- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free04
tag
válasz
Dhampir #6122 üzenetére
Én alapból gyűjtögető vagyok, de rengeteg időt elvesz és a végén rengeteg felesleges cucc lesz a lada csomagtartójában.
Megfogadtam h legközelebb ssd-re teszem és h nem fogok porszívózni, mert tulajdonképpen mindegy milyen fegyver van nálad, a lényeg h legyen hozzá skuló.
Jóféle páncélt lehet találni (pl az anomáliás bunkerben...asszem valami tudósos mapen van, én azt használtam végig), meg valami Ak távcsővel és hangtompítóval kintre+shotgun a szörnyekre bentre.
Több nem is kell. Járműre lehet spórolni, de útközben azt is találsz az út szélén, nem is egyet, bár én a közepe-vége felé inkább teleportáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest