban megy 2 sim egyszerre.Mondjuk ez fold
-
Sirandrish
legenda
válasz
FіkuszKukіsz #963 üzenetére
Szuper, működik
Az a vicc hogy DIREKT a 2esbe tettem, mondom az eSim is 1es, ne kavarjon be -
S e t h
nagyúr
Elnézést az ide nem illő tartalomért.
Ha van vkinek esetleg általa felhasználni nem kívánt samsung kódja, akkor lehet megpróbálkoznék vele, csábít a telefon.
Ha le tudnám vinni az árat 500 ezer környékére, akkor lehet elcsábulnék, előre is köszönöm, persze privátban. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Sirandrish #961 üzenetére
A SIM tálcában az 1-es SIM helyére tedd be a yettelest.
-
xhege
veterán
A párás fürdőszoba nálam is bevállt. Szerencsére az asszony után olyan, mint a gőzkabin, szóval ott nincs szálló porszem. Ilyen környezetben tettem fel a Spigene Neo Flex-et (amivel többeknek is gondja volt), és szerencsére tökéletesen felment. Mindenhol jól illeszkedik, sehol nincs alatta porszem, vagy buborék. Egy hete van fenn és sehol nem akar feljönni szerencsére. Nyilván ez csak egy fólia, ami törés ellen nem a legjobb, de a karcokkal szemben kiváló lesz szerintem. Ezen a whitestone üvegen meg eltöprengek még majd.
-
Sirandrish
legenda
Lenne egy kérdésem!
Van nekem egy Telekomos eSimem, az az elsődleges, arról telefonálok. Viszont van nekem egy fizikai Yetteles simem, amit beraktam a telóba, ismeretlen számként jelöli, illetve pl hívást sem tudok róla kezdeményezni. Gondolom ezáltalán nem is elérhető. Ha a kis csúszkát bekapcsolnám, akkor meg azt írja hogy "Bekapcsolja a(z) SIM2 funkcióit? A(z) eSim . 1 ki fog kapcsolni,".
Hogy lehetne mindkettőt használnom? -
hdman
őstag
Sziasztok! Ma én is megrendeltem a telót (512 GB black) egy Pixel 7 PRO-t váltott,ami sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,pedig egyébként egy kiváló telefon.
Ausztriában vettem, 1189 euró volt a Samsungtól, pici kedvességgel. Rendeltem hozzá 2 év care-t is 79 euróért, remélem nem lesz rá szükség
( Régen nagy Galaxy fan voltam, S7ig szinte az összes megvolt,aztán elmúlt a varázs, átmentem Huawei vonalra. Meglátjuk,ez hogy teljesít
)
-
Sirandrish
legenda
Végre megjött a tokom, így már tudom rendesen használni a telefont
Ha valaki tokot keres, ezt tudom ajánlani. Tudom hogy sok jó tok van, de ez is egy közülük..
Spigen Core Armor
Illetve magát a shopot is tudom ajánlani, ugyanis hétfőn 17:22 perckor nyomtam rá a rendelésre, és kedden 13:00 ELŐTT már át is vette az asszony a GLS futártól, szóval ha gyorsan és jót akartok, akkor hajrá.
Hja..nem vagyok részvényes, és nem is fizetett promóció, csak ajánlás -
spect80
senior tag
Fú ez jó tipp köszi 😀
Por miatt sima fóliát esélytelen otthon feltenni, üveggel is volt baj, de vettem nemrég én is légtisztítót, kipróbálom ezt a budis trükköt.
Továbbra is rablásnak gondolom a 9000 forintos szuperfóliát már van rajta (remélem csak azon) sérülés. 3 kínai fólia 1800HUF és annyival nem rosszabb -
Amos17
tag
válasz
Bagoly81 #882 üzenetére
Javaslom, hogy járj utána rendesen az MM-ben. Én 2 boltjukban is jártam és mindkét helyen azt mondták, hogy csak S10-től felfelé (vagyis csak azokra amikre a Regalaxy program is van) jár az a plusz 100ezres beszámítási kedvezmény. Szóval vagy sikerült nekem kifognom 2 hülye/dolgozni nem szerető embert ott vagy tényleg ennyire komolyan gondolták a weboldalon, hogy a "Tájékoztatás nem teljeskörű"
-
Lehet röhögni fogsz,de én a budiban raktam fel az utolsó 3 üvegfóliát.
Kicsi helyiség,így a Xiaomi légtisztító nagyon gyorsan és alaposan pormentes levegőt csinál.
Amúgy a fürdő jó,zuhanyzás után.Feltéve ha nem ilyen 3-4perces villámzuhanyzást csinálsz.Jó párásnak kell lennie a levegőnek hogy a levegőben lévő port megkösse.
Tiszta és zsírmentes kéz alap,ahogy a türelem is.
Nem nagy ördöngősség a fólia felhelyezés,de ha nem csináltál még ilyet,akkor benne van a pakliban hogy az első nem lesz tökéletes. -
Crow
tag
Köszi a visszajelzést!! Megnyugtató. Ezzel a jelenséggel te nem találkoztál? Vagy ha igen, hogy oldottad meg?
"Felraktam tiszta környezetben(...)
Az tény, hogy a folia felrakas alapszabalyaival tisztaba kell lenni és akkor nem kerul alá porsze, stb."
Hogyan szoktad biztosítani a pormentes környezetet a felrakáshoz? Fürdőszoba zuhanyzás / fürdés után? Vagy van vmi. jól bejáratott egyedi módszered? -
Saját
csendes tag
Nem tudom, hogy közületek vki próbálta-e már, de nekem egy halom szerencsétlenség
a gyári strapabíró tok – visszasírom a Note10+ rugged protective tokját.
Konkrétan használhatatlan (számomra).
A telefon konkrétan tepsi méretű benne. Van egy értelmezhetetlen akasztó JOBB oldalt. A kiegészítő tartozékok lötyögnek. Mindezt alig 25 000 Ft-ért. Ja és az egykezes használatot el lehet felejteni. Megy vissza.
-
Gardaai
senior tag
válasz
BusinessGuy #799 üzenetére
Ez a videó alapján szerencsén van.. nekem elég könnyen elindul a fólia rajta. Megnyugodtam.
-
kiszu
senior tag
Olyan erdekes ez a folia tema.
S22 ultrara vettem tavaly nyaron a telefonnal együtt a gyari 2db os fóliát.
Felraktam tiszta környezetben es 8.5 honapja rajta van. Kismillioszor vettem le es tettem fel rá tokot, mert ha futni megyek, akkor a futóövben a ledes tokban van a telefon, otthon, vagy kabatzsebben (mellé sose teszek semmit) meg átlátszó gyári szilikon tokban van. Ez a gyari folia 8.5 honap utan is makulatlan a telefonon. Annyira tökéletes mint az s21 ultrán és elődein a gyárban feltett.
Egyszeruen nem is értem miert kell barmi massal próbálkozni, de persze mindenki maga dönti el.
Az tény, hogy a folia felrakas alapszabalyaival tisztaba kell lenni és akkor nem kerul alá porsze, stb.
Ha marad 1-2-3 apro buborek amit nem tudsz a mellekelt kartyaval kinyomni, akkor HAGYNI KELL!!! mert max 1-2 nap es eltunik. -
Teal'C
veterán
válasz
7Heads Drago #941 üzenetére
Itt a teszt, saját. Az s22u sem volt sokkal rosszabb de tény hogy van különbség.
[link] -
Tin
veterán
válasz
7Heads Drago #941 üzenetére
73 perc a 25W töltővel? 14%-ról nekem miért volt 50 perc akkor 100%-ig tölteni vele?
-
Caineevo
tag
Szóval, az s9+ kikapcsolja az AOD-ot ha le van takarva a kijelző, ez meg megevett 10% akksit kb 20 óra alatt letakart kijelzővel, köszi a fejlesztéseket Samsung
(Utánaolvastam, S10 óta ilyen, világít ha kell ha nem...
)
-
7Heads Drago
veterán
Ha megtalálom azt a cikket ahol írták hogy nem megy. Most nem találom.....
Most ezt találtam: [link] Az S22-vel nem ment szinte semeddig se, nagyon jól látszik a grafikán. Az S23 43% után zuhan be ami azért marhára nem egy acélos teljesítmény. 50-60% ig azért bírni szokták.
-
Maxxy10
addikt
válasz
MikeWazowski #895 üzenetére
Én pl credit score boostkènt használom őket.
-
válasz
Kanyecc1st #929 üzenetére
Ez egy vicc hallod...
Elszomorító...
-
Kanyecc1st
csendes tag
Ha valaki sokalja az árat, érdemes a románokhoz átutazni.
-
BMS
őstag
Milyen fóliát ajánlotok a telefonra(S23 ultra,szilikon tokban). Ez a MediaMarkt-os clearplex mennyire jó pl? Vagy valami más esetleg?
-
sfefe
addikt
válasz
MikeWazowski #895 üzenetére
Miért is szomorú??
Mi sok mindent vettünk eddig 0 thm-es hitelre... Miért adnám egybe a lóvét ha részletre is ugyanannyit fizetek??
Kamatos hitelre meg nem veszek semmit ... -
vRichárd
kezdő
Sziasztok,az elállás pontosan hogy működik?
Vettem ses-ben egy s23+ készüléket 403ért,viszont lehet berendelek samsungról egy ultrát 25% diákkal.
Ha tetszik marad ha nem akkor megy vissza.Csak szeretném tudni a pontos menetét nehogy lyukra fussak és itt maradjak két telefonnal.
De szívesen fogadom azon emberek véleményét akik a két típus között gondolkodtak hogy miért és hogyan döntöttek végül. -
BusinessGuy
őstag
Általában a Cofidis esetében megállapitják hogy háááát erre hitelképes nem vagy de van egy másmilyen hitelük aminek az igénybevételéhez kedvezőbbek a feltételek és azt igénybe veheted (abban lesz vagy 30% THM).... De ha átmegy és nem trükköznek akkor nincs buktató 0%-ra kivihető és előtörleszthető bármikor.
-
válasz
Terraxx000 #901 üzenetére
Nekem ez a típusú fólia ( ami S22U-ra való) tökéletes! Szinte észre sem venni, S-pen is szépen megy rajta, ezért bátorkodtam ajánlani, mivel sokan kérdezik mit ajánlanak rá.
-
Tin
veterán
Kerek 1 nap standby, használat nélkül. Tehát ez alapján 10 napot kibír Wifin. Bár van egy sejtésem, hogy az SD nem sokkal többet fogyaszt a mobilhálózaton lógva sem.
Az meg, hogy minek rakok fel ilyen statisztikát: azért, mert ez is hasznos infó lehet. Még nem volt időm átköltözni a telefonra, és tegnap úgyis feltöltöttem.
-
Terraxx000
csendes tag
Én ezt raktam fel. Ment is az 1 csillagos értékelés rá. Utólag módosítanám 2 csillagra.
Elsőt nem sikerült felrakni, ahogy kihúztam a közepéről letapadt és tele volt bubival nem sikerült kiszedni a bubikat.
Másodikat nagyon óvatosan sikerült felrakni 3 kis bubi volt a szélén, amit fél óra alatt sikerült kiszedni alóla de azon a részen eléggé karcos lett a fólia.7 nap használat után kicsit javult a véleményem. Az uag tok nem szedte fel a szélét, mivel nem ér ki teljesen a szélére a fólia.
A fólián jól csúszik az ujjam, hasonló mint az üvegén. A toll nem olyan mint üvegen, de szerintem mindegyik fólián ilyen lesz.
7 nap alatt elég sok hajszál karc lett a fólián. Pedig home officeban voltam és minimális időt volt zsebembe.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR