- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut #35579 üzenetére
Jól látjátok! Ez az a mod amit jó ideje vártam már és ez a 3. rész (SaGa erről bővebben tud nyilatkozni). Ha jól tudom, akkor ez a Szövetség idejének befejező, végleges verziója!
Mivel ugye az a rész nem ért véget, (nem akarok spoilerezni, hogy lett vége) nem teljes a sztori és ha jól emlékszem a mod végén van utalás is erre, hogy majd befejezik, hát befejezték!
Ha még emlékeztek rá, SaGa elfoglaltságai miatt annó kerestem is fórumokon fordítókat, volt pár jelentkező, de végül senki nem állt neki. Kár, pedig nagyon érdekelne, hogy mi a sztori vége, mert nekem ez az egyik kedvenc modom azóta is...Igen, pont az orosz miatt nem álltam neki én sem azonnal és azóta sem. Tartok tőle, hogy nem mostanában fogunk ezzel magyarul játszani. Angol nyelvi fordítást sem találtam azóta sem hozzá.
Tessék a link újra: [S.T.A.L.K.E.R.: Связь Времён] + [gameplay]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest