Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz Lajmund #19149 üzenetére
Teljesen igazad van.
Szeretem a Ghostek termékeit, mert igazi prémium minőség és jól is néz ki úgy az egész összkép.
Sarkok is elnyelik az ütődést, mert általában oda esik.
Volt már telefonom mikor leesett kijelzőre és oldalt elkapta és üveglap szélét érte az ütés és kis ívben berepedt a kijelző (nagy pech!)...most is a fiókba van, új gyári komplett keretes kijelző, hátlap, akksi de még nem vettem rá magam a cserére. 🤭😁 (ez LG V30+ ThinQ telefon)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
joccmocc
csendes tag
válasz gjoco1 #19148 üzenetére
Navigációs sáv vonal: Settings -> Display -> Navigation Bar -> More options -> Gesture hint (kikapcsolva). Magyar nyelven kb Beállítások-> Navigációs sáv-> További Beállítások-> gesztussegéd lehet a fordítás.
A másodikat nem teljesen értem, de szerintem Good Lock -> Home Up -> Task Changer környékén érdemes szétnézni (esetleg a "recommended apps" opció kikapcsolása lehet, amire gondolsz?)
Utolsó: biztonsági okoból minden x. feloldás során nem tudsz semmilyen biometrikus azonosítást használni, hanem be kell ütni a PIN-t. Ez nem kikapcsolható. Ez legyen a legnagyobb bajunk szerintem.
-
gjoco1
addikt
válasz joccmocc #19156 üzenetére
Kőszi szépen a nav vonal megoldva . .. .
Az ujjlenyomat kérdésben pedig természetesen tudom a biztonsági feltételekt , de itt valami másról van szó .
Ha a Nova Launcerről visszamegyek gyárira , akkor minden rendben . Úgy dolgozik ahogy kell .
Viszont visszatérve a Nova ra ismét megzavarodik .
Ez még soha nem tapasztaltam .S22U nál sem , korábban a Note20 U nál sem . Sőt van tartalékos Samsung A55 itthon és azok sem soha . Pedig Nova kombóval dolgozott (ik) mind .
Nagyon korán kezdődik nálam a rosz száj íz . . .
Kezdek kiábrándulni máris . . .
Pedig Nova nélkül.mit érek én . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
MaxxDamage
félisten
válasz kisdobos0111 #19158 üzenetére
Pedig már vissza kellett volna kapnod szerintem!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz MaxxDamage #19159 üzenetére
Azt mondták 30 nap is lehet.
-
Rigormortiis
veterán
-
Zaji
őstag
válasz kisdobos0111 #19160 üzenetére
Garanciális javításról van szó?
-
erzol
őstag
válasz Rigormortiis #19161 üzenetére
Pont így tettem én is a xiaomi +nova után. Sokkal jobb a gyári szerintem.
A full szabad ikonrendezés eleinte hiányzott, de könnyen elhagyható. -
gjoco1
addikt
válasz Rigormortiis #19161 üzenetére
Good Lockot Note 10 plus óta használom már .
Több modult már ki is iktattam , mert ahogy jöttek a az újabb tellcsik nálam ( Note 20 U - S22 U ) úgy szűkítettem az alkalmásai bonyolítását . .
Egy idegesítő dolog megoldósott amúgy . Thask Changer rel eldugtam a legutóbb használt alk ikonokat . .Viszont az ujjlenyomatos történet nagyon idegesít . ( muszáj a banki app hez , amúgy nem érdekelne ) .
Novára pedig szükségem van . A Témázgatunk Topikgazdája vagyok és lassan húsz éve gyártok widgeteket . Ezekhez viszont a teljes " tökéletességhez " kell , ami Nova nélkül nincs .
( nem sorolom fel miért )Valami oknál fogva leginkább akoppintásos ébresztéskor kilövi , de a bekapcs gombos feloldáskor is . Villan egyet a zárolt képernyő és eltűnik az érzékelő . .
Gyári OneUi n tökéletes 10/10 . Nem telefon hiba .
Na erre kell valahogy többek között rájönnöm . .
Azután még vannak apró reszelgetések rendesen . . .
Az AodNotifity sem hajlandó úgy működni , ahogy az eddig ment .
Hiába a Smart Swich ből a mentés , valamiért az újabb 6.1 nem kedveli . . .Lehet hogy majd egyszercsak a finomhangolásokra rájövök , de ez most összetettebb melót kíván , mint amikor Note 20 U ról költöztem át az S22 U ra .
Bocsi a regényért , de így kerek a tórténet . Úgyhogy egyenlőre nem felhőtlen az öröm az új telcsivel kapcsolatban . .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
tothak
tag
válasz gjoco1 #19165 üzenetére
Csak javasolni tudom, hogy Nova esetében nézd meg, hogy mi van beállítva a lezárás metódusára:
Ha minden igaz itt a kisegítő lehetőségnek kell lennie és akkor nem fogja rögtön zárolt a telefont.Ha jól értem ez a problémád
És még annyi, hogy én a képernyő zárásra a OneHand Operation+ cuccot használom (szintén good lock)
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz tothak #19166 üzenetére
Több éves Nova haszálat mellett természetesen az van beállítva .
GoodLock ból a Lock Start használom . ( az is volt mindíg ) .
Az OneHand Operationt is használom , de nem képernyő zárásra .
A Lock Start megpróbálom akkor kikapcsolni és megnézem a javaslatod . . Bár ahogy mondtam sok éve hiba mentesen működött S23 U ig . . .
De köszi !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Zaji
őstag
válasz kisdobos0111 #19168 üzenetére
Ha 30 napon belül sem sikerül megjavítani a hibás terméket, akkor 8 napon belül ki kell cserélni azt, vagy vissza kell fizetni a vételárat.
Számold a napokat a fenti jogszabály szerint.
-
joccmocc
csendes tag
válasz gjoco1 #19167 üzenetére
Igazából el tudom képzelni, hogy az S23U ezek szerint nem a legoptimálisabb telefonválasztás a számodra. A leírásod alapján neked nagyon szűkre van szabva, hogy milyen szoftverkörnyezetben szeretnél dolgozni, s míg egy mezei felhasználó megelégszik azzal, hogy akkor elengedi a nova launchert és inkább használja a gyárit (ami mostanra szerintem átlagfelhasználóknak utolérte a novát s bizonyos szempontból többet is tud nyújtani), neked ez nem opció. El tudom képzelni, hogy nincsen jól optimalizálva a nova vagy az AODnotify az S23-ra (vagy fordítva).
Ha ugyanezekkel a beállításokkal az S22-n nem jön elő ez a probléma, akkor lehetséges, hogy a számodra az a telefon jobb választás lenne, mint ez.
Én amúgy a Smart Switch-et igyekszem kerülni, csak a legszükségesebb dolgokat hozom át a régi telefonról, mert tartok tőle, hogy ki tudja milyen összeférhetetlenségek másolódnak át/alakulnak ki az új telefon és a régi beállítások között.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz joccmocc #19170 üzenetére
Az utolsó mondatoddal egyetértek , mert szerintem ott lesz a baj nálam , de addig hangolgatom újból , még nem lesz olyan , mint az eddigi megszokott " környezetem " .
Amúgy Én is " átlagos " felhasználó vagyok .
Az más kérdés , hogy rajtam kívül még vagyunk elvetemültek egy páran az " öregek " között , akik mókolnak . .Már késő . Ezt megszereztem és van időm reszelgetni . . . Viszont az biztos igaz lehet , hogy a mentésből való vissza állítás lesz a ludas . De meg lesz ez , csak több idő és esetleges kérdések / kérések felmerülnek .
Hát nézd meg , nem megéri Novazni és Kustomozni ?
( ez még az S22 U legutóbbi témám , de már ezen is ez figyel )[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
olajbogyo
aktív tag
válasz gjoco1 #19171 üzenetére
Hát, cimbora....ettől komolyabb, szebb témát, még nem igen láttam mobilon! Ez, ott van a szeren, ezt elbírnám viselni a telefonomon. Lehet átnézek a fórumodra, ha segítesz rávarázsolni a zöld ultrámra.
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
bordi10
senior tag
válasz olajbogyo #19179 üzenetére
Nézz be mindenképp. Én Jocóval ellentétben "Niagara launcheres" vagyok Nekem az a kézreállóbb napi szinten. Azzal is lehet alkotni
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
gjoco1
addikt
válasz olajbogyo #19179 üzenetére
Gyere várunk szeretettel és ha gondolod átröppentem neked ugyan ezt a widgeteket és swgítek ( tünk ) felpakolni . .
bordi10 ez nagyon klasz , előveszem már a Niagarát . Régen mókoltam vele . .
A Templatet elkérhetem ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
őstag
Vajon mi lehet a szeptemberi update-tel?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
félisten
-
kaisers
aktív tag
válasz maaniac #19176 üzenetére
Szerencsére sokszor nem hívnak, de legalább nem is jelzi. Lehet amikor hívnak értesítési sávban van, de azt nyilván nem is figyelem.
Az órám jelez (kivéve Messenger hívást), ha van valami, azon kívül csak akkor veszem elő a telefont, amikor szükséges . Játszani egyáltalán nem játszok. -
őstag
válasz Plazmacucci #19186 üzenetére
Fogalmam sincs. Ezért kérdem.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
félisten
-
tylerddd
veterán
Ez alapján felraktam Windows alá a Samung Notes-t [link] Tökéletesen működik, de a rendszer indulásakor rákérdez, hogy mehet-e a menet és ez zavaró. Ha esetleg használja így valaki, lenne erre valami megoldás? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
klaya86
senior tag
Én a kamera problémát lexarom, nem vészes hiba. Viszont az üzemidő laza 20%al karcsúbb legalább. Wipe cache megvoltak, nem segített. Semmi plusz dolog nem fut a háttérben. A korábbi 7-8 órás képernyőn idő most kb 6 óra wifin, mobilnettel 5. Megnéztem az akku kapacitást, de 4750 mah körül van, nagyjából 100-150 mah-t degradálódott csak, illetve nyilván az sem frissítés óta. Ebből nyilván látszik, hogy a szoftveres nem okés. Olvastam redditen is ezzel kapcsolatos, illeték Facebook csoportban is panaszokat. Napi 2x töltés kell..
-
MaxxDamage
félisten
válasz bordi10 #19180 üzenetére
Nagyon jól néz ki, ez engem is érdekelne!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mgTerminator
veterán
Srácok, ha van olyan app ami "biztonsági okokból nem enged képernyőképet vagy videót csinálni, azt hogy lehet kijátszani? Létezik rá megoldás?
-
félisten
-
erzol
őstag
válasz mgTerminator #19198 üzenetére
Na az ilyet asszony telójával fotózom. (bank app)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs