Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Gery D. #12216 üzenetére
Na én aztán beszopattam magam a barlangban. Fene sem figyelte a térképet, örültem ha sebesülés mentesen kinyírjam a szörnyeket. Jól elkeveredtem, most visszaértem oda, ahonnét elindultam, de találkoztam egy Miner nevű taggal és két emberével, jó sok anomália mögötti teremben. És egy Monolit darabot adtam át neki, ami nem is volt, de inkább visszatöltöttem egy korábbi mentést.
Egyenlőre nem is tudom hol a kijárat, de legalább a tatyómban levő kis térképen be azonosítottam ahol be kerültem. Egyszerű kijárat lesz vagy valami furmányos, majd elválik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest