Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz Maxxy10 #1340 üzenetére
Próbáltam de egy porc részt nyom maga a füles háza. A Buds+ nál nem volt ilyen gond. Nyilván a fül alak és a fülesé mindenkinek egyéni. Amúgy A Buds2 pro hangzása nekem is bejött de hátha nyom?
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Maxxy10 #1804 üzenetére
Azért baccameg a Samsung, hogy 5-600ezres kategóriánál ilyet megenged magának. Ez igenis baj. Hatalmas baj ennyi pénzért.
Ha vennél 10millióért egy zsírúj autót és egy minimálisan gyárilag horpadt lenne az oldala, de a gyártó szerint ez nem probléma, elfogadnád az indokot? Nem hinném…A 12-es iPhoneom anno pöttyösödött az oldalán. Olvastam, hogy a 14Pro-k is pöttyösödnek egyeseknél. Amint meglátok rajta egy pöttyöt is, megy a szervízbe cserére. Ennyi pénzért ilyen hibát nem fogadok el. Oldja meg a gyártó a problémáját, azért fizetem a mérnököket.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Maxxy10 #1815 üzenetére
Egy 5-600ezres telefon is luxuscikk sokaknak, ahogy egy zsír új autó is. Sajnos…
És nem baj, hogy felkapta a net a dolgot, legalább megint látjuk, hogy milyen szemét módon rázza le a Samsung a lelkes tulajokat (mint a Z sorozatnál). Ha a tiéd is érintett volna, szerintem nem így reagálnál…
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
bigdigit
addikt
válasz Maxxy10 #1992 üzenetére
Jó de S22-vel eddig működött igaz voltak gondjaim de mivel AAwireless adapterrel is kínlódtam(amit most ki is cserélnek lehet hiába)amikor kábellel ment jónak tűnt.Idétlen egybeesés pont telefon váltáskor derül ki az autónál is vannak gondok....vagy csak eleve már ott voltak és most halt be teljesen.
-
kkdesign
senior tag
válasz Maxxy10 #3251 üzenetére
Én is azthittem, hogy köztudott, de most úgy felkapták, mert lehet savazni az alma ellen... Pedig anno mikor ezek bejöttek, mármint a holdfotók, akkor a Huawei előadta magát, átverve az embereket, majd jól lebuktak, addig a Samsung már akkor is azt mondta tájékoztatásul, hogy AI kép kerül ráolvasztásra hogy jó legyen. a kettő kommunikáció között rengetegsok különbség van... Egyik őszinte, a másik meg átverés... most mégis megy minden hülye helyről a fröcsögés, ömlik a sz@r rá.
Engem csak az lepett meg, hogy újra ráugrottak és elterjedt, az hogy a sok sötét híroldal csak a kattintásvadászatként hozza le a hírt, az a része már nem lep meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest