Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31696) ' Tzs ,


' Tzs ,
senior tag

Még, hogy nem pörög a topic. Kicsit nem nézek be máris 2 oldalnyi hsz van :D
A sárkányt én pripyatban találtam először meg, a tudós hátizsákjában a Rák1 Exoval együtt.
Ez a több száz kiló cipelhető megoldás hogy van? Amúgy az ilyen kekeeci féle trükközéseket lehetne publikálni valamilyen formában (mit hol mire kell átírni), kipróbálnék párat :)

Amúgy asszem nekem vége a játéknak egyenlőre. A helikopterek rég elmentek már, ott maradtam. Kemény a helyzet :D 400 zombi kiirtása majdnem meg is volt (76 volt vissza), és egy pár küldetés még volt, lettek újak is. Például beálltam a Monolithoz még vezekeltem is, hogy bevegyenek. A Monolith főnök elküld az Élet vizéért először Zatonba. Ott megoldom amit meg kell, de Jupiterre visszamenni már nem lehet. Kilép a játék, és a korábbi mentések sem tölthetők vissza. Nem tudom mi történt, semmihez nem nyúltam. A helikopterek felszállása után többször kilépked a játék van hogy szó nélkül, van hogy a "szokásos" hibát észlelt táblával+log.
Szerintem újra teszek mindent, majd az eddig mentések visszamásolása, aztán újra próba...

Amúgy nekem csak a helikopterek felszállása után sikerült megcsinálnom a Szkadovszk védelme küldetést. Az elhelyezett bombák nem robbantak, hanem lelövöldöztem mindenkit szépen több hullámban. Akinek sikerül a játék vége előtt írja majd meg, valszeg én rontottam el valamit.

A Monolith-os Kharon iratai hol vannak? Sehol nem találom. Átnéztem a területet fent is, lent is :)

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.