- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
sklopp #11362 üzenetére
Azt a mondatot nem én írtam.
(#11361) M@trixfan
Ha jól tudom, akkor a Legendary vitte a prímet. Az Autumn Auróra a kinézeten változtatott. A keresőből visszaolvasható pár információ.
shield honlapján megtalálható a Legendary is.
STALKER: Shadow of Chernobyl - LEGENDARY egy elég kemény mod. Más modoktól eltérően már Kordonban is szembe találjuk magunkat képzett esetleg veterán zsoldossal vagy banditával. Azt hiszem mindenki eltudja képzelni amikor gyenge fegyverrel és páncélozatlanul kell likvidálni őket. A nyílt terepen való harc esélytelen számunkra, csak a stabil fedezék mögül van esélyünk. A katonaságtól is kell tartanunk, mert ellenségnek tartanak és figyelni kell a hirtelen előbukkanó mutánsokra is. A távcsöves sörétesünk és a mesterlövész puskánk a legjobb barátunk.
(#11360) CJ4567
Ez tényleg rossz így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képregény topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest