- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Nos, úgy látszik, hogy a sima SGM 2.2-ben a laborok feladatfolyamata hasonló, mivel az utolsó métereken az Agropom földalatti laborjánál ugyanazt a hibát követte el a játék, mint korábban az X-18 labornál. Odáig minden rendben hogy juss el a laborig, itt viszont egyből a "menekülj el a laborból" feladatot adta be mindkét esetben, holott Agropomnál előbb 2 dokumentumot is meg kell találni odalent. Szerencsére már kivégeztem ezt a helyet is egyszer és tudtam, hogy 2 dokumentumot keresek. Amint ezek megvoltak és kijutottam, ismét helyre állt minden. A tanulság az, hogy nem hiába írja a leírásban hogy a feladatokat megkapásukkor ajánlatos azonnal teljesíteni. Csakhogy ez egy adott pillanatban lehetetlen, hiszen a teljes új Sötét Völgy-Katonai Raktárak-Agropom szál épp a pripjátyi nagy buli közepén ugrik be. Először én nyomban mentem is Sötét Völgybe hagyva a fő sztorit, és teljesen kivégeztem azt a szálat, de ez teljesen és menthetetlenül leblokkolta a további pripjátyi fő sztorit - a feladatok mind beragadtak. Második nekifutásból először végigvittem a fő sztorit és már free playben mentem át Sötét Völgybe, miután a tulajdonképpeni játék véget ért. Ekkor viszont jöttek a labor problémák, bár egyéb gond nem volt. Tehát ha valaki így jár, hogy kimaradnak a feladatok és először játssza az SGM 2.2 modot, akkor tudnia kell, hogy az X-18 laborban 3 dokumentumot kell megtalálni, Agropomnál pedig 2 dokumentumot. Ez fontos, mert a feladatokon kívül semmi sem utal ezekre a számokra és megtalálásuk után is csak akkor kapunk visszajelzést a sikerről, ha már kijutottunk a felszínre.
Erről a verzióról van szó: SGM 2.2 MOD + absolute nature + absolute structures + Atmosfear 3 (max) + magyarítás, egy csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest