- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16217 üzenetére
Én pont így csináltam, de nincs ott. Beardet átkísértem Yantarba, aztán visszajött Agropromba és ott lábatlankodott a Szolgálatosoknál, de már nem volt beszédem vele. Azt láttam nálad, hogy valami kód van PDA-n - még sehova se kellett kód, úgyhogy szerintem később kerül oda. Talán ha a metróban bóklászunk egyet, vagy mit tudom én...
Tzs: csak tedd vissza az utolsó magyarítást, nálam úgy rendbe jött. Valamitől kifagyott nem is egyszer, olyankor is, amikor hullát akartam megdézsmálni, vagy amikor lelőttem pld. egy minigunos faszit. Az utobbinál kétszer is. Csak gondolom, hogy az a fájl, mert előtte nem csinált ilyeneket csak amikor a legelején a Tündérkertben vacakolt a hullánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- POe switch, Normál switch és Telekomos router
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest