Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4901) hamzamark válasza Aarpok (#4900) üzenetére


hamzamark
csendes tag

Időjós

"Ingyen" kannakat az agropromi kutatato intezetnel talasz ( felteve, ha a nagy lovoldozesbe nem lotted \ lottek szet ). Ha jol emlekszem, akkor olyan 4-5 kannat talaltam. Be is tudod tenni a csomagtartoba, viszont ki kell venni, hogy ujratoltsd a tartalyt. Ahogy anno valaki irta, a kocsikat igazabol "mobil-raktarnak" erdemes hasznalni, mert sajna nagy a jarmuvek fogyasztasa ( Niva, katonai terepjaro ) .

Azt viszont nem tudom, hogy a voros tartalyok es palackok mi celt szolgalnak, mivel azokat is fel lehet szedni,bar baromi nehezek...

[ Szerkesztve ]

(#4902) Időjós válasza Aarpok (#4900) üzenetére


Időjós
csendes tag

Igen. a kanna súlyából ítélve megvan tele benzinnel. A szolgálatos cellájához megvan a kulcs. Azzal nem volt gondom, de mi az a Shoc ? Hol keressem őt , földszint, emelet, tetőtér, esetleg pince, alaksor (ha van ilyen) ? Vas rács mögött van ?

(#4903) Időjós válasza hamzamark (#4901) üzenetére


Időjós
csendes tag

Rendben. Köszönöm. megkeresem.

(#4904) Aarpok válasza Időjós (#4902) üzenetére


Aarpok
őstag

A Shadow of Chernobyl (alapjáték) rövidítése mondhatni a sztalker széria első része.Akkor az alagsorban keresd.

Аарпок

(#4905) Időjós válasza Aarpok (#4904) üzenetére


Időjós
csendes tag

Rendben. Azzal még nem játszottam.

(#4906) Aarpok válasza Időjós (#4902) üzenetére


Aarpok
őstag

Képekkel:

Itt kell bemenni az udvarról:

Ezen lépcsőn le:

Itt lesz (nekem azért nincs itt mert még nem kaptam meg a feladatot)

Аарпок

(#4907) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Hali!

Erdemes mar elkezdeni a game-t? Csak a bugok miatt kerdezem. Meg erosem meg van bennem az alapjatekbol visszamaradt erzes, hogy akar a vegen is behulyulhet, es kezdheti az ember elorol. Eyefinity-vel mennyire van kibekulve?

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#4908) emre válasza MPowerPH (#4907) üzenetére


emre
veterán

A 02-es patch-el végig toltam gyakorlatilag komolyabb probléma nélkül.
Szóval 03-as nem is tudom mennyit ad a játékhoz.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#4910) Időjós válasza Aarpok (#4906) üzenetére


Időjós
csendes tag

Köszönöm, végül meg lett. Még a képek nélkül is, de teljesen véletlenül. :-) Már az rengeteg segítség volt hogy alagsor. leszűkítette a kört rendesen. Most még ezt a bányát nem értem. Ott valamiért meghalok annál a küldinél hogy "menj mélyebbre a bányában" . Mintha leütnének, de nincs ott senki. Azt hogy lehet megcsinálni ? A csapos közbenjárásával ? Egy haver azt mondja hogy ő ezt az infót kapta valahonnan a játékban.

(#4911) Shogo_84 válasza hamzamark (#4901) üzenetére


Shogo_84
csendes tag

A vörös kannák, tartályokon töprengtem én is, de megvan haszna:
- harcokban, csapdáknak használni.

Pl bandita, és katona, vérszívó irtáshoz kiváló, behajítani, gurítani, hídról ledobni, majd szétlőni.
Jó móka, csak tényleg nehezek.
De tömeg limit átírással, vagy tömegüket átírva jó szórakozás :D.
Pl kordon katonák hídról bombázásával, vagy lejtökön csoportok fele gurítva :D

(#4912) Időjós válasza Shogo_84 (#4911) üzenetére


Időjós
csendes tag

Én inkább beleönteném az autóba. Kár volna érte eltüzelni. Drágább mint a lőszer.

(#4913) Shogo_84 válasza Időjós (#4912) üzenetére


Shogo_84
csendes tag

Jah, jó volna.
De ha nem lehet hát tűzre vele :P

Vagy eladni, igen az a másik célja.
Lehet ezt kannázza ki nekünk a trader :D

(#4914) Időjós válasza Shogo_84 (#4913) üzenetére


Időjós
csendes tag

Próbáltad már beleönteni a kocsiba ? Nem lehet ? Mert ugye az mégiscsak ingyért van. kimérve kannázva meg drágán adja a kereskedő. 10 kanna 10.000 , és tutira nincs rá akció nagytételben sem :-D

(#4915) Aarpok válasza Időjós (#4914) üzenetére


Aarpok
őstag

Sajnos a nagy piros hordókkal nem lehet tankolni max eladni 500 rubelt adnak érte csak baromi nehezek (1 azt hiszem 25 v 30 kg)

Аарпок

(#4916) K.H. válasza sagajr78 (#4256) üzenetére


K.H.
újonc

Én speciel kiirtottam Fox-nál a SIN-eseket (fox túlélte).
És a játék kiíra hogy ne menjek le a bányába mert nem bírják az arcom, és kérjek segítséget vagy a dutytól vagy a csapostól. Beálltam a dutyba (kedvenc frakcióm) és miután csináltam nekik egy csomó küldit és tiszteletbeli tag lettem segítettek kiirtani a Sineket. Úgyhogy nem akad el az ember csak gürizni kell kicsit amíg kisímítod.

(#4917) bunfi válasza K.H. (#4916) üzenetére


bunfi
őstag

Ez is egy megoldás, de magam részéről amikor lehet, kerülöm az NPC-k irtását vagy a frakciókkal való harcot. Bár egyik részben sem volt ez normálisan megoldva, a Lost Alphában meg pláne nem. Kevés a frakcióküldetés, Freedommal csak a Halott város szélén találkoztam a folyó mellett egy faházban, a fegyverek javítása és a vásárolgatás pedig - hála annak, hogy kijavították a restock-quicksave glitchet - csak szívás, ordas fajta.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#4918) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Most kezdtem(ertsd most megyek a szemettelepre), es amit mindjart eszrevettem, hogy eleg nehez a penzt osszekaparni akar egy normalisabb ruhara is(lasd, legalapabb stalker ruha, 50k. Ennyiert eddig 2db Bulatot lehetett venni, nem egy ilyet...). Igy elmentem egy kis mellekesert kiramolni a kordonnal levo helyorseget. Fegyok, keveske penz meg is van, ellenben talaltam egy szamitogepet, es egy szefet. A gep jelszot ker, a szef pedig kodot. Ezeket honnal lehet ugy altalaban megszerezni?

Mod: Egyebkent tok tre, hogy eyefinity alatt meg mindig nem sikerult megoldani, hogy reagaljon az elovalaszto, ha en el akarom dobni a fegyvert, vagy csak ki akarom tarazni a hatizsakban. Ilyenkor mindig vissza kell valtanom rendes felbontasra, es ott megcsinalni. :o

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#4919) horrolife


horrolife
újonc

Sziasztok
nekem a 1.3002 verzió van fent a gépemen és a bandita bázisnál állandóan összeomlik a játék. tud valaki tippet adni,hogy mit csináljak ?

(#4920) BandiHUN


BandiHUN
veterán

.
Nem ide,sry

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#4921) Időjós


Időjós
csendes tag

A titkos laborhoz kellene eljutnom, de valahogy mindenhol kerítésekbe ütközöm. Hogyan lehet ezt megközelíteni ? Emlékszik erre valaki ?

link a képhez.: http://www.kephost.com/image/oOu

[ Szerkesztve ]

(#4922) Időjós


Időjós
csendes tag

Végül sikerült. egy nyitható kapun át :-D

(#4923) Wenzel


Wenzel
csendes tag

Üdv Stalkerek! Megtaláltam az új fegyót a játékban :D csak annyi a kár, hogy nincsenek Vámpírok benne. :N

(#4924) Időjós


Időjós
csendes tag

Az 1.3003 verzió van fent nekem a gépen, és nem tudom miért, de egy idő után az ingyen ladámba már nem tudok beszállni balról, csak jobbról. Kinyílik az ajtó, de nem teszi be a seggét a karakterem az ülésre. Ez azóta van, amióta egyszer a bányánál beleakadt az ajtó egy oszlopba. Így gondoltam hogy elvégzem a szükséges javítást az autón ami majd megoldja a gondot, de nem így lett. Használható a kocsi, de zavaró, hogy így van. Ti nem tapasztaltatok semmi ilyesmit ?

(#4925) Időjós


Időjós
csendes tag

A tudós azt mondja keressek vezetéket a pda-m megjavításához, de el nem tudom képzelni merre lehet a vezeték, mert nincs ott ahol jelöli, vagy valahol a föld alatt kéne lennie, de nem találok lejáratot . Közben egy anomália gyűjtőnek is segítenék megtalálni a puskáját, de az is a föld alatt hagyta valahol, csak nem tudom hol. A végigjátszás meg tök sötét. nem látok benne semmit.
ja amúgy semmi baja a pda-mnak, és még azon kívül is van két másik, szóval a küldinek értelme semmi, de kénytelen vagyok megcsinálni. Puskáját kereső csávót meg kifizetődőbb lett volna ott rögtön agyonlőni. No de hát akkor nem tudnék kincskeresőt játszani ugye.

(#4926) ufodani válasza Időjós (#4925) üzenetére


ufodani
csendes tag

Pedig a puskás embertől ha kihozod neki, kapsz vmi finomat. De ha nézted a végigjátszást akkor tudod miről beszélek.
Hát igen, elég szopatósak a föld alatti küldik, de ettől is jó a game :)

(#4927) Aarpok válasza Időjós (#4925) üzenetére


Aarpok
őstag

Nos igen a föld alatt van mindkettő.Ahol üldögél a sztalker ott tátong egy jó nagy gödör közepe felé egy lyuk amiben egy létra.Ott kell lemenni.Leértél fordulj jobbra majd alagútban válts rámpaoldalt és keress egy folyosó bejáratot.azon haladva egy terembe érsz és az egyik polcon lesz a vezeték.Teremben két ajtót is találsz az egyiken ha bemész egy csoport vérszívó fog várni azokat kinyírva megkeresheted a fegyvert.Érdemes megcsinálni már csak a jutalom miatt is.

Аарпок

(#4928) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Az megeshet, hogy mar az elso rezen bugba futottam? Eloszor elmentem Szurkehez, elfoglaltuk a hangart, majd o atiranyitott Vakondhoz, visszavertuk a katonakat. Mindegyikkel beszeltem, ellenben a kuldetes az maradt ugyan az, mindket opcio bent maradt.(beszelj Szurkevel-Vakonddal) Nem kaptam uj szalat. Tolthetem vissza egy elozo mentesre?

Don't Tread On Me

(#4929) Időjós válasza Aarpok (#4927) üzenetére


Időjós
csendes tag

Köszönöm. meg is van minden. becsapós a dolog, mert a pici nyilacska a minitérképen elvitt először onnan másfele hamar. Megérte nagyon, viszont túlsúlyos lettem, így eldobtam a stalker ruhám a tudósnál. Remélem nem nagyon lesz rá szükségem, mert az új ruha jobb, és messze az autó hogy belepakoljak. így is van már két vegyvédelmi cuccom. a bandita ruháktól már megszabadultam.

(#4930) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Facén valami javítást rebesgetnek.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#4931) Aarpok válasza Időjós (#4929) üzenetére


Aarpok
őstag

Igen az új ruhád minden tekintetben jobb így :N nem kár a sztalker ruháért.

#4928) BMW001 Mivel a sztalker játékokban minden megeshet ezért könnyen lehet,hogy bugba futottál.Esetleg ahogy írtad egy korábbi mentést visszatölteni.Legújabb patchet használod? (1.3003)

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#4932) Getoutofhere


Getoutofhere
csendes tag

Mint ahogy valaki írta, szerintem is kurva sok az "üres" terület a játékban. Az erdőn mire átmegy az ember, elunja az életét. :)
Még kocsival is sokáig tart.
Alapból ez még nem volna baj, de nem sok a történés.

(#4933) robogo81 válasza Getoutofhere (#4932) üzenetére


robogo81
aktív tag

Akkor a vidék nevű mappon még nem mentél át. :DDD
Vagy 3 km és vissza is kell rajta menni.

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#4934) bunfi válasza robogo81 (#4933) üzenetére


bunfi
őstag

Az kocsival majdnem egy tank benzin és van rajta 1 darab küldetés. Az erdő szintén zenész, majdnem egy tank benzin és 2 db küldetés. De ez jellemző az egész játékra. Üres.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#4935) MPowerPH válasza Aarpok (#4931) üzenetére


MPowerPH
félisten

Azt azt... Szerencsere mindig mentek kulon, de ez igy mar most eleg lehangolo. :o

Szemetdombon lehet talalni kepzodmenyeket? Vazz, nem emlekszem mar ra, hogy anno az elso reszben hogy kellett keresgelni. Kerestem a detektor elohivo gombot, de sehol. :DDD

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#4936) Aarpok válasza MPowerPH (#4935) üzenetére


Aarpok
őstag

Nos tudom nem vigasztal,de nálam a legutolsó patchel 1 - szer akadt ki az egész végigjátszás során.Még arra emlékszem,hogy az elsőnél meg 5 lépésenként a generátoros pályán.Szóval én azt mondhatom javult a helyzet.A képződményekhez nem kell detektor a földön találod őket szétszórva csak fel kell venni (úgy mint a Shoc - ban).

Аарпок

(#4937) Free04


Free04
tag

Monolithoknál ha Nomád cuccait intézitek először, akkor a kitörés után már nem lehet találkozni a pátriárkával, mert ő is meghal a kitörésben. Szóval előbb a partiarc, aztán a nomád.

[ Szerkesztve ]

(#4938) bunfi válasza Free04 (#4937) üzenetére


bunfi
őstag

Ha pedig nem hal meg, akkor nem lehet vele beszélni. Én is ezzel szívtam meg, kár hogy a történet főszála gyilkolja meg a mellékküldetéséket...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#4939) Getoutofhere válasza Getoutofhere (#4932) üzenetére


Getoutofhere
csendes tag

Még nem jártam arra, jól látod.
Kíváncsi leszek, hogy ki és mikorra fogja őket feltölteni tartalommal.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a CoP képződmény keresési struktúrája sokkal jobban bejött, mint ez az "elém ugrál az úton, oszt felveszem" koncepció.
És az eredetiben (szintén CoP) látott kitörés tetszik a legjobban, annál jobbat semmilyen más modban nem láttam. :)

(#4940) MPowerPH válasza Aarpok (#4936) üzenetére


MPowerPH
félisten

Koszi. Azt hittem ezen a teren mar 'modernizaltak'. Ujra megcsinaltam, most kiirta, hogy siker, mehetek tovabb. Majd erre figyelek a kesobbiekben, gyakrabban kell plusz mentest csinalni.

Don't Tread On Me

(#4941) Aarpok válasza Getoutofhere (#4939) üzenetére


Aarpok
őstag

Gondolom mivel az LA jobban kötödik a Shoc - hoz ezért nem változtatták meg az artifaktok felvételi módját.Detektoros arti felvételt a CS - ben vezették be és a COP örökölte azt.Szerintem az LA - ban is olyan durva a kitörés,mint a COP - hoz készített atmosfear 3 módban.

Аарпок

(#4942) Időjós


Időjós
csendes tag

Abban igazatok van hogy rengeteg a kihasználatlan terület, ami csak arra jó, hogy óriási távolságokra tolja egymástól a küldetések helyszíneit, de ennek a játéknak szerintem ez az egyik lényege. Ha a géped lehetővé teszi, játssz full grafikán, és élvezd a látványt, éld bele magad a körülötted lévő poszt apokaliptikus világba. Barangolj mint egy felfedező, és tartsd nyitva a szemed, s füled, mert bárhol ráakadhatsz egy drágább képződményre, bárhol rád támadhat egy vadállat, vagy rád lőhet egy bandita. Ezen kívül úgynevezett kitörések is szoktak lenni, melyek erős sugárzással járnak, így gyakran 30 másodperc jut arra hogy keress egy jó menedéket, máskülönben ott halsz meg még akkor is ha van nálad sugárzás elleni gyógyszer. A másik dolog amire figyelni kell ebben a játékban az a felszerelés. Az 50 kilós súlyhatár betartásával mindig okosan kell gazdálkodni.
Nekem tetszik ez a játék így ahogy van, viszont a barangolás már nekem is az agyamra megy. Ha már van benne autó, akkor legyen benne elegendő üzem anyag is itt-ott, és a helyszínek 90%-ára el lehessen jutni autóval is, ne csak mindig gyalog, mert így tényleg csak egy mozgó felszerelés tároló az egész autó, továbbá külön idegesít, hogy ott a kocsi, de gyalogolnom kell 20 percig. Az se biztos hogy rossz megoldás volna ha több használható autó lenne szétszórva arányosan.

(#4943) Getoutofhere válasza Időjós (#4942) üzenetére


Getoutofhere
csendes tag

Teljes mértékben igazad van, meg hát hogy nézett volna ki, hogy végre lehet kocsit vezetni, a pályák meg akkorák, hogy felgyorsulsz és már vége is. :)

Elnéztem a Vidékre a kíváncsiság kedvéért (valahol találtam egy olyan átírást, hogy átenged a mindenféle okokból lezárt részekre is), nem egyszerű a történet. :)
Egyik éles kanyarnál belebotlottam öt banditába, akik nekem háttal fogták a fegyverüket valamire. Úgy egy perc múlva akartam továbbmenni, akkor gyorsan megfordultak és szétlőtték az autót.

Valaki írjon már egy normális AI-t erre az egyébként szuper játékra légyszi (fohász az égiekhez).

(#4944) K.H. válasza sagajr78 (#3425) üzenetére


K.H.
újonc

Nálam például amikor petrenkó lett a csapos akkor lent a bárban egy kitörés során meghalt.
És az összes cucc nála volt amit el akart adni XD. Lett 3 szervóruhám, 3 katonai szalker ruhám, egy szolgálatos elit páncélom (nem tom a nevét) MEG STB:.. Annyi mindent szereztem hogy nem tudom itt felsorolni :D Bepakoltam mind a moszkvicsbe úgyhogy a kocsim most egy fegyvertár.
Ja a nekem fősztoriba nem kellet elmennem a rostok factoryba.

(#4945) Getoutofhere válasza K.H. (#4944) üzenetére


Getoutofhere
csendes tag

Ez marha jó! :D

(#4946) Időjós


Időjós
csendes tag

Tanácstalan vagyok jelenlegi küldimnél az X16-os laborban. Cucc nincs nálam semmi. Úgy ébredtem hogy eltűnt. beszélgetni nem tudok senkivel, csak egy rakatnyi tudós kezd el beszélni hozzám angolul teljesen spontán, amiből nem értek egy szót sem. nem tudom mit kell csinálni. Lementem oda egy transmitterért (nem tudom mi az) , aztán úgy ébredtem hogy egyetlen bejegyzésem a PDA-ban az hogy kövessem az álmaimat.
Ki emlékszik erre a részre ?
Link a képhez.: http://www.kephost.com/image/KxZ

[ Szerkesztve ]

(#4947) Aarpok válasza Időjós (#4946) üzenetére


Aarpok
őstag

A képből nem látszik,hogy hol vagy.Az x16 - ban érkezéskor rögtön egy tudósba botlunk (ő is annak néz minket) őt csak követni kell.Elvisz egy Dimitri nevű tudóshoz,beszélgetnek majd feladatba adják,hogy be kell kapcsolni a szerkezetet.Lépcsőkön haladva be kell kapcsolni végül ahová vitt a tudós azt kell bekapcsolni.Ezután jön egy videó ami után amit eddig bekapcsoltunk azokat most le kell.Időre megy a dolog lesz halom zombi és irányító is.

Аарпок

(#4948) Időjós válasza Aarpok (#4947) üzenetére


Időjós
csendes tag

Nos igen, az első feladatot meg is kaptam, de még keresgélem hogy mit kell bekapcsolni.
kép.: http://www.kephost.com/image/KUz

(#4949) #16939776 válasza Aarpok (#4947) üzenetére


#16939776
törölt tag

Video utáni résszel jól elvoltam mire sikerült, a lefele utat egy levegővel kellett megcsinálni.
Mert ha mentettem/visszatöltöttem valahol, akkor egyszerre elkezdtek aprítani a zombik, és nem össze vissza lövöldöztek ahogy szoktak.

(#4950) Időjós válasza #16939776 (#4949) üzenetére


Időjós
csendes tag

Az én zombijaimnál nincs fegyver, de a katonáknál van, akik nem akarják hogy kikapcsoljam a reaktort. Nagyon kínlódok vele, mert alapból nehezen találom amit kell, és most még sötét is van, sugárzás is van, imbolyog velem minden, és egy hadseregnyi katona jön szemben.
Borzalmasak a körülmények, de ezt te tudod
itt egy kép is róla: http://www.kephost.com/image/KXt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.