- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McTuja
tag
válasz
bluyoo #18090 üzenetére
bocs hogy megint értetlemkedel de nálam ezt adja ki és nem tudom meik gameataat kel latirni true ra
;abbreviation = recurs|notif| root| add| ext| description
$app_data_root$ = true | false | D:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\
$arch_dir$ = false| false| $fs_root$
$game_arch_mp$ = false| false| $fs_root$| mp\
$arch_dir_levels$ = false| false| $fs_root$| levels\
$arch_dir_resources$ = false| false| $fs_root$| resources\
$arch_dir_localization$ = false| false| $fs_root$| localization\
$arch_dir_patches$ = false| true| $fs_root$| patches\
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
$game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns\
$game_levels$ = true| false| $game_data$| levels\
$game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.ogf;*.omf| Game Object files
$game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\| *.anm;*.anms| Animation files
$game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.dm| Detail Model files
$game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\
$game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\
$game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$game_config$ = true| false| $game_data$| configs\
$game_weathers$ = true| false| $game_config$| environment\weathers
$game_weather_effects$ = true| false| $game_config$| environment\weather_effects
$textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$level$ = false| false| $game_levels$
$game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts\| *.script| Game script files
$logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
$downloads$ = false| false| $app_data_root$ -
Antonius1978
addikt
válasz
bluyoo #13740 üzenetére
Nincs mit, orvendek, hogy te is tovabbjuttal.Kulonben vedd ki az ugynevezett automentest, es akkor csak olyankor csinal egy mentest, amikor mas palyara lepsz at.Addig hasznalhatod az F5-t, de leginkabb csinalj sajat menteseket a fomenuben.
Ja igen : ha atlepsz egy masik palyara, es kifagy/kiugrik a program, akkor az autosave visszatoltheto, akkor is ha nem latszik kep ! (nalam is ez akasztotta meg a vegigjatszast vagy 3 hetre, aztan egyet gondoltam es megprobaltam visszatolteni, es betoltotte, igy tudtam a palyak kozott kozlekedni, igaz, mindig ujra kellett inditsam a jatekot) -
Antonius1978
addikt
válasz
bluyoo #13736 üzenetére
Kozben megtalaltam a kulcsos pofat.Amikor elorszor lattam, akkor elmaszkalt valamerre, most utoljara felment az egyik toronyba, kapott egy Gausst es nala volt a kulcs.
Nekem is ugy dereng, hogy a labor utan jelenik meg, miutan osszeszeded a 3 doksit.Meg kell kukkintsam, mert nem igazan torodtem vele, az az igazsag.Mindjart nezem, remelem kapok valami mentest amin latszik, mert van 1,2,3 nevu mentesem, es felul szoktam oket irni, ahogy haladok a dologgal, viszont elmentettem azt az allast, amikor megvettem a Miniagyut.Most nezem, mindjart irok.
-
Aarpok
őstag
válasz
bluyoo #13617 üzenetére
Olvastam pár kollégának az a labor tett néha keresztbe.Nem jelentek meg szörnyek vagy nem folytatódott a feladat (találkozz az összekötővel pripyatban).Szerencsésnek tartom magam,mert nálam nem volt gond itt sosem.
(#13616) PeL Nagy a csend a mód körül gondolom a készítő gőzerővel dolgozik rajta.
-
Aarpok
őstag
válasz
bluyoo #13607 üzenetére
Ahol a snorkokat kellett kinyírnod (a híd közelében) a mocsár túloldalán van egy csőhenger abba belépve vissza tudsz menni jupiterre.Ahol lementél az x18 ba annak az épületnek a háta mögött szintén van egy henger az meg zatonba visz vissza.Ezeket a helyeket egy kék nyíllal jelöli.
(#13608) _stick_ Flinete beárultad valamelyik frakciónak?(szabadság,szolgálat) Ha igen azt a frakciót kérd fel a tudósbunker őrzésére és az a frakció befogadja majd a monolithosokat.
-
PeL
addikt
Szerintem a VGA-ja nem támogatja a 4096x4096 méretű óriás textúrákat, ugyanis az UI_Icon_Equipoment.dds óriás textúrafájl tárolja az összes játékban megtalálható felvehető tárgy ikon képét
Ha a VGA nem kezel ekkora méretű textúrákat akkor az inventory sajnos ilyen keszekusza lesz. Ezen csak egy VGA csere tud segíteni, vagy meg lehet próbálni azt a textúrafájlt újra konvertálni kisebb felbontásúra valamilyen DDS kezelő programmal. Nem tudom lehet-e ilyet, mindenesetre ha nincs most pénze cserére akkor utolsó mentsvárként ezzel próbálkoznék
-
PeL
addikt
Örülök hogy tetszik nektek, és még egyszer SORRY a balf*szkodásokért, remélem elnézitek nekem
Gondoltam amúgy hogy csak ilyesmi gond lehet
Azért ha találtok hibákat megkérhetlek hogy PÜ-zzetek rám? Persze csak ha van kedvetek, írjátok bele légyszi a szövegrészt ahol a hiba van hogy rá tudjak majd keresni, vagy esetleg egy screenshotot a hibás részről. Az esetleges patch-nél javítva lesznek a hibák
Én meg visszahúztam a CPU-mat 2700 MHz-re, mert alapon volt lévén nagyon keveset játszottam az utóbbi időben és mondom minek menjen akkor húzva ha ki sem használom, így már azért megvan a játszható fps szám AF3 és High Res textúra pakkokkal
Kegyetlen jó atmoszférája van így a játéknak
-
h8core
csendes tag
Azoknak akik Zaton-nál vannak tényleg csak kaja kell, de a Sigerous mod-ban a Jupiter üzemnél van egy nagy zsoldos bázis és oda nem engednek be, hogy lehessen beszélni a vezetővel, pedig ha már a monolitosoknak is lehet dolgozni ha elérünk Pripyatba, akkor biztosan van a zsoldosoknál is pár feladat. Nem beszélve róla, hogy náluk lehet venni pár igen jó dolgot.
-
Piftuka
veterán
Próbáltam sokszor. Nekifutásból, sőt "átlósan" szaladva a tetőn is. Lehetőleg a kis épület tetejének a legszéléről elrugaszkodni... Nem ugrik elég nagyot.
Saccra kb. 1 méter mindig hiányzik.
Melyik részéről kell elugrani a kis épületnek? (Bár mindegynek kell lennie, mert a két tető széle párhuzamos egymással, így mindenhol egyenlő a távolság.)
Esetleg az a probléma, amit McArthur kérdezett? Csökkentenem kellene a súlyt?
Bár emlékeim szerint kb. 36-37 kg-nyi súlyt viszek a maximális 50-ből ("Clear Sky armor").
Megpróbálom "kipucolni" az inventory-t teljesen, hátha ez a probléma. A páncél nélkül azért nem indulnék neki a vadonnak.
-
rétisün
veterán
-
Antonius1978
addikt
Na ezaz, Szultannal nem kozoskodtem, igaz egyszer elolvastam hogy van valami ajanlata, de nem ereztem semmi kedvet a banditakhoz elszegodni titkosszolgalati ornagy letemre
Na es emiatt hogy nem beszeltem Szultannal, igy nem jutottam el egyik szemszogbol sem ezen dolgokig.Szoval akkor ki kell valaszd, hogy melyikkel szimpatizalsz, es utanna nekik adod a cuccokat es oket ajanlod a tudosoknak (en az alallomason levo zsoldosokat szerveztem be nekik).
Es ha ez mind megtortent, akkor majd kapod a monolitos pasasok kuldit.Szoval akkor 5-on vagyunk, ugye az en esetemben 4-en voltunk, mer kimaradt a monolitos hapsi.
Na az teny, hogy te kell rajuk vigyazz, hamar kinyiffannak, szentsegeltem is eleget amikor a kissebb folyosorol kijutunk a nagyobb alagutba ahol a szerelvenyek vannak, mert kb 5 mp alatt kifektettek Zulut azok az ormanyos ugrancsok. Aztan valahogy sikerult megoldani hogy egyik se haljon meg.Ugyancsak szivatas mikor visszakapcsoljuk ugyanott az aramot, es jonnek a monolitosok.Igaz ott a belsohangtompitos mesterlovesszel sikerult mindet letarolnom, csak 2x tudtak megolni valakit a csapatbol
Na ne szorakozz, a CoP-t asszem pont egy hete raktam fel, igaz napi kb 8-10 orat nyomultam vele es mar kedden este eljuttam a vegere.Igaz hogy kb akkor 4-5 mellekuldetes kimaradt.Nem talaltam meg Kardan 2 haverjat, a monolitos buli, es kb asszem ennyi.
-
iceman1988
tag
Sikerült közben megoldani a problémát. Vissza tettem teljes dinamikus (DX11)-ről csak sima teljes dinamikus fényekre és máris jó lett.
De lenne egy másik kérdésem... A "Vaserdő" anomáliánál a kis ház alagsorában van egy ajtó amihez kér egy belépő kártyát. Hol kapom meg azt a kártyát? Már csak kíváncsiságból is benéznék oda.
Én eladtam Morgan PDA-ját. Pedig érdekelt volna az a fegyverraktár.
Előre is köszi a segítséget. -
Dissection
csendes tag
Új küldetésekre gondolsz? Nyilván lesznek mellékküldetések, azt hiszem, hogy erről mostanában fog Smrt nyilatkozni. De várj, linkelem a Smrter mod fúrumát, regelj, és kérdezz :-)
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=614&sec_id=18
Mindenkinek ajánlom az oldalt, már elég sokan összegyűltünk :-)
-
emre
veterán
többen próbálkoznak már egy ideje vele, több koncepció alapján,de nem egyszerű a dolog.
Smrter-nek van egy egész jó mod-ja a Clear Sky-ra is (hsz a CS topikban)
Már próbáltam, simán megy vele a magyarítás is.Nincs annyira átvariálva mint a 0.41, de nagyon tuti. -
emre
veterán
Jó a kép
itt is van 1-2
Ezek a lüke russzkik (vagy ukránok, a rosseb se tudja) reality-ben tolják a Stalkert -
Dr. Akula
félisten
A lőszer meg a gránát a legjobban jövedelmező áru, csak nem a boltban kell eladni, hanem lehetőleg zöld (haver) stalkeroknak. 3-4x annyit kaszálsz rajta mint boltban. Alap gránát pl. 240 Ft 90 helyett (sárgánál (semleges) olyan 150-re esik vissza, még ez is több a bolti árnál). Persze a stalkeroknak nincs unlimited pénzük, többet végig kell járni, viszont az árrés mindenért kárpótol. Akár menet közben is el lehet adni, kint a terepen, el se kell cipelni a bázisig. Oda csak a fegyvereket érdemes vinni, azt nem veszi meg többért a stalker se.
-
qdak
addikt
dobd már fel egybe amit összeraktál :$ léci
-
emre
veterán
Igen a saját cuccaid lesznek benne.
Asszem az a bütyök nevű stalker fogja lenyúlni aki Szkvadoszkban még régebben megvádolt hogy az ő fegyvere van nálad. Egyébként a Jupiterben, az alagsorban a mutánsvadász melletti ládákat egyikét fogja kirámolni.
Sokat kell kóvályogni a területek között, és az egyik átlépés alkalmával kapod majd az üzenetet, hogy kipakolták a motyódat. -
BalaNce87
addikt
Szakállnak adogattam el ilyen alapokat, amit ilyen villám anomáliák közelében találtam. Egyszerre kettőt is kidobott. Ez ellenállóvá tesz az áramütéssel szemben. Akkor azt mondod a vérzés elleni az jobb?
Amúgy kérhettem volna vmi sapkát is a csávótól, de azt már nem adta ideJah meg kértem tőle egy Soul nevű artifactot is, ami a gyógyulást segíti elő.
Érdemes rendelésre speckó cuccost kérni? 40k egy ruha
Eddig szakáll csak azt a küldit adta, hogy vizsgáljam ki, hogy mi az a fény amit éjszaka láttak. Most fogok majd oda menni, csak még kell vennem a dokitól gyógyszert a sugárzás ellen, mert azt mondta szakáll, hogy rohadtul sugárzik arrafelé minden
Amúgy én az egészben a kóborlást szeretem a legjobban, keresgélek dolgokat. Mondjuk egyelőre night vision nélkül nem nagyon maradok kint, mert csúnyán rá lehet ázni ha egy falka kutya megtalál
Köszi a térképet, a fűrésztelepen nincs semmi? Mert odamentem és csak elkezdtek lőni ilyen exoskeletonos mocskok! -
tojasosgomba
csendes tag
Köszi, kellemes kis mod
Már csak az a gond hogy Kardán belémköt, azt mondja precíziós készletre van szükség hozzá holott én már vittem neki. A 2 Zatonban találhatót ő kapta, és vittem neki egyet Pripyatból az áruház alagsorából, amit ugyan nem figyeltem de a szakirodalom szerint az precíziós készlet kellet hogy legyen. Tehát elvileg megkapta mind a 3at... -
qdak
addikt
de mod nélkul nincsenek is rejtett fegyók ?
(#2199) makraipeter1 lol ezt te csinted full ?
amugy a tulajdonságai elég gyéreknekem az aks em megenné
(#2164) emre ebben az smrt ben is macskák vannak vagy én vmi vacak verziot szed7tem le ? mert az el vette a játék filinget :S
-
emre
veterán
caizz által linkelt magyarítás javítással már nem fagy ki állandóan. Érdemes lenne kipróbálnod neked is.
Ezzel már folyamatosan lehet játszani.
Viszont nem enged a beállítások menüpontban változtatni. Amint ráklikkelek arra hogy alkalmaz, azonnal megdermed a kép. Ez engem kizárólag a célkereszt miatt érdekelt, mert szerettem volna visszacsinálni. Megpróbáltam azzal hogy a system.ltx-ben átírtam a megfelelő sort, de így sem volt jó.mod: Őstag lettem, hurrrrááá
Végre meghozta gyümölcsét hosszú évek kitartó munkája. -
emre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest