Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler146
tag
Sziasztok segitséget kérnék! az utolsó szoftver frissités óta akár hogy fogadom a hivást, lezárt kijelzö, vagy a kezemben van és fent vannak a hívást fogadó ikonok.
rögtön a kihangositásra kapcsol és a hangszórón szól a beszéd! Köszönöm szépen! -
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
válasz kokler146 #19805 üzenetére
Újdonság volt az új FW-ben, sokaknál vmiért default került így beállításra.
A másik új cucc meg a fotómon az e feletti sorban látható. Ez sem volt. Már lehet hívást felvenni-elutasítani nem csak húzással, hanem érintéssel is (mint az almás telókon )Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Kinek mennyi a SOT? Nálam a '23 februári telefon kb. 5 órát tud, ami sztem botrányos, csak ötletem sincs miért ilyen kevés, új korában jóval többet bírt.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
félisten
-
klaya86
senior tag
-
jeni
félisten
válasz Dr.FantastiK #19811 üzenetére
én még minidig az Android 13-n és 5.1-n vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
golyós
addikt
válasz petymeg #19809 üzenetére
Valóban mintha egyre jobban romlana a SOT. Eddig azért megvolt az átlag 6-7 óra nekem, de az utóbbi 2 hétben csak pislogok, hogy estére alig van benne szufla és csodálkozom, hogy 3,5 óra a SoT.
Csinálok is egy cache törlést, hátha valami beragadt mert látszólag semmi nem eszi az aksit.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
petymeg
addikt
-
Kiss4ever
csendes tag
Az normális hogy nem dobálja fel hogy új frissítést találta, régebben mindig zaklatott hogy frissítsem, de kb szeptember óta egyáltalán nem zaklat a frissítésekkel, szerintem még a 2 gigás nagy frissítés sem jött le rá. Mi most az utolsó legfrissebb?
-
TheMartin03
tag
válasz Signat84 #19819 üzenetére
Mondjuk szerintem fontos különbség, hogy 10 óra alatt daráltad le a 7 óra SOT-ot, vagy mondjuk 18-24 óra alatt. Az "idle" merülés is fontos szempont szerintem. Nekem is kb. 23 áprilisi a teló, és nekem is mostanában egyre szegényesebb... De a különböző visszaállításokat még nem mertem meglépni.
-
klaya86
senior tag
válasz TheMartin03 #19823 üzenetére
Pontosan. Ez a folyamatos használat melletti 7 óra sot, normál, mondjuk reggel 6-este8 közötti időszakra inkább 6 óra lenne, vagy annyi sem. Az pedig elég karcsú.
-
Signat84
tag
válasz TheMartin03 #19823 üzenetére
Nincs mit klaya86.
Persze, akkor más értékek jönnek ki. Azért is mondtam, hogy kínoztam! Én annyit csináltam, hogy az utóbbi "nagy" frissítést feltoltam odinnal, home csc-vel + egy wipe cache. Visszállítást még én se csináltam.
-
golyós
addikt
válasz Signat84 #19819 üzenetére
Ezt ritkán tudta az enyém is, de csak otthon wifivel.
Átlag napi használatban ( 7-16ig melo, fénykép, email, hívás, tehát használva, 5G kikapcsolva) inkább 5 óra mint 6 a SOT. Minden este tölteni kell.#19818Kiss4ever : Nekem amióta megvan másfél éve, még 1x sem jelzett magától frissítést
Mindig kiírja valaki, hogy kijött, várok 1-2 napot és rányomok manuálisan.
1x kipróbáltam, 2 hétig nem kerestem frisítést, akkor sem jelzett, nem töltimagától pedig úgy van beállítva.
Mindig nekem kell rákeresni.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
möci
csendes tag
Szisztok!
Rendes és szakszerű display cserét tudtok e ajánlani Szeged vagy Budapesten!
Nem garis a teló.két választás van vagy nics
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
A közeljövőben lehet tulajdonosa leszek egy ilyen ketyerének.
Egy szimpla kérdésem lenne!
Milyen hálózati töltő adaptert ajánlott/érdemes venni hozzá?https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
válasz gjoco1 #19832 üzenetére
THX! Én is tölteném azzal, de az sajna a Note 10-é és azt meg el akarom adni.
Így kell valami.
Nekem sem feltétel a gyorstöltés!
Régebbi ilyen irányú beszélgetéseimből ezek a töltők maradtak meg emlékeimben a samsungon kívül:
Baseus GaN5 Pro hálózati töltő, 2xUSB-C + USB, 65W
Verbatim 32201 GNC-65 GaN Charger 65W USB Type-A + 2xType-C
THX, de még nem biztos a váltás. Kedd/szerda környékén már többet tudok majd.
Ráadásul a sima Note10-hez képest a méretét még szoknom kell majd.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
golyós
addikt
válasz Probert75 #19833 üzenetére
45w a max amit tud a telo. A gyári 25w bőven elég,
A 25w és a 45w gyári töltők között igazából 10 perc a különbség, sok bejegyzés van itt ezzel kapcsolatban, keress rá.
Én még pluszban egy samsung EP-N5200-at használok vezeték nélküli töltésre, nem sokban marad el a kábeles töltéstől, ez 15w-al tölt, ennyit tud a telo is.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
addikt
Egy ötlet, ma jöttem rá véletlenül, de biztosan sokan tudjátok, aki nem annak lehet hasznos.
Ha nem akarsz romot cserélni, ill. külön fizetős alkalmazást telepíteni a telefonhívás felvételére, annak ajánlom egy szükség megoldást, néha jó lehet.
A lényeg, telefon hívás közben a gyors indító panelról elindítod a kijelző videó felvételt.
Meg fogja kérdezni, hogy milyen hangot vegyen fel a videó mellé, itt kipipálod, hogy mindent.
Ekkor felfogja venni a kapcsolat másik végét is, még akkor is, ha Bluetoothon keresztül van a hívás.
Hosszú beszélgetés nagy videó fájlt generál, de néha jó lehet! 😁-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
iceQ!
addikt
Ezt próbáltam messenger hívás közben, akkor csak az én hangomat vette fel. Itt tuti hogy minden felvesz?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
tylerddd
veterán
Nem akarok hülyeséget mondani, de valamilyen fórumon olvastam, hogy régiókód cserével lehet simán rögzíteni. Én nem csináltam meg, de állítólag működik.
Egyébként felhívtam Vandát, tényleg megy...és lehet hozzá rutint csinálni, hogy automatikusan felugorjon bejövő híváskor a képernyőrögzítés.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
donnie.d
aktív tag
Miért "ferde" az irányt mutató nyíl a google térképben? Ugyebár a helyes az alábbi képen lenne:
Hozzáteszem szinte kivétel nélkül gyaloglás közben szoktam használni a térképet. Nem tudom, hogy ez most ez az applikáció hibája vagy a telefon hozza ki belőle. Fenti képen ugyebár látszik, hogy az adott úton/utcán egyenesen kell haladni majd jobbra fordulni, s a térkép jelzi, hogy egyenesen halad.
Nálam úgy néz ki a dolog, hogy ha nekem belefér negyed óra, fél óra gyaloglás, akkor elindulok, s beírom a címet. De hiába haladok az adott úton/utcán a nyíl kicsit jobbra áll, mintha oldalazva mennék. Ahhoz, hogy az iránymutató egyenesen mutasson kicsit jobbra kell fordítani a telefont. Hozzáteszem ez nem csak nálam figyeltem meg. Egyik ismerősömnek is ugyanilyen telefonja van, s nála is így jelzi ki az útvonalat, s gyaloglás közben neki is jobbra kell fordítania a kezét, hogy egyenesen mutassa az útvonalat.
Valaki tapasztalta ezt? -
bcl
senior tag
válasz donnie.d #19842 üzenetére
Valami ilyesmit csinálj, és jó lesz!
Az iránytűt kell bekalibrálni. kerestem gyorsan egy rövid videót, ami megmutatja, hogy mit kell csinálni (kb végtelen/fektetett 8-as alakzatban körözni, közben a telefont billenteni is) Ha nem tetszik, könnyű találni másikat
videó, YT -
olajbogyo
aktív tag
Nálam ez csak akkor működik, ha kihangosítva beszélek, vagy úgy kell érteni.....
Mert amúgy valóban jó ötlet, írtam is rá rutint ahogyan "tylerddd" kolléga javasolta, de csak magam hallom. Pedig a minden hang rögzítés választottam ki.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
addikt
válasz olajbogyo #19846 üzenetére
Nem tudom, hogy min múlik, nekem akkor is vesz fel hangot, ha bluetooth-os fülhallgatón keresztül telefonálok.
Egyébként én a Cube ACR használok, ritkán van szükségem rá, ezért nem nagyon izgat, hogy nem a legtökéletesebb a hangminőség.
Ez az alkalmazás viszont, nem tud Bluetoothon keresztül felvenni semmit, mert a hangszórón keresztül működik a felvétel.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
félisten
-
Gabb0225@
kezdő
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van tapasztalatok Samsung szervizeléssel kapcsolatban?
Van egy Samsung tabletem ami 3x volt a TMX-ben és még mindig nem jó. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetekben milyen tapasztalatok vannak.
A készülék nincs már a Samsung kínálatában. Cserélni fogják így? Láttam egy S22U hirdetést ahol állítólag cserélt telefon és egy sima natúr kartondobozban kapta az ember. Ilyen tényleg létezik, hogy cserélik, de nem új termékre ami a saját dobozában lenne? Nincs aktivitás a saját topickban, és van ilyen telefonom is, ezért írtam ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest