Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorro555
tag
válasz ssolitude #803 üzenetére
Én az 1.6-ossal játszok. Bal alsó sarokban legalábbis 1.6.0.0 virít.
2-en csinálták, és közülük az egyik vagy ukrán, vagy jól beszél ukránul és angolul.
Abszolút érthető. 1-2 helyen néztem csak, hogy mi? De aztán mégegyszer elolvasva világossá vált minden, a nagy része pedig nagyon jó fordítás. -
Zorro555
tag
válasz ssolitude #821 üzenetére
Sajna csak ezt találtam, (bár ez is sokkal jobb mint google bear fordítás) de tudtommal készül még más angol fordítás is (ha addig nem lesz magyar), és ha szerencséd lesz, kitesznek a hivatalos fórumra egy újat (ezt is ott találtam) amit már te is tudsz használni.
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
válasz ssolitude #823 üzenetére
jó az amit zorro555 linkelt , csak egy sor el van cseszve az fsgame.ltx fájl-ban :
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ - így néz ki
$game_data$ = true | true| $fs_root$| gamedata\ - ilyen kell legyen .
vagyis az első true után kihagytak egy szóközt .zorro555 : mentések megmaradnak , csak ebben az fsgame.ltx fájlban az elején vissza kell írni , ahova idáig tette a mentést . mert ez kavar be vagy a mentést - stalke1 mappástol oda rakni ahol ebben a fájlban írja .
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest