- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Újra tiszteletemet tettem a zóban. Sok idő óta először tisztán az alapjátékot játszom, csak az Absolute Nature és Structure módokat tettem fel a szebb külső érdekében. Ami feltűnt nekem, hogy éjszaka eléggé világos van. Kerestem megoldást arra, hogy sötétebbre csináljam, de csak egy Weather Overhaul nevezetű módot találtam. Szerintetek ezt merjem telepíteni? Elvileg szebb és realisztikusabbak lesznek tőle az időjárás elemei, meg sötét az éjszaka... bár nekem inkább csak az utóbbira lenne szükségem. Viszont ha nem muszáj nem akarom elölről kezdeni meg kérdéses a kompatibilitás a feltett grafikai módokkal.
Másik dolog. A leírásban lévő realistic demage mód már nem elérhető. Gondoltam szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest