- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow
tag
Kíváncsi leszek, az MM/ClearPlex fóliával 1-2 hét elteltével is meg lesznek-e elégedve a tulajok. Az S22U topikban többen panaszkodtak rá anno, hogy a széleken hamar felvált, még a tokbarát verziónál is, ami elvileg ki sem ér teljesen a kijelző pereméig. Mindenesetre nagyon szurokok neki, hogy jó legyen, mert én is ClearPlex párti vagyok. A mostani 3 éve van fent (sík kijelzőn), és minden hibája (üvegnél sokkal tapadósabb, "narancsos" felület) ellenére nagyon szeretem. Többször ejtettem már pofára ezt a telefonomat, ill. egyszer sikeresen rázártam a kocsiajtót és túlélte mindet a fólia és a telefon is.
Mivel az S23U képernyője kevésbé ívelt az S22U-énál, bízom benne, hogy ez talán elég lesz ahhoz, hogy ne akarjon mindenáron felválni a fólia. Illetve remélem, 1-2 generáción belül végleg leszámolnak Samuék ezzel a hajlított kijelzős agymenéssel, mert csak a baj van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest