Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5335) cheatergs


cheatergs
senior tag

Nekem van, amikor kifagy. Kapok egy black screent, elmegy a hang is, gyorsindítón nincs lent, de feladatkezelőben meg igen. Visszahozni nem lehet, így be kell zárni.

Am van pár dolog, amit nem csípek, és ezek még a SoC örökségei. Pölö a gép irányába elfogult sebzésrendszert, amikor max accu-s G36-ból (5x56 AP) vagy nyolc fejlövés kell egy banditához, én meg egy MP5-ös két 9x19-esétől fél HP-val menekülhetek monolith suitban.
Am ez az egész elég random, mert van, mikor a Makarovtól elsőre kifekszik egy army-s, ők meg hárman közvetlen közelről nem tudnak másvilágra küldeni (Garbage-ből visszatérve Cordonba általában ott vannak a kapunál), de általános érvényű, hogy a npc-ket preferálja a játék.

A szörnyekről nem is beszélve, amikor a csuklyás törpe csak a negyedik tár 5x56 AP-től döglött meg (X18), a szemközti haverja meg 10db 5m-ről telibe kapott sörétes után is rohangált fel-alá. Meg a lövedék-immunis állatok (főleg kutyák), amiket sorozni kell AK-74-gyel.

Azért az ilyeneket nem kéne benne hagyni. Ez nagyon messze van bármiféle realizmustól, amit elvileg képvisel a Stalker, csak a frusztrációt növeli. Ezért kell annyi töltény meg kötszer.

Szerencsére az ellen pontossága uolyan gyenge, mint volt; én legalábbis nem éreztem a patch-ek utáni mesterlövészségüket, mint ah páran írták.

[ Szerkesztve ]

Mindig minden mindegy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.