Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
greencard
tag
Erről még nem esett szó, pedig elég idegesítő tud lenni. Lehet, hogy kontakthibás a fülesem, amit adtak hozzá? A bal jobban szól, mint a jobb. Kínlódtam a jobb dugó beállításával, aztán elővettem 3 másik fülest, azokkal jó volt a balance.
A másik gond a kimenettel, hogy egy mozdulattal nem tudom úgy bedugni, hogy egyből rendesen érzékelje a fülest. Kicsit tekergetni, mozgatni, húzogatni kell a jack-et, hogy a füles szóljon, ne pedig a telefon. Ez ugye akkor a legrosszabb, amikor pl. buszon, metrón beszélgetés után, vagy bármikor, el akarom indítani a pause-olt zenét, füles bedugva, és full hangerőn nem a füles szól, hanem a telefon.Nem vagyok vájtfülű, de a balance különbségre és a kontakthibára ugrok. Nem tudom bedugni egy mozdulattal.
Meg gondolom zsebben is gond lesz, ha megmozdulok, és neki ér a dugó töve a nadrágomhoz.
Más tapasztalt ilyent? SGS1-nél volt ilyesmi? Teendő? Vigyem vissza, hogy csekkolják le, hogy jó-e a kimenet?
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest