- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Ez az AMK mod csak nekem ilyen szörnyű? Most tettem föl, elkezdtem, de már felhúzott... Az első küldetéssel nem volt gond, kisegítettem a vadászt. A második viszont totál káosz. Állandóan engem lőnek le Kalganék mert a snorkok csak és kizárólag rám jönnek! És ha kellő mennyiségben megküldenek, akkor nem elég hogy félholt vagyok, de még ellenséggé is válnak és onnantól kezdve szevasz van. Nagy nehézségek és "zone parkour"-özés után sikerült megcsinálnom. Erre most a szereszámkeresgetésnél megint... Sanya ott áll öcsém... várja hogy keresgessem a szerszámokat, közben ugye természetesen megjelenik egy bloodsucker és harcolok vele mint állat! Sanya meg csak ott áll azt szarik bele
Majd mikor már nagy nehezen csak egy két sörét kellene a dögbe... Sanya fogja azt hátba lő!
Hát azt hittem beszarok
Vagyis inkább azt hittem megőrülök. Nagy nehezen most sikerült megölnöm a dögöt anélkül hogy Sanya is "besegített" volna, továbbmentünk a tanyára(?), de ott meg bemondta az unalmast maga a játék... egyszerűen ahogy lespawnolok meghalok azonnal. Ráadásul mindennek a fejébe pont akkor sikerült egy quicksave-et nyomnom mielőtt meghalok. Tehát újra kellene kezdenem az egészet a legutóbbi kitöréses mentéstől. Na neeeeem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Samsung 980 / 990 PRO NVMe 2TB Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest