Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
10 napja ismerkedem ezzel a telefonnal, azonban most vettem észre, hogy néha elkezd egy nagyon kicsi piros pulzáló fény megjelenni a kijelző tetején, az előlapi kamerától balra kb. fél cm-re. Mi a fene az? Kikapcsoltam a fejlesztői beállításokat, újraindítottam, de ugyanaz. Ha screenshotot csinálok, azon nem látszik, meg képernyővideón sem, tehát valószínűleg nem a kijelző része ez, hanem egy alatta lévő valami lehet.
Másik kérdés, vettem egy gyári clear view tokot, ha be van csukva, néha van bal felül egy citromsárga pötty, néha nincs, de leginkább ott van. Az micsoda? Akkor is látom, ha az összes értesítést megnéztem/kipöccintettem.[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
Ohh, köszi. Közben megnéztem Members alkalmazással, és elsőnek nem akart jól működni, másodjára igen, meg híváskor is azonnal elsötétül a képernyő, ha a fülemhez teszem.
Csak ez azért érdekes, mert akkor is pulzál, ha nincs éppen semmi se a telefon közelében, és engem egy kissé idegesít. Az előd nem csinált ilyet (S21 Ultra) meg barátnőm (sima) S22-je se csinálja, most megnéztem. -
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Nektek is szokott pirosan pulzálni a közelségérzékelő? Nekem elég sokszor csinálja, és bevallom őszintén engem zavar . A Members azt írta hogy egyes telefonokon világít egy lámpa és hogy ez csak annyit jelent, hogy működik a közelségérzékelő, de ha éppen nem telefonálok, csak simán használom a telefont, mi dolga lenne egyáltalán a közelségérzékelőnek? Még a fényerőt is manuálisan állítom, az adaptívot mindig is kikapcsolva tartottam. -
takcslajos1
tag
Hát srácok jól megszívtam ezzel a telefonnal, az az ominózus közelségérzékelő piros fény valójában pixelhiba, ma adtam le. Sajnos csak vásárlás után 9-10 nappal jött ki a jelenség. Viszont az Aradi utcai márkaszerviznek még nincs joga javítani ezeket a telefonokat, szóval vihettem Budaörsre a rettegett TMX-be...
-
takcslajos1
tag
válasz Zototh64 #1174 üzenetére
Hát azért csak nem... A jelenség mindig jelentkezik, ha nem mozog semmi a képernyőn, tehát tuti látni fogják, olyan meg csak nincs egy csúcstelefonnál, hogy áh, 1-2 rossz pixel az nem rossz pixel, viszlát. Tudom, az ISO szabvány úgy tudom bőven megengedné, de azért na... (mondjuk olyat találtam, ami LCD megjelenítőkre vonatkozik, ez meg ugye Amoled panel, és eléggé érdekes hiba, mert ha mozog a tartalom, pl. görgetek, akkor teljesen rendben van. Csak "nyugalmi" képnél jön elő, de ettől függetlenül zavaró volt és bevittem.)
-
takcslajos1
tag
Nektek nem nagyon nehéz ebben a tokban nyomni a hangerőgombokat, illetve a bekapcsológombot? Én kénytelen voltam egy kicsit házilag testreszabni a tokot, hogy ne kelljen nagyon nagy erőt kifejteni a gombok nyomásához.
Bár most sajnos nem tudom használni, Budaörsön pihen szegény telefon, remélem nem sokáig, amikor leadtam jövő hét elejét ígértek ott.. -
takcslajos1
tag
válasz Zototh64 #1392 üzenetére
Hát írtam a sehsupportnak hogy hálás lennék ha telefoncserét kérnének a szerviztől, úgyis azt mondták hogy meg fogják kérdezni a Samsungot hogy mi legyen. Amit már nem írtam bele, hogy nem nagyon bízom a TMX munkájában, hogy azt tényleg úgy rakják-e össze, ahogy kell, olvastam olyat, hogy egy iPhoneból kifelejtettek néhány csavart, ami miatt nem volt vízálló és egyből be is ázott. Meg igaz, ez még régebben volt, de úgy szereltek össze egy Samsung telefont, hogy utána recsegett, ropogott, nem volt szépen összeszerelve.
-
takcslajos1
tag
Gondolom az eredetibe implementálva van az, hogyha authentikáció nélkül nyitod meg, akkor nem férhetsz hozzá a korábban készített fotókhoz, tehát más jogosultsági szinten nyílik meg az app. Feloldás nélkül is van írási jogod (kamera, meg az S-Pennel is tudsz gyorsjegyzeteket elmenteni), de a korábban létrejött fájlokhoz nincs olvasási jogod. A GCam-nál ez nem hiszem, hogy megoldott, pláne úgy, hogy ezt a Samsung Galaxy telefonokhoz szabják.
-
takcslajos1
tag
válasz Zototh64 #1392 üzenetére
Még mindig Budaörsön van.
Átvettem volna először, kiszúrtam, hogy karcos a kamerája. Átvettem volna másodszor (tegnap), dobpergés .... kiszúrtam, hogy karcos a kijelzője! Az a kijelzője, amit ők cseréltek ki, és az eredeti beadás óta egyáltalán nem volt nálam a telefon, csak addig, amíg ott helyben leellenőriztem, ott meg nyilván látható volt, hogy nem nálam karcolódott. A legjobb, hogy ma jött egy email, hogy végeztek vele (én is meglepődtem, hogy ilyen gyorsan, tegnap "adtam le" harmadjára), majd másfél órával később telefonáltak hogy ja bocs véletlen mindenkinek kiment egy ilyen email de majd telefonálnak ha tényleg kész lesz. De ma már a gyártó is kereste őket, hogy mégis mit csinálnak, hogy nem sikerül újabb hiba okozása nélkül megjavítani. Elvileg ilyenkor a szerviz perkál a végén, nem a gyártó.
Amúgy az egyetlen pozitívum abban, hogy így alakult, hogy így már három garanciális javítás volt, három garanciális javítási munkalap, a negyedik automatikus csereutalvány lesz, szóval 2 év 11 hónaposan ha beég mondjuk a kijelző (gondolom, az garanciális hiba), akkor az eredetileg fizetett összeget vásárolhatom majd le.
Remélem, most már tényleg sikerül rendesen megjavítaniuk, mert nem most akarok a csereutalvánnyal vesződni (eredetileg a telefon cseréjét kértem, de ha már elkezdték javítgatni, akkor megtaláltam ennek az útnak is a pozitíviumait). Meg végül is a direkt 25k-ért agyontörötten vásárolt S10+ telefonon szép munkát végeztek, 43 ezerért lett egy "új" S10+. Amit el szerettem volna adni, most így cseretelefon lett belőle, mert az S21U-t eladtam.[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz takcslajos1 #2845 üzenetére
Sikerült a harmadik javítás után esztétikai hibák nélkül elhozni. Még az S10+-ról írok, most viszem a nagy tesót MM-ba clearplexet felhelyeztetni (üveget nem szeretnék). Rakerdeztem a beegesre, elvileg garis hiszen rendeltetésszerű használat mellett is előfordulhat. De tény, a gyártó döntése, elméletileg lepattinthatnak. Viszont az akksira is érvényes a 3 év gari. Rakerdeztem, hogy arra nem csak 1 év van mivel "tartozék"? Mondta a srác, hogy régen így volt, viszont az új ársávos jogszabály óta nem lehet szétbontani. Szóval 2 év 11 hónap múlva ha beviszem hogy gyorsan merül, és náluk is gyengén teljesít az akksi a bevizsgáláskor, a 4. javítás miatt elvileg instant csereutalvány. Úgyhogy minden rosszban (21 nap várás) van egy kis jó.
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz takcslajos1 #2900 üzenetére
A srác lebeszélt róla, hogy az S Pen nem menne jól.
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Sötétben megnéztem, hogy milyen a legalacsonyabbra állított fényerő, de ott már a kontrasztból is visszavett, és ezáltal a színek is másképp jelentek meg (ez tényleg csak nullás vagy ahhoz közeli fényerőnél jelentkezik). Ez bug vagy feature? Megértem ha utóbbi, hiszen így még kevésbé terheli a szemet. -
takcslajos1
tag
válasz csubííí #3080 üzenetére
Köszi neked és Gardaai fórumtársunknak a választ.
Tegnap este hasonlítgattam barátnőm S22 telefonjával össze, azon nem változtak meg a színek, azonban a minimális fényerő magasabb is volt az ő telefonján, mint az enyémen (bár érdekes, ha maximumra állítom adaptív fényerő nélkül mindkettő telefont, az ő telefonja képét világosabbnak látom, de tény, nincs műszerem, ami a fényerősséget mérni tudná, illetve automata fényerőn erős napfényben még nem tesztelgettem, lényeg, teljesen jól látom olyankor az enyémet, meg ő is az övét. ).Más: feltettem a GCAM-ot, és betöltöttem az S23U config fájlokat. Két helyről is megpróbáltam, az egyik itt volt linkelve, a másik pedig itt az 527-es hsz alatt. Beállítottam, hogy látszódjon a fókusztáv, iso, záridő meg fehéregyensúly csúszka, azonban hiába állítom, nem látom az előnézeten a változtatást "élőben", csak exponáláskor vált át hirtelen. Én csinálok valamit rosszul, vagy ez mindenkinél így van? (Illetve jóval hosszabb idő a shutter lag, mint a gyári szoftverben.)
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
Bár a képernyővel pechem volt, wifi gond nálam pl. nincs, csak a hírekből meg innen értesültem róla, pedig wifi6 van két helyen is, ahol rendszeresen vagyok. Az egyik helyen a Telekom adja a modemet és routert ugyanazon hardverben, itthon pedig Mesh hálózatba van kötve 2db Xiaomi Mi AIoT AX3600 router, és semmilyen eldobálós vagy egyéb hibával nem találkoztam egyik helyszínen sem (ahogy a sávszélesség is megvan gigabit a tesztek alapján).
Biztosan nem hardveres természetű esetleg a hiba, és sajnálatos módon eléggé sok százalék érintett? Kijelző kapcsán beragadt zöld pixelről jópár helyen lehetett olvasni az S22 Ultránál, nálam piros volt az utódmodellnél, de lehet, hogy ez is érint/fog érinteni jópár felhasználót.
-
takcslajos1
tag
Sziasztok! Néhány dolog:
1. CSC csere - ha átmegyek ILO-ra, és esetleg lesz később megint garis gond, gondolom, vissza kell állni előtte EUX-ra, különben elhajtanak nem engedélyezett szoftveres beavatkozással, nem? Vagy ha rámegyek beállításokban a gyári beállítások visszaállítására, visszadob EUX-ra? Nem tudom, hogy ezzel van-e bárkinek tapasztalata.
Ez azért lényeges, mert lehet esetleg olyan meghibásodás, amitől ténylegesen nem tudom a telefont használni, és itthoni körülmények között visszaállítani EUX-ra (anno LG G4 telefonom 5 hónapos korában bootloop hibajelenséget produkált, annak a típusnak az egy típushibája volt, legalábbis egy bizonyos hónap előtt gyártott alaplapok esetében mindenképp).2. Készülékbiztosítás - szerintetek megéri? Ha nincs biztosításod, és esetleg pókhálósodás lenne (bár nekem ilyen egyszer se volt, és leejteni se szoktam, de ugye az ördög nem alszik...), kb. 120-130k a képernyőcsere. A biztosítás díja egy évre számolva társaságtól függően 38-70 ezer ft körül van (Oprotectionnél 69900 ft 2 évre, 59900 1 évre, ha lopásra is kéred, +5900 ft, Yettelnél a Medium csomag 4390 ft havonta és fix 39000 ft az önrész, de a lemondáson gondolkodom). Előbbinél az önrész fix 25%, ha 120 ezres szervizköltséggel számolunk, az 30 ezer ft, a Yettel partnerénél fixen 39000 ft (a Simple-nek nem néztem utána, de gondolom, nagyjából hasonló költségek vannak náluk is, és egyéb biztosító társaságoknál is). Tehát ha baj történik kb. 10 hónap múlva, addigra a biztosítás díjaként már kifizettél kb. 40-60 ezer ft összeget, önrészként pedig még további 30-40 ezer ft összeget, tehát kb. 70-100 ezer forintodba került a történet, biztosítás nélkül ez legyen mondjuk 120 ezer ft. Az pedig eleve egy nagy talán, hogy történik-e egyáltalán bármilyen biztosítási esemény, és nem talál-e a biztosító az ÁSZF apróbetűs részében egy kifogást, amire hivatkozva elutasítja a kárigényed.
Lényeg: csak nekem jön le ez úgy, hogy a biztosítás leginkább csak arra jó, hogy ne egyben kelljen 100 ezres nagyságrendű összeget kifizetned, hanem ezt hónapokra lebontva, apránként fizeted meg, és ha baj történik, akkor az egyszeri költségedet mérsékeli? Csak amit spórolsz káreseménykor, szinte teljesen kifizeted a biztosítás havi/éves díjaként...
A lopás mondjuk más dolog, ott tényleg komoly összeget "nyersz" biztosítással, azonban megvannak a kritériumai, hogy mikor számít biztosítási eseménynek ez, és szerintem nagyon kicsi az esély arra, hogy ténylegesen kiraboljanak az utcán, amiről tudsz aztán rendőrségi papírt lobogtatni. A figyelmetlenségből történő elhagyás szerintem sokkal nagyobb valószínűséggel történik meg (nem nézem ki magamból, de ez is olyan, hogy sose lehet tudni...), de ugye az nem biztosítási esemény, és ha hazudsz a rendőrségen és kiderül, akkor még egy jó kis büntetőeljárást is a nyakadba akasztasz.3. Ennek (3082) a hozzászólásomnak a végén rákérdeztem, hogy a GCAM szoftvernél (aki feltette - természetesen én is az S23 Ultra config fájlt betöltöttem) nálatok is jelentkeznek-e ezek a furcsaságok (az előnézeti képen nem történik meg a beállítások változtatása, csak akkor állítja át magát gyorsan, ha exponálok), vagy csak én vagyok béna/nálam nincs rendben valami?
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz takcslajos1 #3215 üzenetére
Közben utánanéztem dolgoknak, és publikusan csak a Smart Clinic árait találtam meg, náluk 143000 ft a kijelzőcsere S23 Ultra telefonnál (S22 Ultránál amúgy még ennél is drágább), és kíváncsiságból megnéztem régebbi Samsung csúcsmodellek esetén is, S21 Ultránál is 145000 ft... (Plus, meg "sima" S szériás telefonoknál 90-120 ezer ft között mozog, viszont ott nincs pl. Wacom szenzor, gondolom, ez is dob egy 15-20%-ot az áron.)
Ha marad a 140-145 ezres árszínvonal (nem hiszem, hogy a Samsung márkaszervizben ennél jelentősen olcsóbb lenne...), akkor viszont nem olyan rossz ez a Yetteles biztosítás havi 4390 ft-ért, 23 hónapig nem szabad történnie semmi bajnak ahhoz, hogy bukó legyen a biztosításból. -
takcslajos1
tag
Valahol be lehetett állítani, hogy az értesítések időbeli sorrendben jelenjenek meg, ha az állapotsávot lehúzom. Tudja valaki, hol lehet ez?
Mielőtt leadtam szervizbe, akkor találtan meg valahol ezt, és most, hogy újra nálam van, nem találom sehol. Talán valamelyik GoodLock appban volt, de a számomra logikus Notistar nem nyert, és máshol se láttam, beállításokban sem az értesítések menüpontnál.Most, hogy megkérdeztem, megtaláltam a QuickStar modulban. Bocsi a felesleges hozzászólásért, valakinek talán hasznos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz TODI1111 #3783 üzenetére
Nekem tegnap este történt egy fura dolog. Kiírta, hogy a kulcsom (tehát az azon lévő SmartTag+) nincs a közelben. Miközben ugyanabban a szobában volt a 2. Megnyitom SmartThingst, nem tud a kulcsra rákapcsolódni, a kulccsal se tudtam a telefont megcsörgetni, tehát tényleg mintha nem lett volna a kettő között kapcsolat. Gondoltam, kiszedem a Samsung Accountból, majd vissza. Persze a SmartTag eltűnt így a telefonból, de kiírta, hogy nem sikerült rendesen eltávolítani, így állítsam vissza a SmartTag gyári beállításait (nyomod a gombot folyamatosan miközben visszateszed az elemet). Oké, sikerült a reset, felajánlotta a telefon hogy hozzáadjam, de nem ment, különböző hibakódokkal tért vissza a különböző próbálkozásokkor. A másik SmartTag+ hibátlanul működött. Utánanéztem, hogy tudnak-e ezek a SmartTagek a semmiből brickelődni vagy egyéb módon meghibásodni, és milyen workaround van, semmilyen találat nem jött, szóval megnéztem a Regalaxyzett S10+ telefonból is, azon meg simán hozzá tudtam adni (előtte majdnem reseteltem a másik SmartTaget is, aztán ha azt sikerült volna utána hozzáadni, akkor biztos lettem volna benne, hogy a kulcson lévő tényleg rossz..és igazam se lett volna). S23 Ultra továbbra sem látta, csak a SmartThingsben megjelent a kulcs a Samsung Account miatt (érdekes, ezután már tudtam a tagről a telefont csörgetni, mivel az S10+-on beállítottam hogy a 23 Ultrát csörgesse, viszont a telefonról a SmartTagnek semmilyen funkcióját nem értem el továbbra sem).
Na, és mi lett a megoldás... Újraindítottam az S23 Ultrát, azóta újra teljesen jól működik minden. De elszöszöltem vele vagy 20 percet, már majdnem úgy döntöttem hogy megyek vissza a SES-be a számlával hogy másikat adjanak.
Fogalmam sincs, hogy hol, milyen cache vagy egyéb fájl, config ragadhatott be...
De hogy nálad FR ellenére sem működik, nagyon érdekes, én még arra is látok egy kis esélyt, hogy egy másik S23 Ultra telefonnal flottul működne. Nem tudom, hogy FR tényleg minden config fájlt az utolsó bájtig kinulláz-e, lehet, hogy valami eldugott driver részfájl korrupt már gyárilag, ami ugye így máshol keresendő esetleg...
-
takcslajos1
tag
Felraktam az új frissítést. Kipróbáltam a kamerát, kifefejezetten a fókusz-késleltetésre kihegyezve, illetve Camera Assistantban is kipróbáltam mindkettő lehetőséget a "Fókusz a sebesség előtt" kapcsolónál. Azt figyeltem meg, hogy az exponálógomb lenyomásakor kb. olyan 0,3-0,5 másodperccel korábbi állapotot örökít meg ténylegesen a telefon, mint amikor ténylegesen lenyomom az exponálógombot (tehát ha hirtelen megmozdítom a telefont még a gombnyomás előtt, majd megállok, és már a stabilan tartáskor fényképezek, akkor még a bemozdult kép lesz elmentve, ugyanakkor, ha tartottam mondjuk 5 másodpercig stabilan a telefont, majd hirtelen megmozdítom, és a mozgás közben exponálok, akkor ugye azt várná az ember, hogy egy bemozdult képet kap, de a kb. fél másodperccel ezelőtti éles, mozdulatlan állapotot kapom meg ténylegesen).
Ez nálatok is így van? Szoftverfrissítés előtt igazából ezt így kimondottan nem teszteltem mondjuk, és eddig minden képpel elégedett voltam. -
takcslajos1
tag
válasz karldergroße #4993 üzenetére
Viszont ennyi hardvert, foglalatot nem egyszerű egy ekkora házba megtervezni a pl. 5000-es akksi mellett, és én személy szerint a jack és microSD lehetőséget sokkal hamarabb feláldozom, mint mondjuk a jelenlegi kamerarendszert, 5000mAh akkumulátort vagy S-Pent. Ez utóbbi miatt esett egyértelműen a választásom erre a készülékre.
Az egyetlen amit sajnálok az az IR blaster, Xiaomi telefonokban mai napig benne van, nekem az utolsó telefonom amiben volt az az LG G4 volt, és én azért bőven használtam. Ahhoz viszont nem fűzök sok reményt, hogy lesz majd valaha olyan telefon, amiben Wacom szenzor és infravörös vezérlési lehetőség egyszerre van jelen, kettő közül pedig az előbbi azért fontosabb.@mgTerminator ha 400GB zenéje van az még flac fájlokban tárolva is 15-20 ezer zeneszám (és ha fontos a minőség akkor a Spotify nem is játszik, csak pl. Tidal vagy Deezer), de minimum 1500 album, ember legyen a talpán aki azokat fogja, mind megkeresi és hozzáadja playlist(ek)hez.
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
Az elvi lehetőség megvan ha a kifejezésekhez odaírod az ékezetes betűket, most kipróbáltam, de nekem egyáltalán nem válik be, vissza is állítottam, meg ugye a shift gomb megnyomása ellenére is kisbetűk lesznek ott, mert valójában nem betűként hanem kifejezésként értelmeződik (a szóló AB fülön valóban csak az angol abc karaktereit láttam én is). -
takcslajos1
tag
Frissítés szitu, akit érdekelne: [link]
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
Nekem még nincs telepítve a frissítés (nem dobja föl, ILO CSC, gondolom majd 1-2 nap), de nálam is legfeljebb 30 fps-el hajlandó videózni, akármelyik kamerát is választom. Unsupported alatt ott van a 60 is, de hiába nyomok ra, 30-at ír ki.
Szerk: most nézem, app újraindítás után a két zoom lencsénél (de csak azoknál) valóban megy a 4k@60fps.
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Két dolgot vettem észre a frissítés után, ami probléma
- a kisebbik, hogy Good Lock-ban beállítottam egy custom alkalmazásváltót, ami hasonlít az iPhone megjelenítésére. Ez eltűnt, azt tudom hogy a Home UP még nincs lefejlesztve erre a One UI verzióra, de nem emlékszem, hogy pontosan melyik modulban csináltam.
- a nagyobbik gond, hogyha kiveszem a tollat nem tudom sehogy se előhozni a quick actionos panelt ahol a kifejezetten tollhoz rendelt funkciókat tudtam elérni (pl. fordítás). Alapból előjött a toll kihúzásakor korábban, és egy ilyen lebegőfejként ott volt mindig. De ha esetleg nem is volt ott, ha a tollat a képernyő közelébe vittem és megnyomtam a gombot rajta, mindig előhozta, most nem
Update: letöröltem a Pentastic modult, hátha csak az bugos, de sajnos az se oldotta meg a problémát. Sokszor szoktam ezt használni, tehát ez nekem eléggé nagy csapás...[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
Ó, köszi, a frissítéssel elállítódott ebben a menüben. Más is, nálam pl. ki volt kapcsolva hogy a gomb megnyomására előhozza "Gyors funkciókat", ez a hivatalos magyar neve ezek szerint. Én tuti nem kapcsoltam ki.
-
takcslajos1
tag
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Wallet nekem se megy ILO-n. Kérdés, vajon kövi android frissítésnél ismét összeér a két verzió, erről van infó? Lehet hogy volt itt említve de bevallom, lusta vagyok több száz hozzászólást végignyálazni.
Most ahogy levettem, a CXDE vs CXDF a gond, eddig ugyanazt kapta a két régió, csak 1-2 nap eltéréssel. -
takcslajos1
tag
Nem csináltam semmit... Se ODIN flash, se Wallet app adatok törlése/egyéb Google szolgáltatásos app adat törlése, stb.
Holnap tesztelem, tényleg megy-e. Valaki írta, hogy a McDonald’s app is szórakozik (bár nem részletezte, miként), aznap kipróbáltam, nem generált QR-kódot a kuponhoz, de most működött, nem tudom, ezzel függ-e össze.[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz karldergroße #18097 üzenetére
Én is erre várok, nem én tervezek a kísérleti nyúl lenni.
szerk.: amúgy nekem nem azonnal romlott el májusban a frissítés után, hanem 1-2 nappal később (akkor is több hétig vártam a felrakással, a wallet issuet amúgy azután tudtam meg hogy már benyaltam. de mázlim volt, mivel vártam emiatt csak néhány napig nem ment)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest