- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #16623 üzenetére
[link] Próbaképpen végigvittem úgy a játékot, hogy a kötelezőkön szinte senkit, és semmit sem öltem meg, A zsoldos feladatok kb felét teljesítettem, kb a gépjármű temetőig, ahol + fontos feladat is van. Az első zsoldos feladatot az Agronomban lent a kazamatákban kérd, ekkor barát lesz mindegyik zsoldos. Veszni hagytam a Sötét völgyet, vörös erdőt, az eredeti kordont. A raktárakban is csak lekapcsoltam a sugárzást, megöltem a három búrert, amiért Lukash átjárót adott a halotti műtárgyakhoz. Végig vittem a játékot úgy, hogy gyakorlatilag a pályák felét nem is jártam be. De első nekifutásra ezt nem ajánlom.
Szerintem ettől jobb témájú, ütősebb látványosabb, élménydúsabb stalker játékot még nem csináltak, igaz nehezebbet sem. (megcáfolhat, aki végigjátszotta)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Alkoholista nevelde
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...