Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6086) Blizzardking


Blizzardking
őstag

Üdv Zónalakók,
Volna néhány láma kérdésem. Maga a játék nagyon tetszik, de folyamatos anyagi gondokkal küzdök. A fegyvereket szar áron tudom eladni, és olyan mennyiség kell belőle, hogy muszáj uazzal hurcolnom. Abba ugye benzin kell, a ruhát, fegyvert javíttatnom kell stb. Nem szűkölködöm, lőszerre, fejlesztett fegyóra futja, de amiket itt olvasok néhol hogy százezreket össze lehet gründolni, attól rohadt messze vagyok. Van egy tonna artifaktom, amiket azért nem adogattam el, mert olvastam hogy király képződményeket lehet mergelni belőlük. Frusztrációm akkor hágott a tetőfokára, mikor létrehoztam egy iránytű képződményt (a COP-ban ez egy különleges cucc volt, gondoltam majd itt is büntet), és az a szatócs Csapos olcsóbban akarta megvenni, mint az őt létrehozó 3 képződmény árainak az összege.
Fentiek miatt mindenhová kocsival megyek, hogy összeszedegessem a fegyókat, meg minden szart, és inkább érzem magam ószeresnek mint a Zóna büszke hős lovagjának.
Amúgy komolyabb kiadás már csak egy rendes páncél és egy frankó sniper rifle van hátra, szóval a nagyja azért összejött. Jelenleg monolith cuccban tolom, és van egy Sevám amit még nem fejlesztettem fel, és nem hordom, mert ratyin néz ki :B
A ruha teherbírását nem akarom átírni, mert irreális cheatnek érezném hogy egy 160 centis pali (észrevettétek?) 200 kiló cuccal rohangászik.
Szívesen fogadnék ötleteket, ki hogy szedte meg magát, és arra is, hogy melyik artikat érdemes létrehozni a tenyésztő ládikával. 1.003-as patch van fent, és jelenleg pripjaty külvárosában járok, most találkoztam az ide menekült csapossal.
Ja az artik és a fejlesztések tulajdonságai se tiszta. Van ami zölddel van jelölve, van ami pirossal, van + és - előjel ugyebár. És nem értem hogy melyik okosít és melyik rontja a többi tulajdonságot. Ki lehet szaszerolni, de még egyetlen modban sem láttam ehhez hasonlóan érthetetlen jelölésrendszert. Ugyanez igaz a fegyverek fejlesztésére is. Visszarúgás +60 pirossal, és a TRs 301-ből olyan pontlövőt csinál, hogy meg se rezdül a kézben. (Legjobb fegyó szerintem).
Köszi ha kapok pár tippet :R

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.