Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
Köszi, hogy megnézted! Én kész vagyok
Tehát...az Ásatásról legalább 2 kijárat van. Az egyik egy oldalfalból nyílik az elhagyott kórházra onnan visszajöttem. A másik hehe némi szívással de elértem mindenen átmászva, ugrálva az Ásatás felső szintjére...és érdekes a Sokszögő O-Tudat pálya várt. Labirintus, feljutottam, nincs egy Kívánságteljesítő
El is dobtam a kanalat
Viszont, oldalra egy helikopter, Rádiós női Stalker egy 6 ex-katonával. Akiket első körben meg is mentek de a következő kitörésnél kampec. Mit kell csinálni itt?
Egyeltalán hol a f...ba vagyok?
Amúgy ez már a harmadik hely ahol heverészik Fang.A hullavonszolásról muti már videót please!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Tehát...az Ásatásról legalább 2 kijárat van. Az egyik egy oldalfalból nyílik az elhagyott kórházra onnan visszajöttem. A másik hehe némi szívással de elértem mindenen átmászva, ugrálva az Ásatás felső szintjére...és érdekes a Sokszögő O-Tudat pálya várt. Labirintus, feljutottam, nincs egy Kívánságteljesítő 
shield