Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Csicska32 #35550 üzenetére
Hat te tudod, de vedd figyelembe, hogy ez nem csojatek, es a jatek regi, a szkriptek neha beakadhatnak esetleg stb, ha olyan jatekra vagysz, ahol menni es hentelni kell gondolkodas es figyelem nelkul, akkor a Metro sorozat a te jatekod
(en is eppen most fejeztem be az egyiket
)
Ha nem vagy figyelmes, akkor elronthatsz dolgokat a Stalker modokban, nem ertem, hogy hogy nem tortenik semmi a CC-ben, ha ilyesmi elofordul, akkor oda kell menni minden ismert fontosabb fickohoz es dumalni kell veluk, ez a Stalker jatekok titka.Na elsore epp hogy a Wind of Time-ot nem ajanlottam volna, mert abban is vannak cseles esemenyek, de immar akkor probald meg vegigvinni, kivancsi vagyok, hogy megy, majd tajekoztass.
A forditas az Erdo forumtars munkaja, nagyon pontos, es szabatos, hogy a fenebe nem jo nalad, az is ott kell legyen TZS oldalan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest