- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Maxxy10 #3251 üzenetére
Én is azthittem, hogy köztudott, de most úgy felkapták, mert lehet savazni az alma ellen... Pedig anno mikor ezek bejöttek, mármint a holdfotók, akkor a Huawei előadta magát, átverve az embereket, majd jól lebuktak, addig a Samsung már akkor is azt mondta tájékoztatásul, hogy AI kép kerül ráolvasztásra hogy jó legyen. a kettő kommunikáció között rengetegsok különbség van... Egyik őszinte, a másik meg átverés... most mégis megy minden hülye helyről a fröcsögés, ömlik a sz@r rá.
Engem csak az lepett meg, hogy újra ráugrottak és elterjedt, az hogy a sok sötét híroldal csak a kattintásvadászatként hozza le a hírt, az a része már nem lep meg.
-
bigdigit
addikt
válasz
Maxxy10 #1992 üzenetére
Jó de S22-vel eddig működött igaz voltak gondjaim de mivel AAwireless adapterrel is kínlódtam(amit most ki is cserélnek lehet hiába)amikor kábellel ment jónak tűnt.Idétlen egybeesés pont telefon váltáskor derül ki az autónál is vannak gondok....vagy csak eleve már ott voltak és most halt be teljesen.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Maxxy10 #1815 üzenetére
Egy 5-600ezres telefon is luxuscikk sokaknak, ahogy egy zsír új autó is. Sajnos…
És nem baj, hogy felkapta a net a dolgot, legalább megint látjuk, hogy milyen szemét módon rázza le a Samsung a lelkes tulajokat (mint a Z sorozatnál). Ha a tiéd is érintett volna, szerintem nem így reagálnál…
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Maxxy10 #1804 üzenetére
Azért baccameg a Samsung, hogy 5-600ezres kategóriánál ilyet megenged magának. Ez igenis baj. Hatalmas baj ennyi pénzért.
Ha vennél 10millióért egy zsírúj autót és egy minimálisan gyárilag horpadt lenne az oldala, de a gyártó szerint ez nem probléma, elfogadnád az indokot? Nem hinném…A 12-es iPhoneom anno pöttyösödött az oldalán. Olvastam, hogy a 14Pro-k is pöttyösödnek egyeseknél. Amint meglátok rajta egy pöttyöt is, megy a szervízbe cserére. Ennyi pénzért ilyen hibát nem fogadok el. Oldja meg a gyártó a problémáját, azért fizetem a mérnököket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest