- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
A párás fürdőszoba nálam is bevállt. Szerencsére az asszony után olyan, mint a gőzkabin, szóval ott nincs szálló porszem. Ilyen környezetben tettem fel a Spigene Neo Flex-et (amivel többeknek is gondja volt), és szerencsére tökéletesen felment. Mindenhol jól illeszkedik, sehol nincs alatta porszem, vagy buborék. Egy hete van fenn és sehol nem akar feljönni szerencsére. Nyilván ez csak egy fólia, ami törés ellen nem a legjobb, de a karcokkal szemben kiváló lesz szerintem. Ezen a whitestone üvegen meg eltöprengek még majd.
-
spect80
senior tag
Fú ez jó tipp köszi 😀
Por miatt sima fóliát esélytelen otthon feltenni, üveggel is volt baj, de vettem nemrég én is légtisztítót, kipróbálom ezt a budis trükköt.
Továbbra is rablásnak gondolom a 9000 forintos szuperfóliát már van rajta (remélem csak azon) sérülés. 3 kínai fólia 1800HUF és annyival nem rosszabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged