- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir #15532 üzenetére
Pedig érdemes kipróbálni, az alap shoc történetét bővíti ki alaposan. Ebben is Sztrelokot játszod, csak már sokkal korábbról, attól a pillanattól, hogy először megérkezik a Zónába. Ez az Autumn Aurora-val bővített verzió linkje, ez pedig a horus moddal és a photorealistic zone moddal pimpelt változaté.
A kettő között alapvetően a minimapban és a fegyverek erejében van eltérés. Az egyik nagyon felerősíti a fegyvereket, mert az az elképzelés, hogy a túltengő mutánsok ellen legyen esélyed védekezni, az emberekkel szemben meg az erős fegyverek azonos hendikepet adnak neked is. Ez fontos, mert lesznek olyan pillanatok, hogy amint visszakapod az irányítást, azonnal fejest kell ugrani valamelyik irányba, különben az előtted és mögötted álló ellenfelek simán lelőnek. Gyakorlatilag nincs olyan, hogy kibírnál egy pisztolyénál erősebb találatot. De az ellenfelek sem, csak tényleg el kell találni őket. A másodikban az olvass el rarban találsz egy angol nyelvű kézikönyvet, azt érdemes kéznél tartani, mert néhány helyen bizony nagyon el lehet akadni nélküle. A javításokat is érdemes felrakni. Az egyik, ha jól emlékszem, azt a hibát javítja, hogy Tanknak hiába viszed vissza a fegyverét, nem fogadja el, mert nem a megfelelő típust várja a scriptje. Ezt javítottam, meg talán néhány ruhánál a megjelenő statisztikákat hozzá igazítottam a tényleges statjaikhoz. A többi javítást nem én csináltam, azokkal együtt töltöttem le. Nekem az Autumn Aurorás jött be jobban, ha jól emlékszem. Az 1.0004-es verzió kell alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest