- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
200 - 101
23851 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
stomi83
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem KMZ kezdetű kupon kódot küldeni? Köszönöm!
-
Teal'C
veterán
-
spect80
őstag
-
tomson67
tag
Na, az akadozó rendszet ki is hagytam a listáról. Én az előző telefonjaimhoz viszonyítva voltam elégedett az S10 plusszal. Anomália mentes volt nekem mindegyik, igaz, nem is voltak nagy elvárásaim, nem úgy, mint az utódaikkal.
Nekem stabilak voltak hálózati szempontból is.
Hogy meg merd-e venni? Hát, nehéz ügy atombiztosat mondani négy nap után, de kőkeményen nyúzom, hogy előjön-e valami hiba, eddig semmi. -
AtHoS
nagyúr
"Javult az eszköz belső keresője is, például címszavakkal pontosabban lehet immár személyekre, helyszínekre, témákra keresni a videók és fotók között. A fotókon vagy a videókon egy hosszú nyomással ki lehet jelölni tartalmat és azt bárhová kimásolni, akár matricát is lehet belőle készíteni különböző chatalkalmazásokban."
Az említett keresés mi alapján megy végbe? pl. személyre keresés a fotók között -> honnan fogja tudni, hogy Béla van a képen, akiről keresek egy fogalmamnincsmikorkészültképet ?(beírva a keresőbe, hogy "Béla")
A helyszíneket még megértem, ha GPS koordináta is rögzül a fotóhoz és térképről tudja, hogy pl. "Ortás tető" milyen GPS koordináta területre esikA hosszú érintéses tartalom kijelölés bármilyen alkalmazásban működik vagy speckó Samsung-os alkalmazást szükséges hozzá használni?
-
Sys85
veterán
Hát én se az S10+nál se a Note10+nál nem éreztem ezt a nagy csúcskészülék dolgot.
Nem voltak rossz telefonok,de nekem mind2-nél voltak térerő gondjaim,közelségérzékelő gondjaim,a rendszer is megtudott akadni,plusz az ujjlenyomatolvasó hatékonysága is hektikus volt.Pedig 1000féle módon felvittem az ujjlenyomataimat (más kijelző alatti ujjlenyomatolvasós telefonnal nem volt ilyen bajom)
Aztán ott voltak a random android rendszeres extra merülések.
Megváltás volt i11 Pro-ra váltani.
Nekem azóta nem jött vissza a bizodalmam a Samsung irányába,pedig előtte volt jópár egészen kezdve a Galaxy Ace-től (Ace,S2,S Advance,S5,Note 4,S6,S7,S7E,S8+,Note 8,S10+,Note10+).
Tetszik az S23U,de az utolsó pár nem túl pozitív tapasztalatom miatt nem tudom bele merjek-e ugrani egy 600k+os Samsungba. -
dvtkfan
senior tag
Én is S10+-ról váltottam, de hamarabb nem mertem váltani, mert annyira eltalálták 4 évvel ezelőtt az S10+-t, hogy még most is bitang telefon, napi használatra még mindig tökéletes az is, pláne, hogy most majd fel fogják nekem újítani, megy is az asszonynak, ő már alig várja, mert jelenleg egy S7 edge-t használ, ami már megérett a cserére...

i -
Noukoum
veterán
-
tomson67
tag
Én először az S10 plusznál éreztem, hogy csúcs készüléket használok, volt is belőle három, különböző időpontokban.
Aztán jött a Note 20 ultra, S20 ultra és olyan rossz volt mindkettő, hogy 2 hónapot sem használtam egyiket sem. Hálózati problémák, hangminőség, közelség érzékelő anomáliák, melegedés...
Aztán bizalmat szavaztam az S21 ultrának is és megint szembejöttek ezek a problémák.
Vadász, vadász...🙂
Ilyenkor mindig visszaváltottam az S10 pluszra, amivel nem volt semmiféle problémám.
Nagyon félve vásároltam meg most az S23 ultra 512-est, nyúzom, tesztelem és eddig tökéletesen hibátlan, minden tekintetben, a fenti hibák egyike sem jelentkezett.
Szóval...megérkeztem!🙂 -
doooo
veterán
-
varilaco
csendes tag
Eskü fogalmam sincs hogy csináljátok ezeket a durva akksi időket.
Nekem baromira nem jönnek össze ezek a számok.
Sima böngészés közben is 10 perc alatt 1%-ot vesztek wifin.
AOD is 1%/órát vesz le.
Fényerők autómatán,igaz a 120 Hz, és a WQHD+ is be van nyomva.
6 óra SOT-nál többet én nem tudok kicsikarni belőle,pedig már nem tesztelem geekbenchel és a többivel, játék idő is max félóra ebből. A többi böngészés, messenger, viber, max 20 perc fényképezés. -
doooo
veterán
Ez a kép a nem a 3x kamerával készült, annak ellenére, hogy abban az albumban szerepel a cikkben (nem tudom milyen okból, gondolom esetleg ujj-széthúzással lett zoomolva, és nem sikerült 3x-ig eljutni). Ha esetleg van még egy példány erről, ami már valódi 3x, érdemes lenne cserélni.

-
dvtkfan
senior tag
Na 1 hete használom a telót! Az akksi valami nagyon brutál, mert melóban 2 simmel, ahol az egyiknél ( telekom ) nagyon gyenge a vétel, így folyamatosan és sokszor hálózatot keresve, valamint több órát nyomkodva is még ilyenkor is 60% felett van 12 óra után...nem találok rá szavakat...sz S10+-t ilyenkor már majdnem 2x tölteni kellett ugyanilyen felhasználás mellett.
A képekkel annyira nem vagyok megelégedve, elfogadhatóak, de szerintem még mindig jobb képeket csinál egy iPhone...De összeségében nagyon meg vagyok vele elégedve, nem bántam meg. Remélem ezt is tudom majd legalább 4 évig használni, mint az S10+-t!
-
Fecó 11
tag
-
spect80
őstag
Ha a rádiós magnó praktikusabb lenne és azonos áron sokkal jobb hangminőséget hozna mint az mp3/stream akkor azt is többen visszasírnák
-
Somatom
veterán
Van egy Huawei Freelace pro fülesem, autós AUX -hoz egy Baseus BA01 adapterem, telefonáláshoz pedig mindíg a csuklómon van a Huawei Talkband. A microSD slotról eltérő a véleményünk. Van NAS -om, de a felhőfüggés nem minden használati módnál alkalmazható. Pl. Svájcban nehéz hozzá roaming netet szerezni. Én csak azt nem értem, hogy ha a Samsungnál a középkategóriában megtalálhatóak ezek a lehetőségek, akkor a non plus ultrából miért spórolja ki? A cserélhető akkuról nem is szólva.
-
törölt tag
na berendeltem egyet, másodtelefonnak jó lesz! sajnos az ökoszisztéma miatt nem tudom lecserélni az elsődleges telefonom. 3 évig remélem kiszolgál. Kuponom sajna nem volt
-
Somatom
veterán
-
Elit3Zotya
addikt
-
BusinessGuy
őstag
Azt hittem ez a jack dugón problémázás meg tárhelyen cidrizés már kifutott, tévedtem. Tudnám mit fogtok csinálni mikor már semmi nem lesz jack és sd foglalat mert hamar eljön az ideje....

Nem mintha bármelyik ekkora gond lenne. Usb-c-n keresztül is tudja amit jacken keresztül. Bluetooth is képes már erre. Vájtfülüek? Azoknak ott vannak a jobb mp3 lejátszók, nem a telefonok hisz azt a szintet a telefonok a vájtfülüek szerint nem képviselik...
Tárhely? 256/512 mire nem elég? Pláne felhővel... persze befoshat a telefon..de tapasztalatom alapján az elmúlt 10-20 évben több komoly sd kártyám döglött meg mint telefonom....Jóval több...ezért is preferálom a felhőbe biztonsági mentést. Vagy neha nagygépre menteni.
2023-ban a jack dugót es a tárhely dolgot felhozni mint hiba vagyis mint non plus ultra hiány....Kb olyan mint egy új autóban felhozni hogy nem kazettás a magnó amivel adják.... -
kbadam83
senior tag
Akkor nincs arra szükség, hogy a 200 Mpixel 4:3 és 50 Mpixel 4:3 válasszam ki direktbe ugye jól értem? Maradjon mindig 4:3-on simán?
-
syIex
nagyúr
-
Elit3Zotya
addikt
-
kbadam83
senior tag
Ma végre sikerült beszereznem egyet a ketyeréből. Még ismerkedünk de a sebessége az döbbenetes, mondom ezt úgy, hogy iPhone 14 Pro-ról jövök.
Valaki aki jártas fényképezésben tudna nekem segíteni egy kicsit?
Az lenne a kérdésem, hogy fényképezésnél én ugye a sima 4:3-ban fényképeztem eddig.
Ebben ugye van olyan lehetőség, hogy 200 Mpixel 4:3 és 50 Mpixel 4:3, és itt nem értem a dolgokat ( mégegyszer amatőr vagyok ehhez ).
Melyikkel érdemes fotózni, mert látom, hogy a sima 4:3-nál is ott az összes zoom lehetőség.
Ez úgy működik, hogy ha sima 4:3-ra rakom, és úgy zoomolok akkor is a fő kamerát használja, vagy ilyenkor Ő váltogat a lencsék között? Elnézést az amatőr kérdésért, de ezeket szeretném tudni, és gondoltam itt megkérdezem. Előre is köszönöm a segítséget -
Somatom
veterán
-
BusinessGuy
őstag
-
MMiklos86
csendes tag
-
MMiklos86
csendes tag
-
sfdrakex
nagyúr
-
Sys85
veterán
Nem szánalmas.
Van egy app ami neked fontos és szifonon nem elérhető és neked megfelelő alternatíva sincs,emiatt teljesen érthető a döntésed,nincs ebben semmi szánalmas.
Én csak azért kérdeztem a szoftveres problémát,mert mint olyan nem nagyon van és eléggé úgy fogalmaztad meg minth az operációs rendszer problémád lenne,ezért nem értettem mire gondolsz.
Félre értettelek.
-
arcadio
csendes tag
-
Yany
addikt
-
Drakmusz
addikt
-
Tin
veterán
Mindkettőben igazad van, viszont mindkettőre van megoldás, az elsőre ráadásul egyszerűbb, mint gondolnád.
USBC-Jack átalakító, párezer forint. Ebben van DAC is, szóval ilyen kell hozzá. Azt a minőséget, amit a korábbi beépített jackek tudtak, ez is tudja. A vájtfülűek pedig nem telefonról, hanem DAP-ról hallgatnak zenét, vagy még inkább asztali eszközökkel, és okkal. Egy telefon egy rendes fejesből sosem fogja kihozni, ami benne van. Ha viszont ragaszkodsz hozzá, rádugva hagyod az adaptert a fejesedre, és akkor ugyanúgy csak egy bedugás a telefonba.
USBC pendrive, én karácsony előtt átszámítva 10e Ft-ért vettem (magyar Samu oldalán nem találtam meg). 256GB-os, és gyorsabb, mint a memóriakártya, amit beleteszel. Igaz, kiáll a telefonból kicsit, de méretre elég kicsi, és adathordozásra, pl. filmekre tökéletes. A normálisabb tokok alsó nyílásába simán belefér, nekem az UAG tok az S21U-n engedte bedugni. Emellé célszerű egy minimum 256GB-os telefont venni, de inkább 512GB-ost, most úgyis egy áron vannak, ez a pendrive meg tökéletes arra, hogy filmeket hordozz rajta. Felmásolod gépről még kábelezgetni sem kell, a telefonodon meg nem zavar, ha kilóg, amikor úgyis lerakod valahova filmet nézni. De mentésre is használhatod.
Igen amúgy, teljesen igazad van benne, hogy a több mindig jobb, de ezek már nem fognak visszajönni. Az SD kártyát el is magyarázta a Samsung, amikor megszüntette, hogy az oka, hogy sok hibásodik meg a kártyák közül, emiatt sokan vesztenek adatot, és jóval lassabb is, mint a belső tárhely, ami nagyméretű képek feldolgozásánál hátrány. És maga a kártya is feleslegesen foglalja a helyet a házban. Hogy ebből mi igaz és mi nem, kideríthető, de egy olyan fenti pendrive-al és egy nagyobb tárhellyel a kártya hiánya áthidalható.
-
arcadio
csendes tag
Próbáltam az Oppo-t, és a Samsung Foldot is. Lehet, hogy bolond vagyok (sőt, biztos), meg lusta is, de nem szerettem nyitogatni őket.
A Samsung kamerából eddig a Note 10+ meg az S22U-t használtam pár napig, az nem győzött meg. Egyébként én full frame-re vagyok szocializálódva (Canon EOS R5). A Huawei kameráját megszoktam, megtanultam, és egyszer valaki azt írta, hogy a mobilos kamerákon a fotós a lényeg - nos, vele maximálisan egyet tudok érteni. Szóval pár hónap miatt bele fogok tanulni.
-
gilfoyle
őstag
Ugyan az asztrofoto módot még nem próbáltam, de némi asztrofotós múltam van. Ezek alapján azt gondolom, hogy nem egy 4-7 perces expo lesz, hanem sok rövidebb, pár másodperces (15-20sec szerintem belefér még), majd azokat összegzi a telefon.
A "rendes" asztrofotók is így készülnek, pl. sok 2-5 perces képből (itt már van követés és vezetés) áll össze mondjuk egy egy órás kép. -
BMS
őstag
-
Yany
addikt
-
Tin
veterán
Azóta, hogy leírtam a hozzászólásom, kb a hsz-ek 2/3-ára ráhúzható valamelyik kategória

-
MrOomen
tag
Akkor lehet menni problémázni a parlament elé, esetleg szervezhetsz tűntetést az MNB épülete elé.
Vissza lehet nézni évekre visszamenőleg a megjelenési eurós árakat. Közel sincs akkora mozgás, mint a forint árakban. 5 é alatt 100 ft mozgás van az euróban, ha a min. és max. értékeket vesszük akkor 130ft is megvan, és ugye nem az aktuál árfolyamon megy a váltás, hanem árfolyamkockázatot is figyelembe veszik.
2020-ban 900 euro volt az S20 alap modell megjelenési ára (324,900Ft), most 950 euroval 410ezerről nyitunk.
Nem a víz a hülye ha a hal nem tud úszni.
-
3L1T3
addikt
nagyon tetszik de maradok ios vonalon pont a szoftver miatt.
Minap adtam el egy ipad pro-t mert nem használtuk illetve csak a gyerek játszott rajta egyszerű játékkal. Arra pedig feleslegesnek tartottam, lett helyette egy xiaomi pad 5 és már az első 1 órában visszasírtam az ipadet. Sajnos továbbra se tudok megbarátkozni az androiddal pedig S1-el kezdtem majd S2 aztán kipróbáltam az ios-t.
-
babosf
aktív tag
ez gyors volt köszi.....ejjj csak kell vennem egyet

-
primakut
csendes tag
A s23U 708 / 1768 nit míg az apple 517 / 2256 nit. Nem le7, hogy a 708 vs. 517 érték miatt kissebb a max?
-
BusinessGuy
őstag
Hívást rögzíteni? Nekem fontos üzleti dolgok egyéb infok miatt. De egyébként is bármikor jól jöhet. Az EU csodás baromsága miatt meg gyárilag tiltva van, az erre való programok a play áruházban nem jók semmire. Csc cserével pedig megkapod a gyári hivásrögzítőt hibátlan hangminőséggel.
Yany: ezzel csak az a baj hogy a a samsungokon nincs aptx...:/
-
spect80
őstag
-
Kasya
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
Alfred88
tag
-
Yany
addikt
Hadd oldjam a BT fülesek elleni aggályaid egy picit: minőségben is késleltetésben is óriási előrelépés van egy AptX LL esetén, de valójában a minőséget már AptX nélkül is megkapod. Egy minőségi kategóriában bagóért beszerezhető Jabra 75T használójaként azt tudom mondani, hogy irgalmatlan kellemes (nem toluló) basszus és kristálytiszta magas jön már ki a nem low-end termékekből. Természetesen alaposan utána kell járni, hogy kinek mi jön be, de pl. ajánlom a témában a HiListen csatornát, ahol meg is hallgathatod, máshol meg elolvasod a véleményeket az ott kialakult kedvencedről. És már üzemidőben sem a vezetékes az egyetlen praktikus megoldás. Mindezt úgy írom neked, hogy nekem is hasonló fenntartásaim voltak korábban. Késleltetésben amúgy az említett modellt nem ajánlom, az viszonylag nagy vele, bár ez Netflix/YT alatt egyáltalán nem jön ki, mert szinkronizál a két készülék, de játékok alatt neked számíthat, ott nem lehet nyilvánvaló okokból szinkronizálni.
-
BMS
őstag
S8 plus-ról váltottam,nekem nagyon tetszik. Jobban örülnék ha nem lekerekített kijelző lenne de üsse kő(meg alapból egy fólia rajta). Már vettem hozzá töltőt meg fülest is. Még veszek hozzá egy gyári átlátszó tokot meg valamilyen fóliát.
Azt nem tudja valaki,hogy a SES-ban raknak fel fóliát vagy azt nekem kell megoldanom? -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
syIex
nagyúr
Ez miért jó egyébként?

-
soko70
aktív tag
-
MMiklos86
csendes tag
Jó teszt lett és érdekes volt a hozzászólásokat is olvasni.
Kezd öreg lenni a Note10+, karcos a kijelzője, csapnivaló az üzemideje, megbízhatatlan az ujjlenyomat-olvasója és bár megtanultam együtt élni a jack hiányával, a jó nem ilyen. Idén cserélni fogok telefont és ha a Sony nagyon el nem rontja az 1 V-öt, akkor olyanra. Amiért mégis ide írok, hogy ez a telefon felkúszott a második-harmadik helyre.
A jack-kel kapcsolatban látom megoszlanak a vélemények. Én azt gondolom, hogy jogos elvárás, hogy legyen, mert van olyan felhasználása, ami nem váltható ki a modernebb, bluetooth technikával.
- Minőség: jobb minőségű hang érhető el vezetékesen. Az esetek nagy részében nem számít, de vájt fülűeknek óriási a különbség.
- Látencia. Galaxy Buds Plus-om van, megjelenés után vettem és újkorától olykor érzékelhető csúszás a füles és a telefon között. Vezetékesen ilyet még nem tapasztaltam korábbi telefonjaimon.
- Egyéni szociális probléma, de több táskát használok, autóba, motorra, egyebekre és mindegyikben lapul egy vezetékes headset a céges telefonhoz. Jó lenne, ha nem kéne állandóan észben tartanom, töltögetnem a fülest is, vagy bosszankodni, hogy megint otthon maradt.
Ez nem olyan, mint pl. az infraport, melyet tényleg nem használt senki, kiváltható is volt, joggal hagyták le a telefonokról. A 600 ezres telefon inkább kerüljön 601-be, de tényleg legyen benne minden, ha már flagshipről van szó.Másik fájdalmam a tárhely bővíthetetlensége. Régimódi vagyok, szeretem, ha zenéim, filmjeim, fényképeim stb. le vannak töltve. Most a 256GB + 128GB tárhelyen kényelmesen elvagyok, de megint csak, flagshipről van szó, legalább a lehetőséget kapjuk meg, hogy egy nyamvadt memóriakártyát tehessünk a telefonunkba.
Ami miatt mégis nagyon tetszik, az a kijelző, illetve a rendszer állítólagos kiegyensúlyozottsága, sebessége. Az S-pen egyfajta bónusz. Amikor még játszottam a telefonon, imádtam, de az utóbbi pár évben már csak pár havonta húzom ki, így ahhoz nem ragaszkodnék. Aki ilyet rendelt, használja egyáltalán?
-
BusinessGuy
őstag
-
babosf
aktív tag
na majd szóljatok ha a natív hívásrögzítés megoldott akkor megveszem...
majd ... -
spect80
őstag
Igen, és nem csak a sztereo hang, de hívásminőség is sokkal jobbnak tűnik
-
Dave Crank
senior tag
-
spect80
őstag
és hogy bírtad belepaszírozni az I13 tokjába?

-
Fecó 11
tag
Nem lett rossz telefon! Köszi a gyors tesztet! DE! "van egy asztrofotó mód, mely a telefon helyadatainak elérésével megmutatja a képernyőn, merre vannak épp az egyes csillagképek, aztán 4-7-10 perces expozíciós időkkel fotót is készít róluk. 8mp expozíciós időnél már elkezd 'csíkot húzni a csillag'! Hogy küszöböli ezt ki? Szoftveresen? Köszönöm ha valaki leírja!
-
Dave Crank
senior tag
-
jacis
nagyúr
Bocs ha bántó amit írok, de ez a tok egy ilyen komoly és szép telefonra elég igénytelen puritán választás.
-
jacis
nagyúr
Én nagyon vártam ezt a telefont. Szerintem pont ott fejlődött ahol kellett. Viszont az általam használt S21U-hoz képest minimális változások vannak.
Ha figyelembe veszem hogy mennyi pluszt kapok és mennyi pénzembe kerülne így el kell fogadnom hogy semmi értelme váltani. Soha nem volt még olyan hogy két generációt is kihagyjak, de most ez fog történni. Ha jövőre is ez lesz a tendencia jövőre sem váltok persze ha nem döglik meg az S21U. -
Yany
addikt
Ezt a mondatot mindenképp átírnám. Nem szoktam apró bakikat idefittyenteni, de ez a 13. töltő szónál már leamortizált mentálisan:
"A kínai telefonok percekben mérhető töltési ideje mellett sokkolónak hathat, hogy a Galaxy S23 Ultra minimum egy és egynegyed órát kell töltőn töltsön ahhoz, hogy a telep teljesen feltöltsön."
-
joey04
titán
Szinte tökéletes a mai technológia figyelembevételével. Egyedül a kameránál nagyon hiányzik, hogy a zoom kamera nem kapott nagyobb felbontást, hogy a 3-10x közötti rész jobban le legyen fedve. Ha ez meglenne, akkor a 10x kamera megléte miatt kamerás szempontból is a legsokoldalúbb cucc lenne. Kár érte. De ez egy jó csomag.
-
soko70
aktív tag
-
Sys85
veterán
-
Wesiz
tag
-
soko70
aktív tag
+1 van és a lehető legjobb, úgyhogy megvolt az összes csúcs mobil. Kamerán még szerintem fognak reszelni. Egyenlőre az 50MPx jött be.
-
kisml
tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg 10%-os kuponja, amit nem használ fel? Rendelnék egy S23U-t...
-
arcadio
csendes tag
Igazi és hű társam a Huawei Mate 20X, de igazából én látom, hogy nincs sok választásom, és hosszú - értsd hónapok óta tartó - hezitálás után megrendeltem. Versenyző volt még a iPhone 13 Elitte Pro Max, de szoftveres problémák miatt a polcon maradt.
Két dolog miatt nem vagy teljesen lelkes az Ultrával:
1.) Az egyik nem is tud változni: ez a telefon kicsi - 6.8 hajlított kijelzővel, simán lehetne 7.1 akár hajlítottan, lenne nagyobb akku, jobb hűtés, vagy bármi. Miért nem gyártanak rendes tepsiket?
2.) A kamerája még meggyőzhet. Kell neki pár hónap.
Szóval kíváncsi vagyok.
Köszönöm a tesztet! -
Yany
addikt
Oké, csak nekem tűnik fel, hogy ez a telefon sem bírkózik meg a 8k/30-cal? Nem mintha ez döntő tényező lenne, de már az előző S23 tesztben is feltűnt, hogy bizony sokszor megtorpan a kadencia, rendesen bedarabosodik. Esti és nappali felvételen is jól látható, mégsem beszél róla se a tesztelő, se itt a fórumban senki. Amúgy nem a gépem gyanusítható a dologgal, YT szerint egyetlen frame dropom sincs, de azt gondolom, hogy egy 5950X + RTX3090 páros meg kell oldjon még egy 8K lejátszást is. Meg is oldja, pl. ez nagyon szép sima.
-
Dave Crank
senior tag
-
syIex
nagyúr
-
xhege
veterán
Hálásan köszönöm!
Nagyon kedvelem a bőr tokokat, S22 Ultrán is jó volt nagyon a gyári, csak a kameráknál nem érzem elég combosnak a védelmet. Szinte síkban van a tokkal. Nyilván ez az én egyéni szoc problémám
-
Dave Crank
senior tag
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Erről beszéltünk is ma délelőtt, hogy kellene egy új, egységes pontozási rendszer.
A teszt során standard profilban futott végig a telefon, mert az az alap beállítás, amivel kivesszük a dobozból. De egyébként igazad van, köszi!
-
sfefe
addikt
Ez egy fórum mindenkinek lehet saját véleménye.... Nem neked kell ezt eldönteni... Belőled is sok már....
-
Pythoncobra
tag
Gondolom most a Samsungnál összevizelték magukat, a Samsung userek meg már húzzák is lefelé a klotyón.
Bizonyára véletlen, a Galaxykból eddig is 20 millió fölött adtak el szériánként.
Amúgy az okoskodással mi lenne a célod?
Az S23U a lehető legobjektívebben mérve is k..va jól sikerült darab.
Bárki bármennyire is irigyli attól, aki megvette/fogja venni. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
tabletta
tag
A szokásommal ellentétben, bele olvastam a kezelőibe.
A fene sem gondolta volna, hogy ez az S pen ennyi mindenre jó. Pl. távkioldó.
Pár nap után azt mondhatom, hogy ez egy jól sikerült telefon lett. -
xhege
veterán
Érdekelne, hogy a kamerákat mennyire védi mennyir nyúlik túl rajtuk, illetve uyanez a kijelző kapcsán is. Köszi!
-
Kasya
nagyúr
Egy dolgot viszont megemlitenek, mint negativum. A bekapcs/bixby gomb sokkal beljebb van, melyebben kell megnyomni. Dizajnba szebb, de nekem rosszabb nyomasi erzetet ad.
-
Maxxy10
addikt
Nálam néha a Chrome kifagy, másnál is előfordult?
Gyári böngésző hibátlan szal gyanítom a Chrome a ludas. -
sfefe
addikt
Páromnak 22U van arról váltani szerintem nem éri meg, persze akinek sok pénze van hajrá...
Én nem szeretem a nagy telókat mert autóból ki/be szállni és zsebre rakni pláne nyáron lehetetlen.... Pláne ezt..
De Én még s10e-ről sem váltok 23ra.
Engem a mostani telókban a kijelző alatti ujjlenyomatot idegesít a legjobban mert egy kalap szar... Párom 22U-ja is van amikor nem old fel míg az s10e fizikai oldalsója simán.. kicsit sérül az ember ujja már gatya az egész....
Remélem el felejtik majd ezt a kijelző alattit vagy kitalálnak mást ha az oldalsó fizikait sajna elengedték... -
lypen99
aktív tag
De szép matka a második oldalt.

-
FіkuszKukіsz
őstag
Azért egy Samsungot vagy Sony-t elfogadna.
lásd hirdetése.
-
BusinessGuy
őstag
-
Tin
veterán
El is felejtettem már, hogy a beharangozó topik kuponcserélgetős és diákkedvezmény-áldozatos, jogomvan-beperlem hozzászólások után a készülék topikjában mindig megjelennek a drágasz@r, aziphonejobb és a mégezsincshozzá meg az énnemváltoks10ről hozzászólások. Remélem nem hagytam ki semmit.
Unalmas..
-
milkabrams
őstag
Bocs de ezt a litániát nem olvasnám végig, de ha abból indulsz ki, hogy ott ahová szánták (tehát nem egy balkáni puha diktatúra)
ez egy-másfél heti fizu, amiért cserébe 4-6 évig le van tudva a telefon témakör, havi részletben meg kb. aprópénz, na ez utóbbi az a 25k itt sem olyan elképesztő összeg, amit a legtöbben ne bírnának ki.
A Sony egy érdekes izé, se a valóságban sem papíron nem hoz kiemelkedőt, társul mellé egy "lesz@rom, jó lesz ez is" érzés, meg a sehogy sem praktikus 21:9...
Az az autós téma hát... simán csak f...ság. Láttál már 2 gen s80-at? V90 CC? -
bacus
őstag
Lehet van akinek drága van akinek nem. Az árat két dologhoz viszonyítva nekem fájna ennyi pénzt kiadni érte.
1. a saját jövedelmem, ez nyilván mindenkinél más, el tudom képzelni, hogy akinek ez csak pár napi jövedelme, annak ez nem drága
2. a többi dologhoz viszonyítva az árat. Nagyon jó a telefon, de vajon megéri 8 db kevésbé jó telefon árát? Egészen biztos, hogy van akinek igen, de nem hiszem el, hogy a vásárlók mindegyike észre veszi a különbséget. Számomra azért fura, mert ha valami X, egy jobb termék 1,1X, akkor megértem, hogy valaki megveszi a drágábbat akkor is, amikor lehet a plusz funkciókat egyetlen egyszer sem használja majd ki. De igaz ez 8X árnál is?Én lassan telefon cserére kényszerülök, note 2, note 4, note 9 után ez lenne a logikus döntés, de nem ezért az árért.
Dilemmába is vagyok, hogy mit kellene vegyek. -
spect80
őstag
hasonló véleménnyel szerintem én sem arattam osztatlan egy másik topicban
Igaz én GMS-ített P40 Pro és S22U/Pixel 6 Pro/Sony Xperia 1 IV között vontam párhuzamot, de értem mire gondolsz.
Viszont az tény, hogy ez az S23U mindegyiket lemossa és a Mate 40 prot is (olyanom is van).
Egyedül tényleg a TOF ami elférhetett volna a többit lehet pótolni. -
Dave Crank
senior tag
Na végre megjött a gyári bőrtök.
Teljesen más a fogása, mint az S22U-nak, ha újra az S22U-t fogom a kezemben, az kényelmesebb számomra, de szerintem csak meg kell szoknom, hogy ez ilyen. -
rdt89
addikt
Vitába szállnék veled, de neked a személyeskedésen kívül csak a sz.r jön ki a billentyűzetedből, értelmes választ se tudsz adni, mint a többiek akikkel ezen a vonalon sikerült normálisan megbeszélni a dolgokat, se baj. Szerintem meg egy Mate 40 Pro a mai napig nem nevetteti ki magát egyik mai flagship-el szemben se, semmilyen hardver téren, de sajnálom, hogy fanatikusságod tárgyába mertem belekötni.

-
spect80
őstag
a rezisztív kijelzőre azt mondom oké hogy eljárt felette az idő, de a jack (és így a minőségi dac+amp) kihagyása egy prémium telefonból számomra olyan, mintha egy bentley-ben kurblis ablakemelő lenne csak és aliexpressről lehetne hozzá rendelni elektromosat. nembaj eljön még az idő amikor majd a ceruzát is kihagyják mert abból is lesz 5 féle és ráfogják hogy nem akarják azzal is terhelni a környezetet" és azt is lenyeljük akkor már 1,5 milláért
-
Elit3Zotya
addikt
Nagyon erős lett most ez a samutól ez nem vitás, gyenge pont nem nagyon van..

Aksi brutális, alig lehet lemeríteni, ezt jobban is kiemelhették volna a tesztben az elődhöz képest.
Kamera is elég jó lett első tesztjeim alapján pl.. [Iphone 14 plus vs s23 ultra] [s20 fe vs s23 ultra]
Persze azért nem egy 12S ultra ha fő szenzoros fotóról van szó, de annak még a pixelek sem ellenfelek..
Viszont kamera sokoldalúságban továbbra is az egyik legjobb amit kapni a piacon, mindent tud a kamera egy nagyon jó szinten, a Huawei tudott hasonlót, igaz ők is elengedték a 10x zoom-ot..
Nekem amiben fejlődhetett volna, az a gyorsabb töltés. Elég szégyen ez a 45w szvsz.
Nagyobb felbontású és nagyobb szenzorú zoom kamerák, mint amilyen a p50 pro pl és tökéletes is lehetne.A teszt jó lett, de a kijelző résszel annyira nem értek egyet, mert az oké hogy napfényben tud fényesebb lenni a 14 pro, de manuálisan a Samsung sokkal fényesebb az extra fényerővel kb besza behu szint.
+ nálam az Antutu is jobb lett.. [link]Köszi a tesztet..
-
syIex
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
200 - 101
23851 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Trollok komolyan
- Diablo IV
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000 - 27% ÁFÁS
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

i

gyuri81