- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #4599 üzenetére
Akkor elölről.
gamedata mappát töröld teljesen.
1) feltelpíted az SGM modot az "SGM_COP_v2.1_Full.exe" fájlal. (nem kell semmit állítani, megtalálja a játék helyét oda települ ahol a játék van)
2) utána ha megvagy fogod a "SGM_COP_v2.1_FIX_22.rar" -t, kicsomagolod és a gamedata mappát bemásolod a Call of Pripyat gamedata mappájáraa, felülírsz mindent.
3) Ezután a gamedata.7z fájlt ami itt "patch 2" néven van azt is kicsomagolod valahová és a tartalmát bemásolod a játék gamedata mappájára szintén. Felülírsz.
4) Ha kell Atmosfear 3 akkor kibontod a letöltött AF3-t kibontod valahová és TELEPÍTED a benne lévő EXE-vel. Atmosfeart ahhoz hogy normálisan működjön mindenképpen az EXE-vel kell telepíteni. Annyit próbálj meg hogy mikor telepíted az összetevőknél szedd ki a "Loading Screens" és "NanoHUD" opciókat hogy azok ne települjenek.
5) Ha megvagy jöhet a "AtmosFear 3 for SGM 2.1 fixed.rar". Kibontod valahova, ismét felülírod a fájlokat a játék gamedata mappájában.
6) Angolosítás. Ugyanaz a metódus. Kibont valahová, bemásol, felülír.
7) "SGM2.1 - AF3 + Rulix AI + Dynamic News.7z" ugyanaz a metódus megint. Kibont, másol, felülír.
Nem akarlak hülyének nézni tényleg
De ha így csinálod és normálisan másolgatod a tartalmakat és felülírsz mindig normálisan mindent akkor MENNIE KELL, egyébként tanácstalan vagyok hogy mit ronthatsz el ha ezeket nem. De én még mindig arra tippelek hogy valamit félremásolsz és azért nem indul.
MÁS: Az artifact addont én nem használom (nem is tettem be a listámba) mert nálam fagyott tőle a játék egyfolytában.
-
Medvelászló
senior tag
Ma sikerült addig eljutnom hogy nem fagy a játék-igaz némi változtatással.Ahogy írtad megcsináltam az első 3 lépést,utána kicsomagoltam az atmosfear 3-at de nem idítottam el az EXE-filet hanem csak a DATA mappát másoltam be a játék könyvtárába,ezt követően olyan sorrendben másoltam mindent ahogy írtad anno.Így indul a játék,de a töltőképernyőn nem látni az atmosfear 3 mod feliratot,de a menüben már megjelent az atmosfear beállítások lehetőség.Most akkor ez már a ATM 3 vagy még nem?
-
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4596 üzenetére
Tulajdonképpen itt nincs patch a játékhoz mivel az európai kiadás alapból 1.6.0.2-es verzió.
Azt vedd amelyik neked olcsóbb vagy jobb.
De én inkább a DVD kiadást venném a helyedben. -
degumentes
tag
Steam-eset érdemes megvenni, vagy inkább a dobozosat? Annak idején a steam-es stalker shadow of chernobyl-al jártam úgy hogy az utólsó nem hivatalos frissítést nem engedi letölteni a steam-es verzióra ezért multizni nem is tudok vele. A call of pripyat-nál nincs ilyen probléma?
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #4593 üzenetére
Egyszerűen nem értem tényleg hol ronthatsz, de valami másolási dolog lesz ez biztos
Amúgy milyen verzióval próbálkozol? Mármint a Stalkered hányas verzió pontosan? Steames?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Medvelászló #4592 üzenetére
Leszedtem újból az atmosfear dolgokat,de most a kicsomagolás után a DATA mappát bemásoltam és csak utána telepítettem az EXE file-t,felpakoltam az angol fordítást stb.átírtam az fs.game -t true-ra,most már annyit sikerült elérnem hogy már elkezdi betölteni,láttam azt a nagy kavargó viharfelhőt is a töltő képernyőn (hűűű de jól néz ki)
de miután kéri hogy nyomjak meg valami gombot rögtön kilép ill fagy.
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #4590 üzenetére
Így van. fsgame.ltx-et átírtad? keresd ki a $game_data$ sort és írd át true| true -ra vhogy így:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #4587 üzenetére
Az AtmosFear 3-at rendesen az EXE-vel telepítetted? Utána a többit egyszerűen be kell másolni a gamedata mappába és mindent felülírni abban a sorrendben ahogy írtam. Nem tudok másra gondolni mint a mappákkal szúrtál el valamit, hogy rossz helyre másoltál vagy ilyesmi. Így ahogy leírtam a sorrendet mennie kell.
-
PeL
addikt
válasz
Carasc0 #4586 üzenetére
Van benne valami mert ha azt feltettem nekem is fagyott, random és egyszerűen úgy hogy ki sem dobott (még az első kitörésig se jutottam el mert akkor tesztelgettem a merge patchet) csak megállt a kép, zene megy tovább és csak CTRL+ALT+DEL és feladatkezelőből tudtam leállítani. Mióta nincs fent azóta nem fagyott még eddig...
-
Medvelászló
senior tag
Valaki tud valami megoldást a merge atmosfear pack miért szarakodik?
-
Carasc0
őstag
Amint kidobja legközelebb, csatolni fogom a hibaüzenetet. Erősen kétlem hogy out of memory probléma lenne. Eddig is kb ennyi memóriát evett és nem dobta ki. Megjegyzem hogy tesóm is játszik vele, neki meg egyszer sem dobta még ki!
Illetve a 2.0 mod is ennyit evett és egyszer sem dobta ki. Lehet hogy az artifact mod? gondoltam rá bár ez is furcsa pont attól lenne mert akkor kezdettől fogva kidobná.
-
Vladi
nagyúr
Köszi az infót
A gránátos cuccnak nem sok értelmét látom, de a creck programra már rájöttem. Bár nem sokat hoz a konyhára.Spoiler!
A másikra megvan a válasz. Ahhoz, hogy fejleszteni tudjanak, kell "nyersanyag". Minden szerelőnél van egy nagy széf, oda be lehet tenni a rossz fegyvereket. Utána szólni kell, hogy ott van. Ez egyfajta újrahasznosítás. -
Medvelászló
senior tag
válasz
dodopek #4582 üzenetére
Őőőőő,igen,illetve csak szeretném.
1) SGM_COP_v2.1_Full.exe
2) SGM_COP_v2.1_FIX_22.rar
3) Patch 2
4) AtmosFear 3
5) AtmosFear 3 Merge patch
6) Angol fordítás
7) 2.1 Af3, AI, and Dynamic news patchEzeket szeretném felrakni,az első 3 lépés még stimmel de a 4. és 5. lépés már kinyírja a játékot és kifagy.
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #4581 üzenetére
A merge pack-ot használod?
-
Medvelászló
senior tag
Meg van a probléma forrása-a két atmosfear peccs a ludas,bug crash vagy mi izéval kifagy.Minden egyes kiegészítő után elindítottam,egészen a 2 atmosfear telepítéséig kiválóan működik!Nem kell valamit átírni vagy van rá valami megoldás?Ami a verzió frissítést illeti most nézem hogy alapban 1.6.02-es a játék,úgyhogy ez a hiba lehetőség kilőve!
-
dodopek
addikt
válasz
degumentes #4579 üzenetére
Ezt majd inkább a többiek mondják meg.A 2.0 eddig nekem csak az alapjáték térképet használja....
-
PeL
addikt
válasz
Carasc0 #4575 üzenetére
Hiába van 6 vagy 8 GB ramod, sajnos a játék 2GB-nál nem használ többet akármilyen modokat raksz fel. Ez az xRay engine egyik limitje... Ebből adódóan előfordulhat hogy ha több/nagyobb textúrákat használó modot raksz fel egyszerűen kilépked a játék Out of Memory hibaüzenettel. Ha HIGH textúrákkal raktad fel az AtmosFeart és az Absolute Nature-t akkor érdemes lehet újrarakni normál textúrákkal.
(Nálam most High-on van az AF3 meg az Absolute is, eddig nem fagyott bár csak a Skadovsk körül bóklásztam eddig. Viszont amit észrevettem hogy AF-ben nem sok különbség van az ég minőségében High és Normal textúrák között, ellenben sokkal több memóriát igényel (200-300MB pluszban)
-
dodopek
addikt
válasz
degumentes #4576 üzenetére
Az itt taglalt SGM modban rengeteg új küldetés van.Ha jó az angol, akkor a legújabb verzió, ha kell a magyar, akkor a 2.0 PeL magyarításával. Rengeteg új küldetés, új szereplők, új fegyverek, rengeteg újítás! Nagyon ajánlom!
Nagyon reklámszagú lett, de tényleg így van!
-
Carasc0
őstag
Igen gyakran mentek és általában több mentést használok! Hát pl. minden grafikus szűrőt kikapcsoltam. Ezen kívül minden más paraméter a legmagasabb értéken van. Ami a memóriát illeti 3 utas memória modulokkal rendelkezem ez pontosan 2x3 GB DDR3 memória blokkstruktúrát jelent. A rendszerem + szolgáltatások + programfolyamatok együttes indításával a bootot követően 1gb memória használattal áll standby állapotba. Ha még a VGAlefoglal ebből 512MB-ot saját swapnak, akkor is marad 4,5 GB csak a játéknak. Ráadásul a játék úgy indul hogy Windows 7 Basic színvonalra csökkentem az Aero grafikus megjelenő OS modul feladatkörét amivel a szakkönyvek szerint némi 2-3%-os teljesítménynövekedést lehet elérni ami persze semmiség, de több mint a semmi.
Nem tudom mitől fagy le, de zavar nagyon!
-
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4569 üzenetére
Nézz youtubeon videókat a multiról és ha tetszik vedd meg.
-
-
dodopek
addikt
-
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4565 üzenetére
Szerintem nem lehet de ebben nem vagyok 100% biztos.
Én amikor toltam akkor egymást öltük a jó néppel de szerintem vannak cheaterek is bőven.
Próbáld ki sokat nem veszthetsz vele. -
degumentes
tag
Multiba a fegyvereket, felszerelést ugyanúgy lehet fejleszteni, mint singebe?
-
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4563 üzenetére
El lehet épp lenni vele de nekem annyira nem jön be a multi része.
-
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4561 üzenetére
Miért ne lehetne játszani?
Megadod a serialod és tolod.
Bár nekem nem Steames van... -
degumentes
tag
Online is lehet játszani a call of pripyat-al? Valaki próbálta már? Steam-en vannak szerverek?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Medvelászló #4558 üzenetére
Meg van a probléma forrása-a két atmosfear peccs a ludas,bug crash vagy mi izéval kifagy.Minden egyes kiegészítő után elindítottam,egészen a 2 atmosfear telepítéséig kiválóan működik!Nem kell valamit átírni vagy van rá valami megoldás?Ami a verzió frissítést illeti most nézem hogy alapban 1.6.02-es a játék,úgyhogy ez a hiba lehetőség kilőve!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
hatalmas bug! Nekem már játszhatatlan. Egyszerűen Load game-nél befagy az egész! Nem jövök rá mitől van. Első load game-t betölti, de amint meghalok nem fogja a mentésemet betölteni. Nem tudom mi ez. Azért egy ilyet nem hiszem el hogy a fejlesztőknek nem közlik. Felháborító!
-
Medvelászló
senior tag
Valami haladás!
Uninstalláltam az AT3 mod-ot,most legalább elindul a játék,de csak addig míg el nem kezdi a betöltést és kifagy!Néztem a verzió számot a bal alsó sarokban:1.6.02 Nem lehet hogy először a peccset kellene felrakni?
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Én is elkeztem az sgm 2.1 -et.
Viszont pár dolog még zavaros nekem.- kaptam egy ilyen csomagot: granade converter. Ez mire jó?
- a szerelő azt mondja: sapre parts kell neki. Oké ezek ilyen speciális alkatrészek. De azokat honnan szerezzek?
- Vettem ilyen pda feltörő progit, van is 2 pda-m amit a mercektől szedtem el, de nem tudom, hogy kéne használni. -
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #4555 üzenetére
Nekem sosem volt még ilyen gondom úgyhogy sajna nem tudok segíteni.
-
Medvelászló
senior tag
Hali!
Felraktam a mod-okat abban a sorrendben ahogy leírtátok de amikor akarom indítani az xrEngine file-val azt írja hogy hiányzik valami xrNetserver vagy mi a rosseb!Ez a hiba már korábban is jelentkezett mikor megpróbáltam a verziót frissíteni 1.6.02-reValakinek valami ötlete?
-
zuzu000
őstag
válasz
Medvelászló #4552 üzenetére
Futtasd az .exet, az feltelepiti a data mappat
-
Medvelászló
senior tag
Elakadtam!
Próbálom telepíteni a smg-t,az Atmosfear 3 CoP kicsomagolás után van 1 DATA mappa ill. stalker CoP-" valamilyen" exe file.Mit kezdjek a Data mappával kell-e, vagy csak az exe file-t futtasam?A DATA mappa teli van mindenféle izével. -
h8core
csendes tag
válasz
Medvelászló #4540 üzenetére
Hogy mentél át a plusz pályákra, már majdnem végig játszottam megint az eredeti szálat, de még egy olyan feladattal sem találkoztam ami oda küldene és sehol nem jelenik meg átjáró a térképen.
Már annyiszor nyomtam a fő játékot, kicsit unalmas, még igy is, hogy az SGM 2.1 elég jól összerakott, de egy kis változatosság már nem ártana. Most járok ott, hogy megindulok a helikopterek felé, ami már szinte a legvége, de még semmi nem utalt a többi pálya létezésére.Bocsi, a kérdés Isc-hez akart szólni, vagy azokhoz akik már jártak az új pályákon.
-
morbias2
aktív tag
Akkor az 1.6.01 re nem érdemes a 2.1 felrakni? Kell hozzá a 02? Én elakadtam már ebbe
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #4543 üzenetére
Én nem néztem meg az 1.7-es kreálmányomat a 2.1-en de gyanítom hogy nem menne vele normálisan, az új mapokon sehol nem lenne benn szöveg ha az alap q-ek magyarok is lennének, meg egyéb hiányosságok fognak mutatkozni
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #4540 üzenetére
1.6.02. ajánlott hozzá igen. Nekem a virágbolti verzióm alapból ezen a verzión települ
-
Medvelászló
senior tag
1.6.0.2 verzió vagy peccs kell az smg mod-hoz?Mert amikor én felraktam ezt a frissítést a játékra nem akart elindulni ill rossz fájlal próbáltam indítani és letöröltem,majd ismételt telepítésnél már nem akart rátelepedni az alapjátékra.
-
lsc
nagyúr
No, gyilkoltam kicsit a 2.1-ben, eddig tetszik, kidolgozottabb sokkal mint az 1.7, igaz ez sem bugmentes.
A plusz pályákra lesz valami feladat, agropromba átmentem de szinte mindenkit ki kellett nyírnom, a "gumifejűek" szinte azonnal pirosak, ráadásul jó erősek, a sok anomáliáról meg ne is beszéljünk.
-
Medvelászló
senior tag
Köszi a segítséget skacok!
-
morbias2
aktív tag
Nekem ezzel a hibával kezdett el kidobálni:
Expression : fatal error
Function : CModelPool::Instance_Load
File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRender\ModelPool.cpp
Line : 117
Description : <no expression>
Arguments : Can't find model file 'dynamics\devices\beer.ogf'.Ez ellen lehet vmit tenni?
-
PeL
addikt
válasz
Carasc0 #4526 üzenetére
Leírom a telepítési sorrendet ahogy nálam ment úgy ahogy kellett:
1) SGM_COP_v2.1_Full.exe
2) SGM_COP_v2.1_FIX_22.rar
3) Patch 2
4) AtmosFear 3
5) AtmosFear 3 Merge patch
6) Angol fordítás
7) 2.1 Af3, AI, and Dynamic news patchÉn még ezek után felraktam az Absolute Texture packokat
-
Carasc0
őstag
A legutolsó patch az magában foglalja a sky javítást vagy csak a dynamic News-t fordítja angolra? Mert én nem tettem fel a kimondott Sky patchet ami a fórumon volt mert azt írja hogy ne használjam Dynamic news verzióval. No most ugye alatta meg megint megjelent egy patch, de az nem derül ki hogy ez valójában a Dynamic news-os javított változat+a dynamic news angolosítása!
Erre gondolok egyébként:
2.1 Af3, AI, and Dynamic news patch
Add after Af3 and the Af3 merge patch, Provided by Spaceghost,
-
PeL
addikt
Nekem valamiért random megfagy a játék mióta feltettem az új AF3 merge patchet ami elvileg javítaná a kitöréseknél az ég átalakulását. Semmi hibaüzenet csak lemerevedik a kép és feladatkezelőben tudom csak bezárni
-
Vladi
nagyúr
válasz
Medvelászló #4522 üzenetére
Nekem az alap játék 1.6.0.2, de szerintem neked is ez megy fel gyári lemezről.
Sorban kell feltenni:
- SGM 2.1 main mod.
- SGM 2.1 fix 22.01
- gamedata.7z
- SGM 2.1 English translation..7zez utóbbi az angol nyelv. Ez így nekem működött szépen w7 64 biten.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
marked one94 #4521 üzenetére
Más nem kell hozzá,peccs vagy valami?
-
marked one94
őstag
válasz
Medvelászló #4520 üzenetére
Itt tudod letölteni a sgm 2.1-et
Itt meg hozzá egy magyarítás amit PeL csinált még az 1.7hez. Ehhez is jó csak nincs minden lefordítva.
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Annyit olvastam erről az smg 2.1 mod-ról hogy nekem is megjött a kedvem gyakni vele egyet-kettőt.
Valaki tudná linkelni ahonnét tudnám szedni hozzá a kiegészítéseket peccs magyarítás stb.?
Légyszi írjátok le mit és hogyan kell felrakni az alap játékra!
Köszi! -
morbias2
aktív tag
Végre megy a 2.0
emre:
csak poén volt -
morbias2
aktív tag
Tényleg a teleportálónak mi a neve?
-
zuzu000
őstag
Nektek sikerült az evakuálásnál minden fontosabb személyt megmentenetek? Amikor a Monolith ellen harcolunk, szinte mindenki elesik, pedig lövöm őket szorgosan. Illetve, ha NEM-et nyomunk, akkor meg nem lehet hova menni, mivel rögtön szarrá lőnek. Lehet olyan teleportálót kéne vinnem a végéhez...
-
capulet75
addikt
Halihó mindenki. "cannot open file fsgame.ltx" ezt írja a gép ha elindítom a gémet. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged