- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
No, megvan a vége, nekem is rosszul sült el, meghaltam. Valószínűleg azért, mert elvettem egy rejtekhelyről egy pszi-sisakot meg némi lőszert, mást tárolót nem fosztotta ki, esetleg a legvégén Bes-ét, illetve aszerint mentem, ahogy mondtátok. De hogy mi volt a hibám, amiért meg kellett halnom, nem tudom.
Ennek ellenére tetszett a befejezés, valahogy illett Hamu karakteréhez. Az élete magában hordozta a végzetét, de a klánját végül sikerült ismét megtalálnia.
Biztos jó dolog a jó befejezés, de ennek én még egyszer nem ugrom neki záros határidőn belül, az biztos. Köszi a fordítást, Laris.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest