- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #36796 üzenetére
Végig futottam a leíráson és a kommenteken.
A CoP van kissé feltuningolva. Elég jónak néz ki, sok plusz van benne és meg van nehezítve.
Kis vita is kerekedett a nehézsége miatt, gondolom nem lehet rambózni.A LINK, amit a képek letöltéséhez tettél, valószínűleg a mod is jön vele.
-
' Tzs ,
senior tag
Laris:
Ha esetleg hirtelen lenne egy csomó időd nézz rá erre [Szindikátusi szerződés], hátha kedvet kapsz egy (remélhetőleg nem csak) számomra érdekesnek tűnő történet fordítására:
- új történet:
A zsoldosok megrendelést kapnak a 62. tétel beszerzésére. Megérkeznek Zaton-ra és elkezdik átfésülni a területeket. Majd megtudják, hogy az SBU egy ügynököt küldött a zónába. A zsoldosok úgy döntenek, hogy megsemmisítik az SBU ügynökét.
- új cselekményszál Pripyat-ban,
- új karakterek,
- új relikviák (jobb tulajdonságokkal),
- eddig bejárhatatlan területekre mostantól lehetőség van bejutni,
- új kereskedők megjelenése,
- eredeti fegyverek teljes arzenálja lecserélve az STCoP Weapon Pack mod szerint,
- új játékmenet (NPC intelligencia és a harci rendszer fejlettebb lett).A mod 2020 szeptember 24.-én jelent meg.
Próbáltam nem gugli trenszlétes fordítást beírni ide, így sikerült sry
Amúgy van új EXO ruha a modban ami szerintem q jó kinézetű lettKépek a modról: [link]
-
-
shield
Topikgazda
válasz
Milos136 #36788 üzenetére
Most negatívnak tűnhetek, de tudvalevő hogy a Stalkerrel elfogult vagyok.
Én ebben a félperces "izében" semmi érdekeset nem láttam.
Kidőlt egy fa és pár kavicsra nem hatott a gravitáció, ennyi. Ja és a rossz minőség miatt ez is élvezhetetlen volt.
Kár is volt kiadniuk.
Mi volt ebben, ami érdekes lenne?Boldog Új Esztendőt kívánok minden fórumtársnak!
-
válasz
grizlisandor #36791 üzenetére
Bizony, jó lenne egy redux, de az is nagyon sok munka lenne, főleg ha új motorra tennék át a játékokat.
Inkább jöjjön idén az új rész, várjuk nagyon!
-
Milos136
csendes tag
-
grizlisandor
veterán
(#36785) rétisün:
Igazából a hasonló story miatt választottam.
(#36786) Sensut:
Még régebben nekifutottam, csak valamiért abba maradt a Metro, de majd a redux.
Köszi a további ajánlásokat. -
Sensut
őstag
válasz
grizlisandor #36784 üzenetére
A Metro és a Stalker csak annyiban hasonlít egymásra, hogy mindkettő a túlélésről szól és orosz területeken játszódnak. A Metro egy csőjáték, inkább a Doomra hasonlít a sok szörny miatt, s bár az utolsó Metroba ígértek nyílt világú pályákat is, nem sok valúsult meg belőle. Személy szerint én nem vagyok oda a Metroért, egyszer végigvittem az összeset és nem motivált bennük semmi, hogy még egyszer végigjátszam, ellenben a Stalkerekkel, amiket számtalanszor vittem már végig és még mindig szívesen nekifognék bármelyik résznek. Ha Stalker szintű nyílt világogat szeretnél, akkor ott van a Skyrim és elődei, a Falloutok, a The Withcher III, The Outer Worlds... de gondolom ezeken már mindenki túlesett
-
rétisün
veterán
válasz
grizlisandor #36784 üzenetére
ha a Stalker játékok nyílt világa bejött, a Metro világát szűknek fogod érezni és nagyon lineárisnak, bár ez a fajta szabadság, amit a Stalker játékok adnak, nem sok játékban van meg.
én is végigjátszottam 2 Metro játékot (a 3. félbemaradt, épp úgy mint a Jullócsillag és a Secret Trails modok
) és tudom ajánlani, végül is kár is összahasonlítani őket ilyen szempontból, a Metro játékok máshogy jók, mint a Stalker
-
grizlisandor
veterán
Végigjátszottam a játékot.
Az előző részekhez képest fura volt, hogy elengedi a játékosok kezét, és nem vezet rá a fő szállra, azért is született hsz-em a topikban.
Az első rész nekem az etalon, Clear Sky se volt rossz, de nem éreztem azt a pluszt a történetben, hiába a játékmeneti újítások. Pripyat jobb, mint a Clear Sky, de valahogy nem az igazi. Pár buggal találkoztam, beakadnak npc-k, mentés utáni visszatöltés gyógyír rájuk. Találkoztam mutáns esővel, hogy megyek és az égből spawn-olnak mellém.Még szerencse, hogy felvettem az autóshotit így esélyük se volt.
Szerintem majd rámegyek a rokon Metro játékokra.
-
Dhampir
félisten
Nem csak férfi Stalker szerzők léteznek. Itt van például egy orosz írónő, Jelena Vlagyimirovna Dolgova (Елена Владимировна Долгова). 2011-ben jelent meg a "S.T.A.L.K.E.R" sorozatban Отступник (Renegát) című könyve.
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #36780 üzenetére
Hát ezt jól elqrták, de végül is orvosolható.
Ezeket a bakikat leszámítva mi a véleményed az egészről?
Van látszatja a grafikai tuningnak , lett akkora változás hogy mondható rá, érdemes volt foglalkozni vele?
A 64bites modra való átültetés hozott valamit a konyhára?
Későbbiek folyamán megpróbálok életet lehelni bele, hogy legyen saját tapasztalatom.
Az a vadkan nem semmi, ez igen látványos.
A grafikán kívül mi a f@sznak kellett bele buherálniuk, ezt azért nem értem. Vannak modderek, akik készítik a fegyver modokat, azokra kellett volna hagyniuk.Változatosság kedvéért kipróbálom a Crysis Remestered-et, amint olvasom ez is felemás eredménnyel sikerült. Már vagy három patch-et adta ki hozzá, az egyik 14GB.
-
kekeeci
senior tag
válasz
shield #36773 üzenetére
Sajnos belebabráltak a fegyver fájlokba:
L85
SIG 220
SVD
Új fegyverikonokat használ, sajnos az eredeti igazítással:
LR-300
MP5
SIG 220 (itt az eredetinél is van egy kis igazítás hiba)
Végül az eredeti játék célzott (szkópos) lövései:
L85
SVD
(a pontatlanság abból adódik, hogy nem sikerült - nem is sikerülhet - a lövés pillanatában képet készíteni)
((bár megpróbálhattam volna FRAPS-szal))A sima - irányzékos - célzott lövés a Remake-ben is jól működik.
(Nem akartam már vele foglalkozni, de a félreértések tisztázása végett újra felraktam, most újra törlöm)
(Ja még az egyik kedvencem, az óriás csupa-agyar vadkan.)
-
Dhampir
félisten
válasz
SaGa59 #36778 üzenetére
Köszönöm szépen a pontosítást.
Amíg a képekkel bajlódtam lejárt a szerkesztési idő, (a közbeeső időszakban nem tudtam még jobban belemélyedni és tovább foglalkozni a témával) emiatt később kis segítséget kértem (17 óra 30 perckor) az átszerkesztéshez, mielőtt még válaszodat olvashattam volna.Nagyon jók ezek a plusz információk, amiket most is megtudhatunk tőled.
Amikor a képeket becsempésztem ide, úgy éreztem, hogy a szerzők is kicsit közelebb kerülnek hozzánk, hiszen az elolvasott kötetek is valamiképpen életünk részévé válnak. Talán majd egyszer a hazai olvasótábor is találkozhat valamelyik Stalker-könyv szerzőjével, ha a mindent felforgató globális események elcsitulnak. Persze ennek megvalósulásában valószínűleg az olvasók megszaporodása is segítene. Addig is a Világháló asztaláról csipegetjük össze a morzsákat.Megjegyezném, hogy az eredeti kiadás illusztrációi híven tükrözik és lényegre törően, hangulatosan adják vissza a könyvben zajló események valamely pillanatát.
-
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir #36777 üzenetére
Kis pontosítás: mindegyiket együtt írták. Pontosabban az első két kötet (a tavasszal kiadott Kiket a Zóna egybekötött… és az ősszel megjelent Szurony) már a kezdetektől közös munka volt (Kulikov gyakorlatilag rábeszélte Tumanovszkijt, hogy ha már az Agyar ilyen sikeres lett, ne maradjon meg a novelláknál, írjanak közösen regényeket, ami Tumanovszkijnak esze ágában sem volt addig, az Agyart is csak a pályázat kedvéért írta meg), a februárban megjelenő harmadiknak Tumanovszkij az egyedüli szerzője, a negyedik-ötödiknek Kulikov, a hatodik ismét közös munka. De ebben most lesz némi változás. A harmadiktól kezdve kicsit módosítanak minden részen, hogy „egységesebb, konzekvensebb” legyen a sorozat, így a harmadik rész kivételével mindegyik közös szerzemény lesz, legalábbis azok, amik magyarul megjelennek. A harmadik rész (A két mutáns) is eltér már kissé (néhány bekezdéssel hosszabb) az oroszul kiadott változattól, mert pár nappal azután, hogy leadtam a fordítást, jelentkezett a szerző: néhány helyen hozzányúlt a szöveghez, javítsam, hogy magyarul már az új verzió legyen kiadva. Most dolgoznak a negyedik részen, amit épp fordítok, ez őszre várható magyarul.
A képeken látható Связанные Зоной 2 a sorozat utolsó része lesz, ott varrnak el minden, a korábbi részekben felfeslő szálat, de addig még sokminden történik. -
Dhampir
félisten
Roman Kulikov (Роман Алексеевич Куликов) író lelkes Stalker olvasókkal a 2019. évben.
Együtt írta Jezsi Tumanovszkij (Ежи Тумановский) szerzőtársával (aki az Agyar írója) a Kiket a Zóna egybekötött... (Связанные Зоной) című izgalmas, hatrészes regényciklusának első kötetét és folytatását.
Lentebb az első és a második kötet orosz kiadásának borítója látható.A képek forrása
____
Felhasználó saját kérésére módosítva.[ Módosította: #40993792 ]
-
Dhampir
félisten
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Belekeztem ebbe a részbe is(csak az alapjáték lesz), előtte megvolt az előző 2 rész.
Vettem fel valami laptopot meg PDA-kat, pár soros szöveget kapok, azon kívül mire jók?
Nem tudok kidobni, se a ládámba rakni, és a elég jó súlyt nyom a laptop. -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #36771 üzenetére
Elvileg az eredeti CoP-nak kell lennie, ha csak a textúra lett tuningolva. Ha az eredeti fegyver fájlok vannak benne, akkor eleve rossz volt az eredetiben is.
Arról nem írtak, hogy változtattak a játékon, csak a grafikáról volt szó és átültetésről a 64bites motorra.
Az általam eddig használt texture packok nem változtattak a játékon. -
Tekagi
tag
Sziasztok kellemes Karácsonyt
Pripyat pályát újra kezdem, gondoltam 10 zsoldossal elbánok, ovatosan cserkésztem be őket, s végén róka fogta csuka sztori lett
Ötven zsoldos volt, s utolsó mentésem hogy kuporgok egy ház legfelső szobájában ajtóra szegezett fegyverrel
-
kekeeci
senior tag
válasz
shield #36770 üzenetére
Tudod úgy vagyok vele, hogy egy mod készítője nem foglalkozik ilyen apróságokkal, hogy a távcsöves fegyver célzott módban hova lő, vagy az eszköztárban a hangtompító illeszkedjen a fegyvercső végére és még folytathatnám, akkor szerintem az a mod még nincs kész.
Persze megcsinálhatnám magamnak, de akkor másik száz modot is meg kellene, és akkor mikor játszanék...
Inkább hagyom, és játszok olyannal, ami (közel) hibátlan. (Most pl Jagged Alliance - Back in Action - Realistic Rebalancing Mod, ezt lehet másfél kézzel is.) -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #36753 üzenetére
Szia!
Javul a kezed?
CoP Remake 3-ban nem találtál új tartalmat?
Persze, hogy nem. Hiszen a grafika lett tuningolva, HQ hang, és 64 bites motorra lett átültetve.
Én azóta nem foglalkoztam vele. Februártól visszamegyek nyugdíjasnak, akkor jöhet a Stalker, addig fordításokkal bíbelődöm.
A célzás pontosságát belehet lőni, van egy program hozzá, én már csináltam régebben.
Ha esetleg érdekel előkeresem és eltökölhetsz vele, ha még nem tudsz játszani.Dhampir
50kilóval szenvedsz, ennél még a lőszerek súlya is több nálam, amit cipelni szoktam magammal. Én nem sajnálom a lőszert, amit megkíván az ellenfél azt meg is kapja. -
Tekagi
tag
Pripyat-ba vicces sztori történt
Ott rohangáltam városban, egyik épületből kijött egy fickó s elkezdett sétálni előttem, piros volt célkereszt rajta, közelebb loholok, de csak sétál, állok, hát mondom csak nem lövöm hátba
de csak sétál, mögé álltam sétálok mögötte de nem zavarta
Végén meguntam s megkéseltem, lehet süket volt a zsoldos
-
Tekagi
tag
Kiderült hiba. Vettem hadseregnél hátizsákot elneveztem 1-nek s onnantól behalt minden töltés, mentések se működtek
-
Tekagi
tag
Behalt a mod
Katonai raktáraknál
-
Tekagi
tag
Már kezdtem menőnek érezni magam szervó páncélba s belefutottam egy falka vaddisznóba
-
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36745 üzenetére
A súlyhatár a \gamedata\configs\creatures\krovosos fájlban átírható egyéb dolgokkal együtt.
ha gondolod, átküldök egy komplett beállítást, már ha lehet, privátban. Már olyan rég írtam privátot, nem is emlékszem.
A súlynál a system.ltx-ben a max_weight még átírandó a választott súlyra -
Tekagi
tag
Én a the way to pripyat moddal játszom, Druganov valahogy ott se jön be. Valószinű javitom és eladom, gondolkozom a 2 kombináción, mesterlövész puska+sörétes vagy gépkarabély+ pisztoly.
-
kekeeci
senior tag
Próbálgatom a kezemet, erre legalkalmasabbnak a CoP Remake 3-at találtam (ShoC topikban beszéltünk róla).
Szép, jó de...
A zatoni kezdő küldetéseket végigcsináltam, az alapjátéktól semmiben nem különbözik, nincs új tartalom.
Ez még nem lenne nagy baj, de távcsövessel q_va nehéz lőni, nem a célkeresztbe megy a lövés:L85
Dragunov
Azt hiszem még várok ezzel a moddal.
-
Tekagi
tag
Sziasztok, átirtam kereskedők árait modban, vagyis lőszer árakat
Katonai bázison nem volt pénzem fegyverre, páncélra. Egy bug van játékban, küldinél Cordonnál megöltem 5 zsoldost, s mindig mikor átnézem őket adják pénzt
Mármint ha ingázok 2 pálya között. Szervoruhát szeretném megvenni
Meg fegyvereken filozok, melyik kéne (sörétes marad).
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #36735 üzenetére
Ebből azt veszem ki, hogy a feljavított cuccokat és talán az amuletteket is (nem néztem végig) neki kell eladni és akkor összejön a zsozsó:
(#36750) ' Tzs ,
Akkor költöztek ki, amikor a Mosodáig kísért az egyik Izlom bácsi. Ekkor esett el szegény Borz, mert a teremtmény legyakta.
-
' Tzs ,
senior tag
Közben ki kellett játszanom a Minerva's Den-t.
"Levantei értékeli a Feng Shuit"ettől a posztól kikészültem
Ezt búvárt poénból likvidáltam de hát nem sokat értem el vele. Ez a kiköltözés mikor történik meg? -
Dhampir
félisten
actor.ltx
Не, не, не! Без читов играем!
-
Dhampir
félisten
"Piknik az árokparton"
Kiköltöztek a Mosodából, csak a góré és a doki (Kardán, hehe) maradt bent.
A defenzív Búvár folytonos feszültségben éjjel-nappal a kerítést pásztázza
Csernyikov bátyám meg csak pöngeti
Levantei értékeli a Feng Shuit, perpillanat csak egy bokor tövében érzi biztonságban magát
A kiégett, agyonfrusztrált Kék ballon tulaj durcásan, morcosan ücsörög a lombos fa árnyékában, inkább lenne ő most Szevasztopolban
Zulu nem aprózta el a fegyverét és ő is megkedvelte a bizarr kempingezést
-
Dhampir
félisten
Köszi a tippeket, időközben rájöttem az anomáliás trükkre.
Egy Izlomot a Mosodások intéztek el.
Sajnos a Mocsári Doktoron és Borzon ez már nem segített. Búvár is odalett, de őt még vissza tudtam hozni a mentés betöltésével. Ezután fedeztem fel az anomália kelepcéjét. Annyi eszük már nem volt, hogy kikerüljék. Nagyon messziről kellett becsalogatni őket, közben néhány Kiméra is bekavart.
Ajjaj, Borz már elesett az Izlommal való csatározás közben. Akkor elbukott a játék?
A kikötői hölgy korábbiakban "Kék ballont" kért, amit az emeleti árus a Mosodában egymillió rubelért kínál eladásra.
-
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36745 üzenetére
Az izlomokat és pár nehezen leamortizálandó ellenfelet a sergeteg tökéletesen irtja. Elég ostobák, csak úgy kell irányítani őket, hogy kettőtök közé kerüljön az anomália, ők meg simán belegyalogolnak.
A helikopteres feladat megoldásához a doki után beszélni kell a kikötőben az idegen szépséggel, ő ad majd papírokat, amik elmagyarázzák az egész helikopteres történetet, ezt át kell adni Borznak, és ekkor meg van oldva a feladat.
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #36737 üzenetére
A Vegyesboltnál járván vérszopó falka támadott le, az ott strázsáló sztalkerek alig bírták ki a nagy nyomást. Odébb Irányítók seregét uszították rám a mod készítői és a magos ház tetejéről korábban hiába pengettem le a telekinetikus erővel támadó törpöket, arrafelé szédelegve újabb csapatuk bukkant fel. Az Izlomok vajon mit nem szeretnek? A dilinyósok (ormányosok) is megvoltak, gondolom csak idő kérdése, hogy mikor szaporodnak el megint. Ráadásul ezek a fenevadak követik a sztalkert, még elfutni sem bírtam a súlyhatár miatt.
(#36744) ' Tzs ,
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #36739 üzenetére
A pénzeső megteremtéséhez nem értek, de talán ez az életérzés hozzásegíthet a bőségszaru élményéhez.
Köszi az új Zaurus crew hírt.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir #36738 üzenetére
Jaja én is az Oskola udvarán álldogálva találtam rá. Jaja a Monolit jó csávók csapata, örömüket a könyvtárban golyózáporral fejezték ki
Nem tudom, hogy van-e jelentőségük, én eladtam őket. Nem próbáltam, mivel én ezekbe nem merek csak úgy belenyúlogatni, meg nem is tudom hol kell. (Hol kell?)
Most az egyszer csalnék kivételesen, csak a sztori menjen továbbAzt pedig a fentebb leírt módon (kéne az az 1 millió).
Ja és ha már Zaurus crew, készülnek ezek valami új, nagy dobásra [link].
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #36737 üzenetére
Igen, vannak "rejtett" iratok, jó párba belebotlottam én is.
Nálam szerencsére még jó egészségnek örvend a Mocsári Doktor. A játék korábbi verziójában még a helikopteres épület sarkán ácsorgott, de az új kiadásban már az Oskola udvarán teng-leng. Kapóra is jött, mert arra járván már nagyon húzta a vállamat pár felcsipegetett apróság, amikből el tudtam adni neki, így könnyebb volt tovább bicegni a Mosodába.
Azért akadnak emberek itt-ott, például a vendégmarasztaló Monolit is feltűnik a Könyvtárban, aztán pedig a Kimérák, majd később gondolom az Izlomok is felbukkannak. Irányító és Burerek is járják e tájat.
Tehát nem kell megtartani az amuletteket a játék végéig, később nincs jelentőségük, csak kereskedelmi hasznuk?
A súlyhatárral hogyan állsz, próbáltad módosítani?
Az 50 kilogrammal alig lehet elpucolni a vérmesebb golyóálló teremtmények elől, ha éppen kicsit megvan pakolva az ember. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir #36736 üzenetére
Na fasza... A boltos irat nekem sincs sehol és akit kiszabadítottam csak áll ott. A kikötős megvan asszem. amúgy érdekes, hogy egy jó pár iratot csak véletlenül találtam meg, mert a térkép nem jelezi őket, véletlen belebotlottam.
A mocsári doki ki van nyúlva valamelyik utca sarkon találtam rá. Igen ezek nekem is megvoltak. Az amulettekből 3-at találtam meg és a Mosodában lévő szemüveges csóka jópénzért megveszi őket 35-45 ezerekért, de még így sincs meg az 1 millió. Az óvoda? Nem, ha a bejárat közelébe megyek eldobom a kanalat. Tetszik ez a mod, de valahogy nagyon üres nekem. Sehol egy lélek az egész városban ez eleinte jó feeling, de egy idő után unalmas. 2 feladat aktív a maradék 3 doksi a 31-ből, meg az "események láncolata". Úgy tűnik, hogy amíg nincs meg a pénz addig senki nem ad feladatot. Asszem részemről ez így ennyi. Nagy kár, de egyenlőre nem látok módot ekkora összeg összeszedésére. -
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #36727 üzenetére
Ebben az új verzióban több hiba van nálam, mint a korábbiban, pedig újratelepítettem mindent, még az alapjátékot is.
Most sem látni a felveendő iratot a Vegyesboltban, csak a helyét mutatja, de újfent a Folyami kikötőben is ugyanez a helyzet. :-(
A helikopteres feladatot is mutatja még, pedig voltam ott és a Mocsári Doktorral, majd utána Borzzal is diskuráltam.
Pénzt nagyon nehéz keresni továbbra is, összeszedni és elcipelni a keveset érő holmikat nehézkes, 50 kg a súlyhatár. Az Amulettek sokat érnek, de azokat sajnálom eladni. Eladhatóak?
Az Óvodába már bejutottál?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
sklopp #36726 üzenetére
Az Izlomok elől tényleg csak futni kell. Én simán leugrottam a tetőről és 100%-ról kb 20-ra csökkent az életerőm. A leugrás után igen sok ellenfél jön, teli hátizsákkal épp hogy megúsztam épp bőrrel a kalandot.
Most van az, hogy 31 doksit szedjek össze, fele már megvan, viszont az 1 millió rubelt sokallom. Kérdezném a profikat akik ltx-eket írogatnak át, a szokásomtól eltérően...nem lehetne az 1 milliót átírni 100.000-re? Nem adnám fel a sztorit a bugolások ellenére sem... -
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
sklopp #36724 üzenetére
Uha, én is gondoltam leszedek egy olyant ami egyben van, de inkább ez mellett döntöttem. Hard resetet nem szeretnék. Rögtön noob kérdésem lenne
Minden feladat kész, a "csiri-csáré" helikopternél vagyok a Dokival történt beszélgetés után van. Mutat a marker a házon belülre ahova nem tudok bejutni, ennek a tetején van a helikopter. Hogyan tovább?
-
' Tzs ,
senior tag
Hát, a mentés visszatöltés nálam nem működik. Meghalok, f9 kilép, újra indít, betölt, megy. Nagy kár, remélem később nem fog gondot okozni ez, mert jónak tűnik a mod
Amúgy lehet, hogy az eredeti steam-es Stalkerre kéne ráraknom ezt a modot? -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Alekszej Kalugin "Kihalt mezők" című könyve számos kérdést választ nélkül hagyva, a folytatás lehetőségét magában rejtve fejeződött be.
A szerző honlapján rátaláltam a könyv folytatására, ami viszont úgy néz ki, hogy még nem teljes és átmenetileg befagyott a projekt, de így is jó pár új fejezet született, eddig összesen hét darab.
A szerző közlése szerint:
"A regény csak itt jelenik meg ezen az oldalon. Nincsenek más kiadásai. A fejezetek írás közben itt jelennek meg ezen az oldalon."Hátha SaGa59 is érdeklődik iránta.
Íme a link:
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir #36716 üzenetére
https://mega.nz/file/TM0SAYIQ#JtpdhR7-JmmLiq8t4jQ60d6HL1QQ9aAV5R2We7kik2Y
ez a helyes link, köszi mindkettőtöknek!
-
' Tzs ,
senior tag
Annyit írtok róla, hogy kipróbálnám ezt az újságíró modot. Rakjuk ezt össze akkor
Melyik a mod legújabb verziója, patch-ek, magyarítás, telepítési sorrend? Köszi! -
Dhampir
félisten
válasz
kekeeci #36704 üzenetére
Innen töltöttem le.
Sajnos nem néztem utána a legújabb frissítésnek. Legközelebb utánaolvasok, mielőtt bármit letöltenék.
Köszönöm szépen az információt!
Kérdés, hogy a frissítéshez is jó lesz majd a fordítás?
Az "Olvass el" .txt szerint A fordítás a fi csoport SCOPHU V2.0 munkáján alapul. -
Dhampir
félisten
válasz
kekeeci #36700 üzenetére
Rosszul írtam, a Vegyesbolt az.
(#36702) sklopp
Igen, a Vegyesbolt az. Eszerint ott hiába keresném, sosem kerül elő.
Köszönöm a segítségeteket!
Az Óvoda esetében van tippetek a bejutást illetően?
Még egy észrevétel, ha valaki az Újságíró történetével játszana. A Kikötő felé ne csaljátok az Izlomokat, mert a Kimérákat elcsöndesíti a Gauss, de az odasereglő Izlomokat nem lehet megállítani, és az ott ácsorgó fontos szereplő is áldozatul esik.
-
Dhampir
félisten
válasz
kekeeci #36700 üzenetére
Lehet, hogy ez nem is az Áruház, csak rosszul írtam?
Majd később, ha vissza tudok térni a játékba, megnézem, hátha eltévesztettem az üzlet nevét.
Ugyanis ebbe be lehet menni, valamint egy pincelejáró is található, anomáliák nélkül. Korábbiakban itt történt egy incidens, minekutána már Szabadságosok vették át az őrzését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest