- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #27222 üzenetére
Szia.
En talaltam a nadasban egy sztalker hullat, akinel egy papirfecni van, amiben a lanyarol meg a Zonarol hadoval valamit, a kereskedoknel 7500 penzert lehet eladni, ha Cseh-nek adom, akkor o asszem 1500 vagy 2500-at ad erte.
Van ertelme neki eladni a papirost, mert kell ahhoz hogy megkedveljenek, vagy eladhato kereskedoknek, mert nincs szerepe ?
A fegyverenciklopedia 15 ezer, a papir 7,5 ezer, ha e ket targyat eladom, akkor mar lenne egy kis kezdotokem, eladhatom oket, vagy tovabbi szerepuk van a jatekban es nem tanacsos ?Verszivo csapok : mar nem tudom, de a Geonesisben vagy Enotban volt ilyen mutans testreszes dolog, amikor a Halal Ellenben megtalaltam 3-at akkor gondoltam ezzel a dologgal es nem adtam el oket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest