- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #35599 üzenetére
Köszi. Már fordítgatom, de szerintem ebben benne van az alapjáték szövege is, mivel Zaton nem is szerepel a játékban, stb. Betöltéskor a tippet adó szöveg sorszámát jelző szám előtti szó orosz marad, sehol nem találom, hová dugták el a készítők. Holnap este ha elkészülök vele, felrakom. Azért érdekelne, mire nevezted át az xrussian.db fájlt, a kibontáshoz.
-
Laris2
senior tag
A Szövetség ideje 3-ban adódott egy technikai problémám, amit nem sikerült megoldanom. Vannak még XML fájlok a localization/xrussian db fájlban, amit nem sikerült az unpackerrel kibontanom. Sensut rád gondoltam, ha lenne kedved, időd és megoldanád ezt a dolgot, akkor elindíthatnánk a fordítást.
tzs182: az időlimit járt le, és a fordításra a szabadidőm egy részét szánom, és ha pénzért csinálnám, akkor munka, és elkötelezettség lenne, amiből van bőven. -
-
' Tzs ,
senior tag
Erdő: Elhiszem, nem gond. Nekem megfelelő volt a te fordításod, szerintem másnak is. Köszi!
Kár, hogy nem tudtam segíteni, csak a tesztben annó.Laris: ha átküldöd ezt a magyarítást, én tesztelném. A fordításban nem tudok segíteni sajnos. Milyen idő járt le?
Jó látni, hogy ennyien csatlakoztatok, hogy fizessünk a fordításért!
-
Laris2
senior tag
válasz
Laris2 #35592 üzenetére
De közben lejárt az idő.A fentebb említett dolgokat, az én esetemben mellőzzétek. Valószínű, hogy lefordítom, de előtte befejezem az OGSE-t A magyarítás miatt googleval lefordítottam oroszról angolra. (ez marha gyorsan ment) De az angolról magyarra fordítás, az egy fejtörő játék. Ha valakinek kedve van besegíteni, az jól jönne. Feldobnám az angol szöveget, és megbeszélnénk ki melyik fájlt vállalná be. Csak a játékot kell feltelepíteni, ez egyszerű nem kell hozzá más, csak az elkezdett magyarítás
-
Erdő
tag
válasz
' Tzs , #35586 üzenetére
Sajnos a napi 9 óra munka mellett nem megy. Meg egyébként is olyan ember volna jó, aki tud is angolul. Én nem tudok, ezért nekem baromi nagy munka volt a WoT magyarítása a rengeteg szótárazással, agyalással stb. És a minőség is élvezhetőbb, ha az angolban járatos valaki fordítja.
-
rétisün
veterán
csatlakozom én is, utalok, vagy ahogy jó, csak fordítsa le valaki, lécci
-
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
sklopp #35583 üzenetére
Csatlakozom hozzád!
Én most is csak azt tudom mondani, hogy a "tálca sör" helyett/mellett anyagiakkal is megtámogatnám a fordítók munkáját! Ez a közösség van olyan lelkes -szerintem- hogy simán össze lehetne dobni egy nagyobb összeget a munkához motivációként!
A fordítás tesztelésében ahogy korábban is a Wind of Time-nál , most is szívesen segítek!Meg is ragadom az alkalmat és meg kérdezem Erdő-t, hogy a S.T.A.L.K.E.R. Anomaly-val nem-e szemezgetett már
Az a mod english ugye...
-
Laris2
senior tag
válasz
SaGa59 #35582 üzenetére
Minden igaz, amit írsz de én egy kicsit kiegészíteném. Ez a történet harmadik része, az idő összekapcsolódása. Vagyis az előző két részben történtekkel összekapcsolódik. A főbb szereplők maradnak de a főhős egy fogságba esett bandita, aki mellesleg okos, és iskolázott.
-
sklopp
őstag
válasz
SaGa59 #35582 üzenetére
Körülbelül ezekre gondoltam, mikor arra utaltam, inkább önálló mod, nem igazán folytatás. El is kezdtem, de sajnos olyan gyenge vagyok oroszból, hogy többségét nem értem a szövegeknek, így aztán nem is folytattam. Ameddig elértem, az nagyon tetszett. Emiatt várok nagy reményekkel egy esetleges magyarításra, ha valaki(k) volnának olyan önfeláldozóak, hogy belefognak.
-
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir #35581 üzenetére
Nem úgy folytatás vagy befejezés, ahogy azt általában értjük. Elvben a Kiindulási pont, a Szövetség ideje és ez a mod (Az idő fonata) összefüggő történetté áll össze, de a szereplők, a szemszögek eltérőek. A fő vonal, hogy meg kell küzdeni az alfabiokkal, az O-Tudattal, és állítólag a korábbi játékokban végrehajtott tettek itt is hatást gyakorolnak, de ezt kötve hiszem, mert egy korábbi játék mentésének átemelése nélkül ez eléggé megoldhatatlannak tűnik, a motor meg nem is alkalmas rá. Főleg, hogy teljesen más a karakter.
Az utolsó mod szereplője egy fosztogató, aki míközben a Szövetség és az O-Tudat egymással küzd, csapdába esik Pripjatyban. Nem egy gonosz karakter, nem ellensége a Szövetségnek (egy fosztogató frakció is tagja ennek a nagy csoportnak, valószínűleg hozzájuk tartozik), inkább közömbös irántuk, és eddig inkább átverte mind a Szövetsége, mind a fosztogatókat, ha az önérdeke azt kívánta, ebben a játékban viszont megváltozik, egyértelműen a Szövetség oldalára áll, bár elvei nem igazán támogatják ezt.
Azt írja az ismertető, hogy Páska, a főhős és vele a játékos ebből végre megtudja, hogy ért véget Gyigtyarjov harca, ami a korábbi részben félbe szakadt, talán még be is segít neki a végjátékban.
Elvben inkább nyomozós, kutatós mod, igyekeztek minimalizálni a nagy összecsapásokat, harcokat, de a Zónában nem lehet teljesen elkerülni ezeket. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut #35579 üzenetére
Jól látjátok! Ez az a mod amit jó ideje vártam már és ez a 3. rész (SaGa erről bővebben tud nyilatkozni). Ha jól tudom, akkor ez a Szövetség idejének befejező, végleges verziója!
Mivel ugye az a rész nem ért véget, (nem akarok spoilerezni, hogy lett vége) nem teljes a sztori és ha jól emlékszem a mod végén van utalás is erre, hogy majd befejezik, hát befejezték!
Ha még emlékeztek rá, SaGa elfoglaltságai miatt annó kerestem is fórumokon fordítókat, volt pár jelentkező, de végül senki nem állt neki. Kár, pedig nagyon érdekelne, hogy mi a sztori vége, mert nekem ez az egyik kedvenc modom azóta is...Igen, pont az orosz miatt nem álltam neki én sem azonnal és azóta sem. Tartok tőle, hogy nem mostanában fogunk ezzel magyarul játszani. Angol nyelvi fordítást sem találtam azóta sem hozzá.
Tessék a link újra: [S.T.A.L.K.E.R.: Связь Времён] + [gameplay]
-
sklopp
őstag
Üdv stalkerek. Tudni valamit Az Idő összekapcsolása c. mod magyarításáról? Nagyon ígéretes a mod.
-
Sensut
őstag
Van - illetve készül - ez az ANOMALY mod, ami a COC 1.5-ös verzióján alapul és kijött a 3.0 nyilvános béta verziója. Aki szeret kalandozni a COC-ban, az letöltheti innen inkább ezt, mert ez ebben a béta formájában is jobban rendben van, mint a COC alapmod, elsősorban a rengeteg cucc miatt (na meg a qrva fejlámpa miatt, ami a COC-ból valamiért kikerült
)
S.T.A.L.K.E.R. ANOMALY 1.5.0 [BETA 3.0]
Ennek a modnak az érdekessége az, hogy 64 bites motor hajtja, méghozzá elég stabilan. A menüben már be lehet állítani a RAM használatot 4, 8, 12, 16 vagy 32 MB-ra, azt viszont még nem tudom, hogy ez valójában mennyire valós, de mégiscsak bele lehet kicsit ízlelni az X-Ray x64-be. A mod b*szottul szép ha maximumra van húzva a grafika és valóban akadás mentesen gurul nálam 16 GB RAM mellett. Már csak azért is érdemes eljátszadozni vele, mert ha bármi rossz tapasztalatod van, jelezheted a készítőknek és azok foglalkoznak vele, illetve javítják. A story mód is ki van bővítve új küldetés sorozatokkal... nekem, jobb híján ígéretesnek tűnik.
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün #35564 üzenetére
Ha rajtam múlik, akkor biztosan nem, és a kiadó is rentábilisnak tartja a S.T.A.L.K.E.R. sorozatot, így nagy valószínűséggel ilyen gond nem lesz. Azt azért tudni kell, hogy a minisorozat részei önállóak, sőt, igazából két „világ” történetei, mert a negyedik résztől már az „Uj Zóna” ciklushoz tartoznak. A hatodik (ami oroszul két könyv, de itthon valószínűleg egyben fogjuk megcsinálni, mert a mérete nem indokolja a kétfelé szedést) kötet valamiképp összefogja az előző öt, egyébként önálló történetet.
A szerzők Tumanovszkij (az Agyar írója) és Kulikov, akitől eddig két novella jelent meg magyarul: a Két mosoly az irányítónak és a Szálláscsináló. -
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #35561 üzenetére
Megvolt az egyeztetés, február-március környékén várható a következő könyv (már a két-három héten belül megjelenő Kihalt Mezők után, ez már nyomdakész, a héten megy a nyomdába a szöveg). A jövő tavaszi egy hat kötetes sorozat első regénye, vagyis minimum három évig még biztosan lesz évi két S.T.A.L.K.E.R
könyv magyarul. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #35560 üzenetére
Oszinten szolva, en nem erosen probalgattam a lopakodos modit a Metro(k)-ban, szukseg van az ellenseg loszerere
Ugyan van lopakodos kuldetes pl a Metro 2033-ban amikor a Voros vonalon vagy min kell lopakodni, de ott is utadat alljak es ki kell nyird az ellent, a Last Nightban pedig amikor a komcsival szoktok meg, akkor kell nemileg lopakodni, de utanna nem tudom hol tudsz meg csak siman lopakodassal atjutni, mind1 is, ne is firtassuk a dolgot.Mellesleg aztan keszulj, mert nekifogtam megirni a Turul mod ajanlot, es magyarazast.
Csak meg utanna kell nezzek dolgoknak a jatekban, hogy pontosabb kepet tudjak nyujtani dolgokorol. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #35556 üzenetére
Egyet kell értenem SaGa-val
A másik kedvenc trilógiám a Metro sorozat. Most játszottam ki a Last Ligh Redux-ot épp. A 2033 valóban 90%-ban az alagutakban játszódik, a Last Light már nem csak ott, az Exodus pedig már inkább a felszinen, igen szép látvánnyal megtűzdelt területeken! A taktika a legfontosabb a szériában és mindegyik résznek van jó és rossz befejezése. Persze, hogy elsőre mindenki a rosszat látja!
Nem egy S.T.A.L.K.E.R. feeling, de eléggé magával tud ragadni úgy gondolom. Az Exodushoz épp 1-2 napja jött ki az első DLC...
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #35556 üzenetére
Valóban, lehet úgy is, hogy leabálsz minden arrajárót, de ki is lehet kerülni a nagyrészüket, megfelelő taktikával. A végelszámolásnál meg szépen meg is mondják, miért az lett a vége, ami, jelzik, mely cselekedeteid befolyásolták a végkimenetet.
Igen, most is fordítok, épp az imént küldtem el a kiadónak az eddigi utolsó fordításom forrásának adatait (ez most egy kis jubillemum, ez a tizedik kötetem, bár ebből csak nyolc sztalker, két Sztrugackij újrafordítás is van közte), hogy be tudják írni az impresszumba, egy-két héten belül nyomdába kerül és utána a boltokba.
Kedden megyek a kiadóhoz, hogy egyeztessük, melyik S.T.A.L.K.E.R. kötettel folytatjuk a szériát. Ha a kiadó nem hagyja félbe (mivel tudomásom szerint elég népszerű a sorozat, valószínűleg nem), még néhány (három-öt biztos, de talány hat-nyolc is belefér) évig lesz évi két−három könyvre lehetőségem. -
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #35555 üzenetére
Erdekes, te is jatszodtal veluk?
Hat lehet, hogy egyes helyeken eldontheted, hogy hogyan oldod meg a bizonyos helyzetet, de en leginkabb arra gondoltam, hogy amikor mesz az alagutban, akkor csak elore mehetsz, es mindent, mindenkit ki kell nyirnod altalaban hogy tuljussal azon a ponton, persze, lehet hogy egyes helyeken lopakodassal is megy, de nem tudom az mennyiben befolyasol utolag dolgokat.Amugy reg lattalak, jobban mondva reg valtottunk szot, hogy vagy es mivel foglalkozol? Regebb irtal bizonyos regenyekrol, amiket leforditottal, most is azzal szorakozol?
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #35554 üzenetére
Azt azért cáfolnám, hogy a Metro sorozatban figyelem nélkül hentelni kell. A végkifejlet szempontjából nagyon nem mindegy, hogy az egyes „pályákat” és feladatokat milyen módszerrel oldod meg
-
Antonius1978
addikt
válasz
Csicska32 #35550 üzenetére
Hat te tudod, de vedd figyelembe, hogy ez nem csojatek, es a jatek regi, a szkriptek neha beakadhatnak esetleg stb, ha olyan jatekra vagysz, ahol menni es hentelni kell gondolkodas es figyelem nelkul, akkor a Metro sorozat a te jatekod
(en is eppen most fejeztem be az egyiket
)
Ha nem vagy figyelmes, akkor elronthatsz dolgokat a Stalker modokban, nem ertem, hogy hogy nem tortenik semmi a CC-ben, ha ilyesmi elofordul, akkor oda kell menni minden ismert fontosabb fickohoz es dumalni kell veluk, ez a Stalker jatekok titka.Na elsore epp hogy a Wind of Time-ot nem ajanlottam volna, mert abban is vannak cseles esemenyek, de immar akkor probald meg vegigvinni, kivancsi vagyok, hogy megy, majd tajekoztass.
A forditas az Erdo forumtars munkaja, nagyon pontos, es szabatos, hogy a fenebe nem jo nalad, az is ott kell legyen TZS oldalan... -
Csicska32
csendes tag
A WIND OF TIME-ról mi a véleményetek? Az eddig szerintem egész müködő képes kis mód, a magyarítás viszont valahogy nem a legjobb vagy csak én vagyok béna, tudna valaki ennek a magyarításában segíteni hol tudom kb a teljeset leszedni ha van?. De stabíl müködő mód.
nagyon tetszik eddig
-
Csicska32
csendes tag
válasz
Antonius1978 #35548 üzenetére
Elengedtem ezt a modót. Semmi küldit nem adot már a pda kodólás után, a csávó is eltünt, senkisem adott semmit, hiába aludtam heteket
semmi az ég világon. Egyedül ami nagyon megfogott az a szellemes bosszúállás volt
de különben nem jött be ez a mód. Ami talán jó lesz az a szabotőr vagy DIVERZÁNS vagy mittom én mi a neve, ez nem tűnik rosznak, esetleg ismered?
-
Sensut
őstag
válasz
Yutani #35541 üzenetére
Igen, erről se beszélt még senki errefelé és egy kicsit trükkös megoldani ezt a feladatot, de legalább kapsz egy csomó laborátkutatási megbízást ezután. A lényeg az, hogy story módban kell elindítani a játékot és a Mistery of the Zone feladat nyomán (amiről egyébként semmiféle leírást nem kapsz), meg kell találni a Swamp Doctort (Mocsári Doki) a Clear Sky féle Great Swamp (Mocsár) pályán. Ezért a legjobb mindjárt a játékot ezen a pályán indítani, a doki pedig ott lesz vagy a CS bázison, vagy attól északra kóborol valahol a mocsárban. Könnyű megtalálni és ő majd tovább útba igazít. Nem sok amit ajánl, de legalább van értelme a kóborlásnak.
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #35546 üzenetére
Probald ki a harci zeneket, nem fogsz csalodni, azok a gitarszolok nagyon odabasznak, roppant hangulatosak, kar hogy olyan rovidek, es sehogy sem tudtam karaoke verziot talalni, hogy azt hasznaljam.
Gondolkoztam volt annak idejen azon, hogy a Legjobb mereg karaoke valtozatat tegyem be harci zenenek, de annyira reszelnek benne, hogy meg az en metalos fulemet is bantotta, 1 ido utan rohadt idegesito lett, igy maradt a palyankenti 3 rovid Action, nagyon hangulatos es nem idegesito.Hat az ajanlas irasa inkabb ram kell haruljon, mert le fogom irni, hogy miert is keszult a dolog, ki keszitette, es mifele valtoztatasok vannak benne (azaz valtoztatas semmi, csak bovites).
Kar hogy xFreex kiszallt, jo lett volna, ha par aprobb hibat kijavitott volna meg, mert en nem ertek hozza.
De majd talan egyszer akad valaki, aki bele tud piszkalni, es akkor helyre lehet rakni a tesztelesi fazisbol adodo hibakat.
Az is lehet hogy holnap...de nem, nem igergetek, amikor lesz ra idom, osszehozom a beszamolot, aztan te majd megirod hozza az eloszot, es fellapatolod az oldaladra a modot -
Antonius1978
addikt
válasz
Csicska32 #35545 üzenetére
A zsoldosok a tortenetben foglaltatnak benne, nincs kulon szerepuk, es kapcsolatba lepni sem tudsz veluk, a kozponti aruhaz - a legnagyobb epulet a falu kozepen - alatt levo barban levo zsoldosokkal annyit tudsz kezdeni, hogy ugy dereng, hogy a csaposnak tudsz eladni cuccokat, ennyi, mas szerepuk nincs, majd a tortenet kereten belul lesz szerepuk, nem lovom le a poent.
Ami a masik helyet illeti, ahol szinten zsoldosok tanyaznak, es el van akanasitva, az is a tortenetszalhoz tartozik, szigoruan. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #35543 üzenetére
Haha, ez jó
Már nem is emlékeztem erre a hsz-re. Ja a zenék igen jók, azt korábban is felfedeztem
A gitárszólós beállítást kipróbálom majd.
Az az Action album ütött annak idején, bár már teljesen más zenéket hallgatok, néha még előveszem... azt tudod, hogy most jelent meg új albumuk?Persze, bármikor, szívesen írok ajánlót róla, hozzunk össze valamit!
-
Csicska32
csendes tag
válasz
Antonius1978 #35544 üzenetére
Csak zsoldosokkal kapcsolatban van kérdésem, hogy minek vannak azok benne? Lehet velük valamit kezdeni a mészárláson kívűl? Találtam külön bázist de, semmi beszélgetés semmi..
-
Antonius1978
addikt
válasz
Csicska32 #35536 üzenetére
A mod inkabb erdekes, mint izgalmas, sok lovoldozes nincs benne (kivetel ha meg kell vedd magad a mutansoktol), mivel inkabb nyomozol, mintsem harcolsz.Epp ezert nem kell a gyujtogetesre osszpontositani (hacsak ki nem akarod probalni hogy milyen kepzodmenyeket tudsz begyujteni, vagy a ruhakat, es fegyvereket), 1 jo soretes, 1 automata fegyver, es 1 pancel (vagy katonai kepzodmenyek nelkul, vagy egy kepzodmenytartos kepzodmenyekkel, te dontod el hogy melyik tetszetosebb szamodra), ennyire van szukseged, hogy vegigvidd a modot.Megmondom oszinten, ez igy nagyon tetszik, mert valosaghubbnek tunik.
Az elso palyan itt-ott elszorva rejtekhelyeken megtalalsz szinte mindent, ami kell, vagy legalabbis a felet, a kozseghaz retyojaban katonai pancelt, a templomban meg soretest talalsz (azert irom le neked, mert ezeket jutalmak, javadalmazasok formajaban egyes szereplok kellett volna megemlitsek szandekaim szerint, amit betettem volna a szovegekbe, de elmaradt, mert nem tudtam felallitani a sorrendet akkoriban, es utanna a forditas utan abbamaradt minden a reszemrol).
A keszitok betettek 4-5 uj kepzodmenyt, melyet anomaliaban lehet talalni (azokat emlekeim szerint beallitottam, hogy minden uj kepzodmeny benne legyen minden egyes anomaliaban, amit felkeresel, magyaran, amint talalsz 1 anomaliat, az egyik uj kepzodmeny lesz benne, ha azt kibanyaszod, akkor utanna visszaall az veletlen termelesre).Egy helyen barkacsolhatsz 2-3 kepzodmenybol uj kepzodmenyeket, ha ossze tudod hozzuk szedni a hozzavalo kepzodmenyeket.Ezzel is elbibelodhetsz 1 darabig ha akarsz. Alszol 1 hetet es ujra lesz kepzodmeny mindegyik anomaliaban.Akkor johet az izgalom, hogy mit talalsz, es a sok maszkalas.
Sajnos nem oldottak meg megfeleloen, azaz nem aknaztak ki ezt a lehetoseget, pedig jo lett volna orvendeni, ha sikerult volna 1-1 frappans kepzodmenyt barkacsolni annal a kepzodmenycsinalo anomalianal.
De vegulis, mint mondtam, sajnos ertelmetlen szinte, mert a katonai pancel is majdnem ugyanazt a hatast tudja adni, mint egy masik pancel a kepzodmenyekkel, azert irtam az elejen, hogy te dontod el.Mivel a mod viszonylag rovid, talan kiprobalhatoda gyujtogetest hogy kicsit meghosszabitsd a jatekidot.
Elso nekifutasra ennyi, majd irj ha valami kerdesed van. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #33748 üzenetére
TZS, most vettem eszre Dhampir hozzaszolasa nyoman, hogy 2 evvel ezelott nem valaszoltam a kerdesedre, gondolom hosszabb ideig nem lattam a forumot akkor es atsiklottam folotte
A jo oreg Szakall is a metalt kedveli
Meg az osszes tobbit
Orvendek, hogy felismerted az Actiont, az egyik legjobb baratom osztalytarsa hozta 1995-ben be hozzank a varosba M.o.-rol, es a kazettat rongyosra hallgattuk, vegul az enyem lett, meg most is megvan valahol
Azok a gitarszolok csak akkor indulnak el, ha a menuben bejelolod, hogy legyen harci zene, mindegyik palyan mas-mas szol, azaz az 1-ik mind3 palyan ugyanaz, +2 uj mellettuk palyankent.Igy tudtam kialakitani, mert ennyi fasza gitarszolo volt, ami megfelelt nagyon harci zenenek.
A Hidegen fujnak a szelek
[link]
Egy masik uj zene a Tavaszi szel araszt=ot eloado zenekartol
[link]Majd meg targyalunk a modrol, amikor kedved tartja, jo lenne azt is beiktatni az oldaladta, amint arrol mar parszor beszeltunk.
-
hajbel
addikt
Valaki olvasott arról valamit, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 a gamescomon lesz bejelentve? Állítólag azt pletykálják, hogy epic exkluzív lesz. Hír is van róla.
-
-
Rony949
őstag
Sziasztok. A Call of Chernobyl-hoz még sosem volt szerencsém és olvastam hogy azóta jött két CoC-on alapuló mod, a Dead Air és az Anomaly is.
Kettő közül melyiket ajánljátok és miért? Emellett megéri vanilla CoC-al játszani ha már ez a két újabb mod jelen van?
-
Csicska32
csendes tag
Sziasztok community! A the way in pripyat sikertelen inditásai után inkább rászánom magam a CHERNOBYL CHRONICLES
kiváncsi vagyok mennyire jó mód. Valaki kitolta már?
Ha elindul, szívesen veszek pár instrukciót segítségként
köszi!!
-
Dhampir
félisten
Hangulat; Jan Frenkel énekel.
-
Timstrike
tag
Készül az online verzió a Call of Pripyat-hoz.
[link] -
Csozi
csendes tag
https://youtu.be/EF6aGhDoT90
-
Csozi
csendes tag
Jó napokat!
Érdeklődnék, hogy Ez a mű egy létező mod?
Esetleg fan made?(Elkolbászolnék benne!!!)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
Cs -
' Tzs ,
senior tag
Ez még akár jó is lehet: [S.T.A.L.K.E.R. - Dead River [CoC]]
-
sklopp
őstag
Nálam mondjuk az AMK2.0 az egyik legstabilabb mod, szinte nem fordult elő fagyás.
-
Dhampir
félisten
válasz
Csicska32 #35520 üzenetére
Szerintem nagyon jó mod a The Way in Pripyat. Persze nem hibátlan, de útmutatóval a helyszínekről már megtalálhatóak a küldetések tárgyai. Sajnos a küldetési irányt nem mutatja ez a mod, emiatt néha jól jöhet a képi megerősítés.
Nézz még rá az OGSE modra is, baromi dolgok vannak benne, bővebben a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl fórumtopikban olvashatsz róla.
Jó még a StalkerSoup is.
Ajánlom a Lost Alpha játékot is, a Fi csoport elkészült a magyarításával.
-
Csicska32
csendes tag
Üdv community! A The Way in Pripyat mennyire jó mód? SGM 2.2 volt eddig a legjobb az amk 2.0-át elengedtem mert játszhatattlan volt, mindentől kifagyott :/ Ám, a Dacolva a halállal 1-2 az jó mód még?
-
' Tzs ,
senior tag
Azért ez nem néz ki rosszul:
-
Okapi
csendes tag
válasz
Antonius1978 #35510 üzenetére
HAli,
Köszia a választ próbálkozom vele eddig nem sikerült.
Ha közel megyek akkor beszélni akar velem, de csak annyit, hogy visz lát, ha neg nem akkor nem történik semmi.
Még próbálkozok... -
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #35508 üzenetére
A Stalker szoktatott rá a "felcsipegetésre".
A legrosszabb, amikor erre a legkegyetlenebb tűzharc vagy mutáns-támadás közepette kerül sor, mert félő, hogy az értékes, nehezen pótolható lőszerek stb. nyomtalanul eltűnnek.
-
Papa Joe
tag
válasz
Antonius1978 #35510 üzenetére
Nem itt van az, amikor beszélni kell a "szellemmel" aki a falnak támaszkodik? Annál az épületnél álldogál, amelyikben a szerelő is van, a telep bejárata felőli falnál. De lehet, hogy nem pontosan emlékszem...
-
Antonius1978
addikt
A cserno-bili kronikakban en is emlekszem erre a jelensegre, de a megoldasra nem teljesen, valami olyasmi dereng, hogy nem kell vele beszelni, hanem arra a pontra kell menni, es ott megallni, ahol a faszi uldogel, marmint valamivel elotte, es akkor indul a szkript Csamborogd csak korul az iparost, es mukodnie kell.
-
Okapi
csendes tag
Sziasztok Stalkerek.
2 Móddal is probálkozok de sajnos mind a kettőben elakadtam.
1. A Chernobyl Chronicles elkezdetem, s mindjárt a leg elején fel kellene törni egy kódolt PDA. A térképem jelzi is a technikust , de hiába megyek oda hozzá nem kínálja fel a lehetőséget, hogy odaadjam nek. Próbáltam este, éjjel, nappal...Csak javítani akar..
2. Az AMK 2.0 modnál, amikor eljutok odáig, hogy a tudósoktól kell felvenni a szokásos küldiket egyből lefagy ha menteni akarom. Sajnos itt megállt a tudományom. Hiába akorok bármerre menni, akár pripjatba , akár vissza az alföld felé ha mentek azonnal kidob .
HA valakinek lenne ötlet hogyan tudnék ezen bugokon átvergődni nagy örömöt szerezne. Nagyon tetszenek .
Előre is köszi a segítséget
-
Csicska32
csendes tag
válasz
Antonius1978 #35506 üzenetére
Köszi, de már mindegy
mindent felszedtem
-
Antonius1978
addikt
válasz
Csicska32 #35503 üzenetére
Azoknak kesobb lesz szerepuk, egy-egy kuldetes kapcsan. Meg lesz loszeres lada is. Semmit se vegyel fel, amig nem tiszta hogy epp azt kell felvedd, mert csak foloslegesen foglalja a helyet es addig nem tudsz megszabadulni toluk, amig a kuldetes el nem veszi toled. Csak epp jegyezd meg, hogy hol vannak, hogy amikor kell ne kelljen oket keresgelned.
-
' Tzs ,
senior tag
Azért majd ezt ki kell próbálnunk egyszer srácok!
[link]
-
Csicska32
csendes tag
Sziasztok community! AMK 2.0 Devolutionnagyon nagy csalódás, az oké hogy vannak benne jó dolgok meg 1-2 fegyver, de az alföld az semmit nem ér , 2 küldetés azt kifujt. Meg a Doktornak is az oduja tök üres semmi küldi. Annyi jó hogy zsoldosokat ölni de másra nem. Ám, van két cucc egy leptop( jó lenne a tiszta égboltos tagoknak akik hol is vannak?) Meg valami kék váza ami legendás valami amit a zsoldosoktol szereztem azt kifujt
Tudja valaki ez a két cucc mikor és kinek kelhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest