Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Csicska32 #35536 üzenetére

A mod inkabb erdekes, mint izgalmas, sok lovoldozes nincs benne (kivetel ha meg kell vedd magad a mutansoktol), mivel inkabb nyomozol, mintsem harcolsz.Epp ezert nem kell a gyujtogetesre osszpontositani (hacsak ki nem akarod probalni hogy milyen kepzodmenyeket tudsz begyujteni, vagy a ruhakat, es fegyvereket), 1 jo soretes, 1 automata fegyver, es 1 pancel (vagy katonai kepzodmenyek nelkul, vagy egy kepzodmenytartos kepzodmenyekkel, te dontod el hogy melyik tetszetosebb szamodra), ennyire van szukseged, hogy vegigvidd a modot.Megmondom oszinten, ez igy nagyon tetszik, mert valosaghubbnek tunik.
    Az elso palyan itt-ott elszorva rejtekhelyeken megtalalsz szinte mindent, ami kell, vagy legalabbis a felet, a kozseghaz retyojaban katonai pancelt, a templomban meg soretest talalsz (azert irom le neked, mert ezeket jutalmak, javadalmazasok formajaban egyes szereplok kellett volna megemlitsek szandekaim szerint, amit betettem volna a szovegekbe, de elmaradt, mert nem tudtam felallitani a sorrendet akkoriban, es utanna a forditas utan abbamaradt minden a reszemrol).
    A keszitok betettek 4-5 uj kepzodmenyt, melyet anomaliaban lehet talalni (azokat emlekeim szerint beallitottam, hogy minden uj kepzodmeny benne legyen minden egyes anomaliaban, amit felkeresel, magyaran, amint talalsz 1 anomaliat, az egyik uj kepzodmeny lesz benne, ha azt kibanyaszod, akkor utanna visszaall az veletlen termelesre).Egy helyen barkacsolhatsz 2-3 kepzodmenybol uj kepzodmenyeket, ha ossze tudod hozzuk szedni a hozzavalo kepzodmenyeket.Ezzel is elbibelodhetsz 1 darabig ha akarsz. Alszol 1 hetet es ujra lesz kepzodmeny mindegyik anomaliaban.Akkor johet az izgalom, hogy mit talalsz, es a sok maszkalas.
    Sajnos nem oldottak meg megfeleloen, azaz nem aknaztak ki ezt a lehetoseget, pedig jo lett volna orvendeni, ha sikerult volna 1-1 frappans kepzodmenyt barkacsolni annal a kepzodmenycsinalo anomalianal.
    De vegulis, mint mondtam, sajnos ertelmetlen szinte, mert a katonai pancel is majdnem ugyanazt a hatast tudja adni, mint egy masik pancel a kepzodmenyekkel, azert irtam az elejen, hogy te dontod el.Mivel a mod viszonylag rovid, talan kiprobalhatoda gyujtogetest hogy kicsit meghosszabitsd a jatekidot.
    Elso nekifutasra ennyi, majd irj ha valami kerdesed van.

• Dhampir

félisten

válasz Csicska32 #35536 üzenetére

Például gyűjtögetni nem nagyon érdemes benne, de nem tudom, hogy ehhez mit szólnak a többiek. :)

Pár korábbi hozzászólás a játékról:

[link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés