- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rétisün #3341 üzenetére
Persze, azt irsz at amit akarsz.
Keresd meg annak a kereskedonek a filejat a gamedata/configs/misc/tade mappaban, nyisd meg f4-el es a fegyvereknel levo ertekeket ird at ugy, hogy a masodik ertek tobbszore legyen az elsonek. Persze elotte mentsd le az eredeti filet.
Nalam igy nez ki most a szakall fegyvereinek listaja, a tobbit nem bantottam:
Amugy nem tudom miert, de ez a lista 2-szer is bent van a fileban, az elsonel kell atirni oket. De ha csak olcson akarsz vasarolni, akkor az elsot ird at minel kisebbre.
Mint irtam is a vintart 15k-ert adja es 70-ert veszi, de a tobbi is brutalis. Csinaltam gyorsan 3 millio rubelt, majd bevasaroltam, igy is maradt 2.5 milla, talan eleg lesz a kesobbiekre is.
Ha esetleg nincs ilyen fileod, akkor a stalker_soc_and_cs_unpacker.zip nevu cuccal kicsomagolod a fileokat es bemasolod a gamedata mappaba, onnantol fogva azt irsz at amit akarsz. En is atirtam emellett a sulyhatart 500 kilora a vintar tarjat meg 200-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest