- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
A saját fórumában sem ez az általános. Frankó, hogy te elégedett vagy vele. Az általános vélemény viszont nagyon nem ez, nyilván nem véletlenül. Néztem anno s21fe mellett mediában. Az fe kis túlzással nyilván, de megette sebességben az s22 ultrat. Már a főképernyőn is mikro laggok voltak, vagy alkalmazás váltásnál az animációkban. Az S21 fe vaj sima volt. De nyilván én 2 percig nyomkodtam, hosszú távon nincs tapasztalatom, de nekem az a 2 perc meg is alapozta , hogy ne is legyen. A közvélemény nem véletlenül egyhangú a konkrét s22 szériáról, nem pozitív értelemben.
Nálam az 5 óra sot alapból kuka kategória. Nem a 10+ óra a jellemző persze, inkább a 9, de a lényeg, hogy bírja szuflával.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !