- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss4ever
tag
NA azt hiszem ezek után én is ki fogok várni még egy jó darabig a frissítéssel!
[link]
Kezd már egy bohózattá válni ez az egész cég -
szkutyi
addikt
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem drasztikusan csökkent az üzemidő:/
-
bcl
senior tag
válasz
takcslajos1 #21195 üzenetére
Á, ez jó hír , köszi !
-
klaya86
senior tag
Nem tudom, mit gondoltok a Samsung szoftveres dolgairól,de szerintem ez már röhejes. Én személy szerint azért vettem anno az s23 Ultrát, mert egyrészt külsőre a konkurenciához képest sokkal jobban tetszett és egyedi forma. De szerintem 50%ban legalább a szoftver az, amiért Samsung lett. Két éve fél milláért tudtam volna venni, akkuban , töltésben, kamerákban jobb telefont Xiaomi, Oppo, Vivo stb vonalon. De Samsung lett, mert úgy voltam vele, hogy szoftveresen egy napra kész és megbízható telefont szeretnék jópár évig. Ha most kéne telefon , egyértelműen nem egy s25u lenne, hanem mondjuk egy Vivo X200pro. Katasztrófa, amit művelnek és ilyen szinten már gáz.
-
Lajmund
őstag
válasz
szkutyi #21187 üzenetére
Az komoly. Alapból ki akartam várni hogy mit művel de igy lehet kimarad az android 15 ha a fold 7 a 16-ot kapja oui 8-al. Mi lehet a gond a samsungnál most? Ennyire sporoltak és lehuzták a dolgozokat hogy az összes értelmes ott hagyta őket? Ez itthon divat ahol az államnak vagy a barátainak benne van a keze és csaj fejik a céget de semmit nem forgatnak vissza.
-
szkutyi
addikt
Le is allitották a frissítéseket akku és feloldásk problemák miatt..kitudja a 23as széria mikor kapja meg:/
-
janeszgol
félisten
Na olvasom, hogy az MS Swiftkey billel gond van S24 szerian One UI7 alatt.
Pf. Nesztek 5-6 betateszt.
Meg nesztek fel ev csuszas. -
Capella
senior tag
válasz
olajbogyo #21178 üzenetére
Nekem nem a WiFi Analyzer, mint funkció hiányzik. Abból van jó néhány. Ezt az Olgor félét ugyan még nem próbáltam.
Ezt a hálózat analizáló részt tudja az Unifi WiFiman is, amit használok a hálózat felderítésre, hogy milyen csatlakoznak a hálózatra.
Sajnos itt ennél megint bejött egy Google ökörség, hogy letiltotta a 3rd party appoknak a MAC cím hozzáférést, ezzel ezt a felderítés funkciót gyakorlatilag kiherélte Androidon. Ezért kénytelen vagyok az utolsó olyan verziót használni az appból, ami még hozzáfért a MAC címekhez. (WiFiman 2.2.0)Nekem az említett WiFi Manager widget hiányozna, amit megszoktam, és szerintem elegáns. Kijelzi a csatlakozáskor az SSID-t, elérhető csatlakozási sebességet, jelszintet, MAC címet.
Rábökve pedig tudok váltani a WiFi hálózatok között. A fizetős verzióban pedig néhány ikon is hozzárendelhető az egyes hálózatokhoz, valamint ezekről backup is készíthető.
Na ilyen widgetet is tartalmazó appot én még nem találtam.
Biztos rétegigény.
A WiFi Connection Manager gyakorlatilag ugyanaz lenne - widget nélkül. -
nagyj74
senior tag
Dömping van, hogy nem veszik a telefont? Tele van vele a piac?
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Capella #21176 üzenetére
Én is ezt olvastam erről:
"Az ADB telepítési megkerülés ( adb install --bypass-low-target) eddig működött, de ez sem garantált hosszú távon, mivel a Google célja az, hogy a régi, potenciálisan biztonsági kockázatot jelentő alkalmazásokat teljesen kizárja az új rendszerekből."
Van egy sejtésem, hogy ha nem fog működni már, de nem alternatíva helyette a Network Analyzer, vagy a Wifi Analyzer Olgor? -
Capella
senior tag
Én sem fogom felrakni a One UI 7-et egyelőre, vagy jó sokáig.
Esetleg megvárom míg az S21U-ra is kijön, és azon tesztelem.
A legutolsó firmware-eket már letöltöttem Frija-val az esetleges downgrade-hez.
Az S24U topik tele van különböző problémákkal, bosszúságokkal.
Nyilván meg kell szokni az újat, meg talán egyik-másik dolog valahogy orvosolható lesz.
Nem mondom, hogy nincsenek az új rendszerben jó dolgok, vagy hogy melyik ebből a több, fontosabb, de inkább maradok a megszokottnál.
Van egy API 16 szintű WiFi Manager widgetem is, amihez eléggé ragaszkodom. Ezt az S23U-ra se tudtam már simán telepíteni, csak adb install --bypass-low-target paranccsal.
Volt valami hír, hogy a Google valamelyik újabb Androidnál ezt a lehetőséget is megszünteti, nem fognak futni a régebbi appok.
Az is kérdés, hogy az általam használt kedvenc téma hogyan viselkedne a One UI 7 alatt.
Utoljára a Note8-nál volt nálam, hogy nem frissítettem a rendszert. -
ScourgeA
tag
válasz
klaya86 #21170 üzenetére
Vagy a mai hírek szerint valamikor májusban...
Here’s When One UI 7 Update Hits Germany for Galaxy S24, S23, and More -
bcl
senior tag
válasz
szkutyi #21171 üzenetére
Két dolog miatt nem várom, és - kivételesen, először fog megtörténni - nem fogom egyhamar felrakni. Legalábbis, amíg nem gyűlik némi tapasztalat
1. A gyári hangfelvevő állítólag be fogja mondani, hogy felvétel készül. Nem azért mer' izé, csak így egyszerűbb az élet, mint állandóan magyarázkodni...Vajon ILO-n is így lesz?
2. Nagyon sokat használom a Windows-os DeX-et. Nos, azt megszüntetik... -
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Nem, nem vagyok annyira rá kattanva, de kíváncsi lennék és...
TUDJA valaki hogy mikor jön?
Kicsit kezd oda lenni a kijelző időm...:/
És nagyon nagyon várom már a nyitott mappákat.
Köszi -
Jadro
veterán
válasz
Bferibörs #21166 üzenetére
GoodLock appban a HomeUp modulban. Ott a home screen mneü, majd App icon setting almenünél bekapcs. Ha ráböksz erre a menüre, akkor ott van csúszka a méretezéshez, illetve ki/be kapcsolható az ikon felirat is.
Ezt még OneUi 6.1-ből néztem ki, remélem OneUI7-nél is így van kb.
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Légyszi írjátok le nekem , hogy az alkalmazások értesítési hangját hol tudom megváltoztatni mert nem találom , már régen csináltam.
A másik: az mitől lehet , hogy ha kikapcsolom a wifit és fel teszem töltőre egy idő után visszakapcsol a wifi magától
Ezt minden éjjel eljátsza , lefekvéskor szoktam rádugni , wifi ki alvás aztán arra ébredek minden éjjel , hogy csipog és a wifi aktív.
Szép napot! -
turho
addikt
válasz
gjoco1 #21155 üzenetére
A Gboard mondjuk csinált nekem olyan hülyeséget, hogy nem vett be egy betűt pl...valahogy beragasztottam. Restart kellett...
de a fóliám most tényleg ruppótlan így, és bőven nem ér a kijelző széléig.
Csak azt nem értem, elaltatni el tudom olyankor is a dupla koppal, de az éledés dupla koppal még nem adja... -
gjoco1
addikt
Első körben én is a fóliára gyanakszom amúgy .
Másod S22 U telcsim hajszálra ugyan ezekkel az alkalmazásokkal van beállítva és dettó ugyan így minden , de arra magam tettem fel eredeti Samsung fóliát és pisszenés nélkül fogadja az ébresztést dupla koppal . Semmi döcvenés nem volt soha .
Bár ettől még lehet ezzel gond , de elég minimáis az esélye .
Fólia csere az elsődleges megoldás szerintem .
Sajnálom nagyon ezt ami rajta van . Iszonyú strapabíró . Nem tudom mi ez rajta , de brutáisan tűri a viszontagságokat .Ha szoftveres gond lenne , az itt már kibukott volna több felhasználónak , de még utalás sem volt rá a nagy frissítés óta . Szóval azt kizárnám . A Gboard sem csinálhat ilyet . Az AoD szintén nem ( szerintem ) .
Én a fóliára gyanakszom .
-
turho
addikt
válasz
gjoco1 #21153 üzenetére
Igen, nálam nincs Launcher, illetve rutin is csak 1, mondjuk egy nem teljesen rávaló, vastagabb fólia van rajta most (tévedésböl s23+ fóliát küldtek, ráadásul vaskosabb "gagyi". De lehet, hogy beállítás vagy valami a háttérben okozza néha.
Mert amúgy többnyire remekül megy. Szoftveres dolgot sejtek a háttérben, vagy beállítás, de nem jöttem rá, mik lehetnek az okok. (A Gboard is hülyéskedett 1-1 beragadt billentyűvel, nem-e az okozza
). Amúgy használom az AOD-ot, de gondolom annak nincs jelentősége.
-
gjoco1
addikt
Néha nálam is bealszik néha és csak a bekapcsoló gomb segítségével tudom feloldani .
Mondjuk nálam összetettebb a dolog . Nova Launcherrel és GoodLock modulokkal használom . Kötük a Lock Star . Még nem vitt rá az erőm , hogy kiszűrejem mi okozhatja . A másik még lehetséges ok nálam a kijelző fólia is lehet . Nem én tettem fel rá , de annyira stabilan tartja magát , hogy ezért a pár alkalom miatt , amikor nem ébred dupla koppal nem szedem le .
Teszet lefuttattva az érintések teljesen jók minden ponton .
Egyszer már akartam beírni , de elmaradt mindíg .Lehet amúgy megérné nálam leszedni a fólitát és úgy megnézni .
Majd megnézem gari lejárata előtt nehogy az érintővel legyen a baj , mert utána az estleges eladáskor gond lehet belőle . -
turho
addikt
Sziasztok! Néha előfordul, hogy a teló azt játssza, AOD állapotból nem ébred fel a duppla koppintásra. Eleludni mindig elalszik. Ilyenkor görgetésnél sem olyan fluid, illetve görgetés indulása helyett megnyit valamit. Szóval bizonytalannak tűnik. Ugyanezen alkalmakkor galériában is nehezen csinál pl. csippentéssel képnagyítást. A lock mépernyőn lévő kézjelet sem veszi ilyenkor elsőre, olyan mintha szaggatottan érzékelne, ahogy húzom. Ismerős jelensègek ezek valakinek? 1 db akku Bixby rutin fut, illetve normál üzemmód. Azért is kérdezem, mert nem ismerem még az esetleges nyűgöket. Amúgy nem sűrűn fordul elő, de zavaró. Köszi
-
arcitec
addikt
Megjegyzem a Gemini nagyon jó, sok esetben még a ChatGPT-nél is jobb, tömörebb érthetőbb válaszokat ad.
-
-
klaya86
senior tag
Szerintem azért került ennyire előtérbe az AI és a szoftveres upgradek fontossága, mert egyszerűen technológiailag elértük egy olyan szintre , ( proci, kijelzők, kamerák stb), ami közel van a planfonhoz és önmagában már kevés lenne ez a minimális fejlődés egyik évről a másikra. Viszont ugye az új év új szériát kíván, azt pedig valamivel el kell adni. Ha már hardveresen nincs, vagy csak minimális fejlődés, akkor mellé lehet dobni a szoftvert és az AI-t. De szerintem az átlag felhasználó pont leszarja.
-
workin
senior tag
A Gemini alapból magyar nyelvű, úgy adom neki az utasításokat most is, jegyzetel ha kérem, naptár bejegyzést készít stb, de csak a google workspace rendszeren keresztül, én úgy értelmezem, hogy annyit tesz hozzá most, hogy már a samsung alkalmazásait is tudja kezelni. Eddig erre nem volt engedélye.
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok.
A Szlovák határ mentén erős internet problémáim vannak!
Edge van, net nincs egyik sim kártyámon sem, de az istennek sem akar romingolni magától!
Minden alkalommal mikor arra járok b@szakodni kell vele, meg kézzel álligatni hogy felmásszon az SK Telekomra visszafelé már nincs gond.
Van erre valami megoldás?
Másik telefonjaim megoldották autómata hálózaton. Ez nem. -
olajbogyo
aktív tag
Ezt fogja tudni elméletileg a telónk a frissítés után....
Kicsit tartok tőle, de csak az agyonerőltetett AI miatt. Már mindenhol ez a lényeg, pedig van élet, eddig is volt AI nélkül!
[link] -
Probert75
addikt
Hamarosan jöhet a OneUI 7.(SRY a más oldali linkkért!)
-
golyós
addikt
Nekem ennyi a rutin:
Azt mondjuk nem értem, hogyha eleve töltőn van akkor, hogy akarod megoldani, hogy ne töltsön.
Ha rárakod a töltőre akkor lekapcsolj a töltíst a rutin mondjuk 93%-on, ez oké. De ahogy lecsökken 92%-ra egyből indulni fog a töltés megint 93%-ig.
De próbáld meg így, hátha : -
pitiless
senior tag
-
Bferibörs
addikt
válasz
kisdobos0111 #21123 üzenetére
Ízlések és pofonok....,nekem s23 u és p8p van együtt,inkább a pixelt használom,jobban szeretem.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
gretzky77 #21122 üzenetére
Nekem kiválóan működik. Én is kipróbáltam a pixel 9 prot, még jó hogy nem adtam el addig a Samsungot mert nekem katasztrófa a Samsung után. Vissza is küldtem 1 hét után.
Lehet hogy samsung elfogult vagyok tízen éve azt használok és sokkal kifinomultabb minden rajta. Pixel nekem puritán fapados. Akkor küldtem vissza amikor rajöttem hogy nem tud a tárcsázó ékezetes karakteres nevekre keresni. Nekem a gesztus vezérlése sem tetszett, az értesítési panel is buta. Nekem nem jött be. Fényképező az ami jó volt.
-
gretzky77
veterán
válasz
kisdobos0111 #21120 üzenetére
Miben katasztrófa ha nem titok?
-
turho
addikt
válasz
gippazoid #21119 üzenetére
Na és mikor kapcsolja vissza, illetve milyet? Nem értem, de lentebb írtam, mit szeretnék. Szerinted azt nem lehet megcsinálni?
illetve ha igen, hogyan.
Igazság szerint engedélyezett gyorstöltések (vezetékes és qi wireless) mellett tartaná a 93%-ot, már elégedett lennék.
(Mert van, hogy lefekvéskoe dobom töltőre, és reggel 93%-kal szeretném levenni). -
-
pitiless
senior tag
Elköszönök, bár nem voltam grafomán, de követtem a topicot.
Wireless Android Auto a Suzuki Vitarával nem volt okés, így megváltam tőle. Pixel 9 Pro lett az utód. -
-
turho
addikt
Elkiabáltam, nem állt le 93 %-nál
mit ronthattam el...miket kellene megadom ès hol, hogy 88 százalék akku alatt a töltések bekapcsolják (ha qi padon van vagy töltőre dugva), de 93%-nál teljesen kikapcsoljon minden töltés?
köszi, és a türelmet hozzám, 50 vagyok, és ez nekem vadiúj.
Szóval:
-gyorstöltés engedélyezve
-ha rádugok töltőt, vagy ráteszem a qi wireless re, töltődjön 93% alatt
-ha eléri a 93 %-ot, álljon le teljesen a töltés.
(De 88% -nál mindenképp induljon a töltés usmét - ha ez egyáltalán kell ide). -
vg
addikt
Jött Galaxy Store frissítés, más lett az ikonja.
-
Lajmund
őstag
Arra van valakinek tippje hogy a brave böngészőből lejatszott youtube video nagyba kirakva is miért sötétül el végül kapcsol ki a kijelző? LOL mi a 🌲sz? Hogy lehetne ezt megszüntetni? A hang megy továbbra is. De akkor is agy🌲sz..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest