Új hozzászólás Aktív témák

• frame>24

addikt

válasz Vistaboy #159 üzenetére

:))
    hmm, egy próbát mindenképp megér a demo, grafikában hatalmasat lépett előre a program.
    (igen, tudom, ez manapság kevés, de lagalább télleg szép)

Most még csak a szeráf választható, de össz. 6 karakter van. Átformálták a szintlépést, az attribútumok kb. maradtak, de a képességeknél van kavarás, úgy vettem észre. A régi "érmés", skill-rúnás tanulási rész megmaradt, gondolom megen lehet transzformálni, csak combo mestert még nem találtam. (najó, 5. szint, épphogy belenéztem)
    A küldetéseket a térkép és a jelölő nyilacskák alapján eddig meg tudtam oldani, csak sajnos németből nagyon gyér ismereteim vannak, jobb lenne ezt angolul próbálni majd, hogy rendesen értsem, miről van szó.

A teljes verzióban lehet majd választani "árnyék" és "fény" kampány között, a 3-3 kaszt ezekbe sorolható (legalábbis ez tűnik logikusnak).

A játék alapban az én konfigomat "mittel" (közepes) graf. beállításokra rakta, a monitoromhoz maximális, 1440*900 felbontással. Felhúztam mindent, kivéve AA, ekkor 25-50 fps között mozog.

Azért azon nagyon felröhögtem, mikor kaszabolás közben a csajszi bekiáltotta németül:
    Für die Seraphim! [fonetikusan kb.: füüüh' díííí zéééhááfíííím!] (ezt hallani kell, LoL!)

Mennyé haza, próbáld ki! :)

Új hozzászólás Aktív témák