- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Elképzelhető, hogy ezért van romokban a frissítés a samunál?
"Nem kell már sokat várni az Android 16 befutására, a Google a szokásosnál olyan három hónappal korábban, még júniusban elérhetővé kívánja tenni az első stabil változatát. A szokatlan sietség miatt a júliusban bemutatkozó Galaxy Z Flip 7 és Galaxy Z Fold 7 mobilok világelsőként már gyárilag ezzel a főverzióval előtelepítve kerülhetnek piacra."
-
Badboys
őstag
Mostanában rákaptam, hogy kerékpározás közben zenét hallgatok. Viszont vennék egy vezetékes fülhallgatót a BT helyett. Milyen Dac os átalakítót ajánlotok ami nem horror áron van. nem tudom, de szerintem a telefonban nincs Dac. Vagy elég a telefon eqvalizerében állítgatni?
-
Badboys
őstag
Találtam 2 db. appot a Play Storeban melyiket kell telepíteni a Gemini használatához? Gemini All valami színes körökkel vagy a Google Gemini ami kell fehér négyszögben kék 4 ágú csillag?
-
Badboys
őstag
válasz
takcslajos1 #20927 üzenetére
Nem tudom milyen rémhíreket hallottál, de szerintem korrekt a szolgáltatás. Csak az órát vitettem szervízbe, de azt heti szinten utaztattam semmi gond nem volt az MPL el. Előttem zárták le a müa. ládát plombával. Minden alkalommal hibátlan esztétikai állapotban kaptam vissza. Előttem vették le a plombát vissza szállításkor.
-
-
Badboys
őstag
válasz
gjoco1 #20896 üzenetére
Elsőnek nyáron 2 szer a T nél tették fel az általuk forgalmazottat. A nagy melegben elcsúszott, kukáztam. Itt javasolták a Hofit megvettem irány a T felrakta a srác éreztem, hogy nem az igazi. Miután elbaltázta a banki appot, repült. Elővettem az itt ajánlott kínai nem tudom mi ez, de nem a hidrogél. Nem ront a színeken, minden érintést érzékel. Jól siklik rajta az újam. Nem lehetett elrontani a felrakást mert a keret amit adtak hozzá tette a dolgát. Nincs csiriz amit szét kell folyatni. Van + 1 tartalék meglátjuk mennyit bír. Nálam annyi a hátránya, nem igazán környezet barát az egyszer használatos mü. keret miatt.
-
Badboys
őstag
válasz
Lajmund #20883 üzenetére
Hofi volt vasárnapig, akkor letéptem. Azért elég türelmes voltam vele szemben.10 ből 2-3 szor érzékelte az újlenyomatot. Elszúrta a banki appot úgy hogy, kitiltott. Na ekkor fellegzett be a misztikus Hofinak. Feltettem az itt javasolt Kínait a szar kínai minden érintést érzékel. Ennyit a csillió árú Hofi és társairól. A lesajnált kínai teszi a dolgát.
-
Badboys
őstag
Itt az új frissítési terv. Nem volt felhőtlen az öröm. [link]
-
Badboys
őstag
Nem sok hozzá fűzni való van. Magáért beszél a komment halmaz is. [link]
-
Badboys
őstag
Félre érted nem a csúszásnak van jelentősége azaz azzal is. Ott a gond, hogy folyamatosan hülyének vesz a samu na ez a gond. Olvassál utána a Redditen milyen felháborodás van e végett. Vagyis a samu tesze foszaságán. Amit kiadnak rendre problémás vagy egyáltalán nem is javítják. Kivesznek ezt azt ahogy nekik tetszik. Azért egy fél millás telefonnál ennek nem igazán így kellene működni. Sajnos hasonló gondok vannak az óráiknál is , ez nem mondták, hanem tapasztalat. Sajnos a no name gyártók lassan lekörözik a nagy samut. Tisztában vagyok vele vannak fanok akik lenyelnek bármit amit a samu az orruk elé tálal. Kinek nem inge nem veszi magára. Az utolsó mondatodat inkább gondold át. Mérget vehetsz rá, hogy nem így lesz.
-
Badboys
őstag
Ennyit a fentebb írt samu kritikáról íme az újabb [link] Félre értés elkerülése végett nem hiányolom, de rendesen gusztustalan amit művelnek.
-
Badboys
őstag
Ezt használtam a gugli féle nem jött be. Sajnos ma olvastam, hogy kiveszik. Egyre tetvesebb a samu. Rothadtak fejleszteni. Fél misiket viszont szívesen zsebelik be. Szégyen rájuk nézve ez az üzlet politika. Ne pár hónapja vettem volna lépnék a samu vonalról.
-
Badboys
őstag
válasz
tylerddd #19371 üzenetére
A telefon szerint tegnapelőtt azt írta , hogy az ön telefonja napra kész. Most nézem pontosan 2649,82 MB volt a tegnapi frissítés. Az biztos, hogy a hibás frissítés nem volt fönt amit a samu letiltott..
Egyébként tegnap olvastam, hogy egy kiadott frissítés a Smart Things S8-S10 telefonokat letéglázta. Eléggé trehány munkát végeznek a fejlesztők a samunál. -
Badboys
őstag
válasz
Plazmacucci #19349 üzenetére
Mivel a HTC megszűnése óta samut használok azzal van ilyen jellegű észrevételem. Így másik készülékről nem tudok negatív tapasztalattal szolgálni. Sajnos ez nagyon negatív tapasztalatok. Nem tartom kizártnak, hogy másutt is ilyen rossz az ügyfelek tapasztalata.
-
Badboys
őstag
válasz
gjoco1 #19344 üzenetére
Nem szeretnélek elkeseríteni enélkül is van elég problémád. Én vívtam velük egy exifos S20FE miatt 1 hetes volt és vívtam velük egy 1 hónapos SGW5 Pro festés kopás miatt. Gusztustalan egy nem is tudom milyen jelzővel illessem őket, de inkább nem minősítem őket. Mindenki gondoljon amit akar. Addig vagy partner amíg fizetsz nekik utána csak egy 0 aki meg veszi a termékeiket.
-
Badboys
őstag
Ma akartam frissíteni, de nem talál semmit. Ezek szerint még nem adták ki újra a 6.1.1 et?
-
Badboys
őstag
válasz
mgTerminator #19002 üzenetére
Sajnos teljesen felesleges a szervízt igénybe venni ilyen célból. 4 szer küldtem vissza az SGW5 PRO órát egy elcseszett frissítés miatt, hiába kértem tegyék vissza a régebbi szoftvert szerinted vissza rakták? Hétfőn vitték pénteken hozták 4 héten keresztül ezt játszottuk. Igaz az nem telefon volt hanem egy samu óra, de szerintem hasonló a hozzá állásuk.
-
Badboys
őstag
válasz
mgTerminator #18607 üzenetére
Hagyd rá hozzá állása maga az ember. Valamikor ezt a fórum azért jött létre, hogy megoldják az esetleges problémát. Ezt már egyesek mára erősen túlgondolják. Nem szeretném túlragozni. Feltettem egy egyszerű kérdést 2 ember már egészen elvitte a fórumot. Sőt volt aki már fizikai megoldást javasolt annak aki még jelző hangot mer használni. Más fórumon meg mertem jegyezni, hogy 10 hónap után javított a samu egy hibát. Szintén hasonló meg nyilvánulások voltak mert egyesek azt a programot nem használták. Sőt tovább megyek volt aki - akik nem is tudták, hogy van ilyen lehetőség. Igaz a teljes árat kifizettem a szerkezetér, de egy frissítéssel elbarmolták. Nem fél megoldásokér fizet az ember egy halom pénzt. Tudom ebben az országban vannak olyanok, hogy jól van az úgyis. Vannak megmondó emberek és igyekeznek belekötni még a élő fába is. Végül is köszönöm annak az 1 embernek aki meg próbált segíteni. Ja és részemről ennyi lezártam.
tylerddd
veterán -
Badboys
őstag
válasz
Plazmacucci #18565 üzenetére
Légy szíves engedd, hogy úgy használjam ahogy nekem megfelelő. Köszönöm
Tudod az én napirendem nem olyan mint a tiéd. Nincs AOD éjjel kikapcsolom teljesen, az órát vagy használom vagy nem. Tudod minden más, mások a szokásaik. Ezt ha tetszik hanem elkell fogadnod. Át lépek felette mert nem érint ez is egy megoldás, vagy tudom a hiba okát és értelmesen le írom. -
Badboys
őstag
Miért állítódig el állandóan az SMS jelző hang? Beállítom a szokott hangot jön az SMS és nem a beállított jelzi az üzenet érkezést.
-
Badboys
őstag
válasz
Arageus #18416 üzenetére
Köszönöm megrendeltem az üveget megvan a partner aki felteszi.
golyós: Remélem igazad lesu és nem tolja fel tok.
tylerddd: Sejtettem, hogy kamu.
Sajnos a T komos ebben hőségben megadta mát elcsúszott. Garanciában cserélték volna, de nem láttam értelmét. Ezért kell váltanom remélem ezzel nem lesz ilyen sztori.
-
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek aki segített.
-
Badboys
őstag
válasz
JockeyEwing #18366 üzenetére
[link] Szerintem ettől olcsóbban nem hinném, hogy kapsz.
-
Badboys
őstag
Akkor akik Hofi üveget használnak milyen tokkal mert gondolom nem akármilyen tok ami nem tolja le az üveget? Mert elméletileg az ráhajlik a kijelző széleire oldalt. Vagy üveg vagy tok a kettő nem passzol netán tévedek?
-
Badboys
őstag
[link] Ez a töltő jó az S23 U hoz? Valóban ezt a 25W ot adja? Nekem a 25W elég lenne.
-
Badboys
őstag
válasz
FireFox1996 #18108 üzenetére
Köszönöm.
-
Badboys
őstag
válasz
FireFox1996 #18103 üzenetére
Működik az ujjlenyomat olvasó az alis üvegfóliával? Tudnál adni egy linket?
-
Badboys
őstag
válasz
Oldman2 #17930 üzenetére
Én nem tudtam betenni mivel nincs QR kód. Nincs vonalkód feltüntetve. Pedig az újabb az érintős van. Mégis hogyan sikerült? Időnként jól jönne, ha nem kéne kotorászni, hol is van. Az is érdekelne az órába hogyan lehet betenni? Nekem egyik kártyát sem sikerült oda beregisztrálni.
-
-
Badboys
őstag
válasz
Zototh64 #17602 üzenetére
Én is CIB es vagyok tegnap többször fizettem telefonnal és órával is. Mindkettő T beszerzés. Azt gondolom, hogy Googl sunnyog a háttérben mert olvastam a napokban, hogy tiltani fogja a régebbi eszközökkel való fizetési lehetőséget a vissza élések miatt. Az elmúlt héten voltak frissítések valószínű, hogy valamit nagyon elcsesztek a korlátozásokkal kapcsolatban. Tavaly is volt 2 hét, hogy nem lehetett az eszközökkel fizetni. Mondjuk ez nem vigasztal senkit. Szerintem a Googl felé kellene jelezni a hibát.
Sőt azt is olvastam, hogy olyan szoftvert fejleszt amely minden telefonra felkerül és bele hallgatnak a veszélyesnek gondolt beszélgetésekbe, hogy kiszűrjék a banki adat halászatot. Viszont mondjuk ez személyességi jogokat sért, de tudjuk mindent rá lehet fogni mindenre, hogy mi miért történik. -
Badboys
őstag
Most voltam boltban direkt kártyával fizettem minden ceremónia nélkül működik. Valletet nem frissítettem nem ajánlja föl, hogy van frisseb verzió. Az utolsó frissítés is fent van.
-
Badboys
őstag
A Good Lock , Home Up modulja eltünteti a főképernyőn és az alkalmazás tálcán is az alkalmazások vagy mappák megnevezését. Na ki-be kapcsolom újra indítom és nem tünteti el a frissítés óta az appok megnevezését. Másnál is van ilyen jelenség?
-
Badboys
őstag
Tegnap este volt egy ilyen jelenség, hogy egyszerűen nem éledt fel a kijelző. Illetve olyan halványan jelenítette meg a kijelzőn lévő információt, hogy szinte semmi nem látszott. Hiába nyomtam a ki-be kapcs gombot hiába volt dupla kopp semmi értékelhető eredmény. Végül nagy nehezen elővarázsoltam az újra indítás lehetőségét és az oldotta a problémát. Tapasztalt már valaki ilyen jelenséget? A 14 nap vissza küldésbe a hétvégék beletartoznak?
-
Badboys
őstag
válasz
Plazmacucci #17246 üzenetére
Köszönöm
-
Badboys
őstag
Hány wattos hálózati töltőt ajánlanátok nem kell gyors töltő legyen. Eddig az S20FE t laptopról töltöttem teljesen jó volt. Ezt a telefont meg alig tölti.
-
-
Badboys
őstag
válasz
golyós #17175 üzenetére
Nekem a T nél rakták fel. Semmi probléma vele 8000 Huf + 3 hónap garancia. Érzékeli az ujjam és az S pent is. 10 ből 10 .
Más:Viszont az érdekelne, hogy a fentebb jelzett beállítások oldal App megnevezés betűit miként lehet eltüntetni? Amennyiben jól gondolom valami Appot kell telepíteni?
-
Badboys
őstag
válasz
szkutyi #17108 üzenetére
Kérdezném, hogy a vékonyat vagy a vastagot tetetted fel? Az S pen is normálisan működik? Azt hiszem ezt választom kijelző védelemnek. A T nél a vastagabbikat ajánlották. 2000 ft a különbség, de az lényegtelen. Nekem a vékonyabb lenne szimpatikusabb, de azt mondták az nem igazán jó a lekerekített szélekre. Érdekelne a véleményedet. Köszönöm
-
-
Badboys
őstag
Nos az értékelés az általam linkelt és rendelt üvegről. Sajnos nem érzékel abszolút ujjlenyomatot. Pedig előtte töröltem az ujjlenyomatot majd üvegen keresztül próbáltam semmi. Így megy vissza a feladónak. Erről van szó [link] csak, ne hogy más is belefusson.
Akkor a HOFI garantáltan jó? Működik az ujjlenyomat olvasó is hibátlanul vagy az is tévesztget és nem esik le 1 hét után? Az MM ben amit rátesznek tapasztalat aki rakatott rá ott netán? -
Badboys
őstag
Beszéltem az eladóval is azt mondta valóban hajlított a széle. Esetleg tapasztalat? [link]
-
Badboys
őstag
Köszönöm a válaszokat, de biztosan lesz még mert ez nagyon más mint az S20 FE. Az a furcsa, hogy bekapcsolás után csak az S pennel volt hajlandó működni. Elgondolkodtam nem e valaki vissza küldte azért csak ebben a formában működik? Én vágtam át a dobozon lévő matricákat. Igaz ez nem jelent semmit. Holnap azért átnézem biztos ami biztos. Egyébként is egyenlőre még a régit használom amíg nem jön a tok meg a hydrogél fólia. Kár, hogy nem tettek rá gyárilag fóliát.
TODI1111: Kora este utána olvastam a T nél vagyok. Egyébként a fizikai is megmarad vagy az meg szűnik?
-
Badboys
őstag
Üdv!
Csatlakoztam egy fekete 512 essel. Mindjárt kezdésnek egy kérdés. Ezen védő fólia az oldalán kívül sehol sincs, sem a kijelzőn sem a hátulján? Az S20FE után ez egy szép nagy darab. Remélem megszokom ezt a méretet. Az E sim igénylés miként működik? Vagy alapból regisztrálva van?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!