- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
válasz
P2000WRC #1250 üzenetére
Kösz srácok!
Jó lett, eltűnt az árnyékom, viszont a többi néha mintha csíkozódna, de nem mindig látszik és amikor látszik akkor sem durva, szal nem érdekel már. Bugos egy picit, de nem lóg ki a sorból.Szeretnék végre a zónára koncentrálni, egy ideje nem kötött így le játék, legalábbis nem FPS. Még eléggé az elején vagyok, Pripyatban még nem is jártam, de szándékosan nem is kapkodom el a dolgokat, csinálgatom a mellékküldetéseket és élvezem a Sztalker feelinget, olvastam vhol hogy maga a fő szál nem vmi hosszú, hova siessek?
-
csabicska
senior tag
válasz
P2000WRC #1151 üzenetére
Köszi.Csak akkor biztos rosz képződményeket tettem az övre mert még hamarabb végem volt.Bár olyan képz.nincs amit emlitettél. Akkor menjek vissza képz.gyüjteni? Eddig a sz@r ruhát szereztem,ha tudtam volna hogy csak feltételekkel jó a ruha akkor veszek hozzá kieg. Pedig már örültem hogy Pirypat_ban lehetek.
-
emre
veterán
válasz
P2000WRC #1046 üzenetére
Akkor már csak azt nem tudom, hogy én kitől kaptam a detektort.
De volt esküszöm.....
Köszi a kiegészítést.
De ahogy belegondolok az előző két rész egészen szimpla mondhatni lineáris volt ezekhez a küldetésekhez képest. Vagy csak én voltam okosabb hogy emlékeztem rá mi hol van? -
emre
veterán
válasz
P2000WRC #1043 üzenetére
A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz.
A svarog detektort lehet egy anomália mérés után kapod meg.
Az hogy vigyek 3 detektort a tudósoknak, amit majd megcsinálnak és visszaküldenek futárral küldetést én a game végén vettem fel. Egyébként én elvből nem haverkodtam a banditákkal, a hajó elfoglalásakor is inkább átálltam a stalkerek mellé, és szépen kifingattuk a martalócokat.
Meg másik esetben is amikor a banditáknak kellett volna valami tartozást magadni, hát elintéztem hogy ne kelljen. Ezek után már módszeresen lőttem ha fekete köpenyt láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest