- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #33730 üzenetére
[CS Változás ideje]
SaGa, Balathruin: Köszi a tippeket, igyekeztem lebutítani a játékot élvezhető szintre. Végül is ki lehet kerülni a pályaváltás behalását úgy, hogy egyszerűen a hosszabb utat választom. Na de negyvenkettedszerre már mérgesítő tud lenni. Nagyon. Még próbálkozom állítgatni, de a sikertelenség napokra abbahagyatja velem a próbálkozást.
Antonius1978: Kipróbáltam a Turul modot. Vicces
Azért nem bírtam ki röhögés nélkül, mikor belépek Szkadovszkra és az öreg Szakáll a Tavaszi szél vizet áraszt metal verzióját bömbölteti a rádióbólTovábbá Jar bácsi lövöldéjénél az Action zenekar 1995-ös Sitten és a Heroin számából van gitárbetét, odab***!
(A hidegen fújnak a szelek-et ki adja elő?)
Az is jó, hogy eleve nem 200 rubellel kezdünk, meg hogy nálunk vannak kapásból a szerszámok, így annak adhatóak oda, akinek akarjuk.
Mik várhatóak még ebben a modban? Az ajánlót megírjuk valamikor? A Chernobyl Chronicles fordítást lehet már tesztelni?Belenéznék abban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Airsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest