- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Messzala #2847 üzenetére
Sok a meló a zónában, nincs mindig időm ilyen kacatokkal vacakolni
Köszi a tippeket, már találtam is párat. Tényleg nagyon nehéz felkutatni. Viszont egy csomó pénzt adnak értük.
A páncélom meg olyan, hogy csak fejlesztés után lehet rárakni.(#2850) [lAyCsI]
Szerintem érdemes. Tekintve, hogy a játék egyik lényege a bandázás.
Plusz egy csomó feladatot és cuccot, pénzt lehet szerezni. Nekem már vagy 300 kilónyi cuccom van összegyűjtve. Mire azt elcipelem a kereskedőmig...
Szerintem én minden frakciót ki fogok próbálni. Van egy mentésem, ahol a legtöbb közepesen barát, úgyhogy onnan akárhová be tudok állni.Á idén el leszek már ezzel a játékkal.
Viszont azt mondjátok meg nekem, hogy a szolgálat környékén hol lehet megtalálni a stalkereket akiket keresni kell történet szerint. Én sehol sem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest