- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
TODI1111 #4581 üzenetére
Akkor ezt mar alapbol belerakjak az androidba.Eddig akkor jelent meg kapcsolo a wifi hivashoz ha volt telekomos esim.Foldba benne volt nekem is,de nem foglalkoztatott a telekomos sim miatt gondoltam,hogy aktivalodott.Iphoneban csak telekomnal van nekem wifi hivas yettel simnel nincs
Legalabb tisztazodott
-
Gubu0101
veterán
En a samuval voltam igy,meguntam S6 edgetol megvolt mind szinte,meg elotte alpha stb.Foleg mar a lekeritett formatol van hanyingerem.Iphone az tuti marad az ultrat meg meglatom,kell e nekem,mint masodlagos.
Ultraban a fenykepezes resze nem tulsagosan izgat,inkabb a meret meg az uzemido ami inkabb erdekel,s pen megint csak egy jo eszkoz,de azt inkabb tableten tudnam jobban kihasznalni.
Ugy, hogy egyenlore nyomonkovetem a topicot azt majd meglatom -
Gubu0101
veterán
válasz
Tamás34 #2228 üzenetére
Akkor az apple watch is kuka
Az a telefon meg nem jott ki,amire en a 14 pro maxot lecsereljem.Viszont a fold 3-at mar inkabb cserelnem erre.Lehet amint lejart a huseg a foldot bevagom hasznaltkereskedesbe egy ultrat meg beprobalok.Addig figyelem a toreteneseket merre tart az ultra🤔
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dr.FantastiK #2054 üzenetére
Khm 😂😂
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish #1076 üzenetére
Ilyen es ennyi hasznalat mellett 3 napot kibir a foldom is
-
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish #967 üzenetére
Elmeletileg mindegy hogyvan benne.Tudni kellene barhogy valtogatni.Nekem 2 fizikai meg 1e-sim van,minden variacioban megy 2 sim egyszerre.Mondjuk ez fold
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest