Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoco1
addikt
Csakis így persze , de hirtelen csábító volt . . . . De az előrátás maximális részemről .
Szoktam itt is nézelődni , szóval egyetlen megbízható piactér ( ha a tag értékelései azt mutatják ) mindenképpen a Hardverapró . ( bár szép lassan ide is beszivárognak zsiványok sajnos . .)"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Zototh64
őstag
Nem itt van a probléma?
Nekem sem látta eddig, most kikapcsoltam a közeli eszközök észlelését.
Holnap meglátom majd a benti gépen, hogy így látni fogja e tárolóként.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
A közeli eszközöknél kifejezetten bt kapcsolatot ír, ezért gondoltam, hogy azt kilövöm, akkor hátha menni fog WiFi-n, úgy pedig talán látni fogja tárhelyként, mert ahhoz szerintem az kell, nem a bt.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
olajbogyo
aktív tag
Ezt is néztem én is. Ami érdekes benne, hogy nekem sincs (az első képen amit betettél )semmilyen csatolt androidos/IOS eszköz csatolva. Nekem is az van ott, hogy "megtudhatja hogyan csatlakoztathat" ergo, nekem sincs csatolt eszköz. Mégis tökéletesen megy a vez. nélküli másolás, van storage mappa.
A második képen lévőt is kikapcsoltam, leválasztottam a fiókot, és még úgy is ment, az eszem megállt....!
Úgy néz ki, ezzel, csak a Windows kapcsolatra van hatással, arra hogy a telefon tárhelyként látszódjon az intézőben, arra nincs! Érdekes.......Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
Elfelejtettem mondani....
Nem lehet android eszközt csatlakoztatni itt.
Kiírja, hogy sajnáljuk egyelőre még nem lehet android eszköt csatlakoztatni. Vicces, mert pont ő írja, hogy itt tud android IOS eszközt csatlakoztatni.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest