- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Ezt is néztem én is. Ami érdekes benne, hogy nekem sincs (az első képen amit betettél )semmilyen csatolt androidos/IOS eszköz csatolva. Nekem is az van ott, hogy "megtudhatja hogyan csatlakoztathat" ergo, nekem sincs csatolt eszköz. Mégis tökéletesen megy a vez. nélküli másolás, van storage mappa.
A második képen lévőt is kikapcsoltam, leválasztottam a fiókot, és még úgy is ment, az eszem megállt....!
Úgy néz ki, ezzel, csak a Windows kapcsolatra van hatással, arra hogy a telefon tárhelyként látszódjon az intézőben, arra nincs! Érdekes....... -
gjoco1
addikt
Csakis így persze , de hirtelen csábító volt . . . .
De az előrátás maximális részemről .
Szoktam itt is nézelődni , szóval egyetlen megbízható piactér ( ha a tag értékelései azt mutatják ) mindenképpen a Hardverapró . ( bár szép lassan ide is beszivárognak zsiványok sajnos . .)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest