Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- 
			  LOGOUT Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

emre veterán válasz  romero28

üzenetére romero28

üzenetéreA vérszívók fészkét lehet kiírtani vele. 
 Valami keresd meg valakit (talán Gonta-t, vagy csak az eltünt stalkereket nem tudom.?) küldetéssel kezdődik az egész.
 Itt lehet olvasni róla Egyébként jártál már a bis circle-ban?
 A először asszem Gonta-nal lehet felvenni, a küldetést a keresésről. Utána jutsz el Gontával a bis cicle alá. Erről jelentesz Szakállnak hogy megtaláltad a fészket és utána kell felvenni a gázpalackos küldit.
- 

üzenetére romero28

üzenetéreEngem inább most ez foglalkoztat: S.M.R.T.E.R. Pripyat v.041. 
 meg itt van egy ShoC INFERNO jellegű mod a COP-hoz Szerintem ez lesz a következő. 
 A feliratnál kicsit furcsa volt, hogy mikor a vadásszal beszélgettem néha egészen hülye neveket adott a mutánsoknak, ami inkább vicces volt mint zavaró. Egyébként teljesen jó a feliratozás.BMW001 Számomra a többi sem lerágott csont hiszen annyi féle képpen lehet mod-olni a játékot hogy szinte megunhatatlan. R1200GS Nekem kb 1,5-2 napba tellett, és legjobb tudomásom szerint minden küldetést megcsináltam. Viszont nem a legkeményebb, hanem "csak" stalker fokozaton toltam egy könnyítő mod-dal. Ehhez az is hozzátartozik hogy semmiféle bug nem hátráltatott. 
- 

üzenetére romero28

üzenetéreA rar változatot használom, másolós megoldással, mert nem a C:\-n van a game. 
 Egyelőre tökéletes, de elölről kezdtem és még a game elején vagyok. De az eddigi párbeszédek nagyon tetszenek, nem egyszerűen arról van szó hogy érthető, hanem az atmoszférát is jól adja vissza. Még a pda-t illetve az eszközöket-fegyvereket néztem át de ha akarnék sem tudnék belekötni semmibe.
 Akárki is csinálta úgy tűnik profi munka, óriási köszönet érte. 
- 

Zorro555 tag válasz  romero28

üzenetére romero28

üzenetéreAhha. Mondjuk annyira nagyon nem ástam bele magam, de majd megnézem. 
 Most viszont újra telepítettem, mert valami bug miatt átváltott olyan felbontásra amit a monitor nem támogat és egyszerűen lekapcsol. Így viszont nem tudom visszaállítani.Nekem működött, én nem tettem szóközt a true után, igazából bele sem nyúltam miután átmásoltam, és működött. 
- 

muxi-muxi senior tag válasz  romero28

üzenetére romero28

üzenetéreÍgy van, a CoD-sorozat mindig olyan volt, mint egy cső, vagy egy folyosó. Semmi kalandozás, viszont játszható terep behatároltsága miatt sokkal jobb grafikája van a Stalker-sorozatnál. Személy szerint inkább a hosszantartó Pripyat-érzésre botozok. Már másodjára viszem, és már megint a végénél járok. Legközelebb valami DX11-es vassal nézem majd meg, remélem szép lesz, mert ami most van, az a 2007-es év grafikája... U.i.: amit személy szerint a CoD-okban utálok az a halára scriptelt játékmenet, amit "folyamatos akció"-nak adják el a reklámszakemberek. Holott csak kevéssel több interaktivitás marad a kezedben, mintha távirányítót markolnál. Végső soron a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat is lineáris, de egészen máshonnan közelíti meg a kérdést. Az ideális megoldás a GTA-féle sandbox játékmenet lenne, de ne legyek telhetetlen... 
- 

emre veterán 
- 

üzenetére romero28

üzenetéreItt vannak, de ha nem veszed fel a küldetést szerintem nem fogsz tudni lemenni, mert a társad tudja kinyitni a liftaknát ahol leereszkedtek. Ha csak nem tudsz visszamenni a csatornán kesztül, de az necces. A csatorna az épülettől északra levő füstölgő tó partjára ér ki. 
 A küldetést meg a hajón, szemből a jobb sarokban ücsörgő stalkertől kaptam.
 A gázos vérszívóírtást is kipróbáltam nem olyan izgi mint szemtől szembe, mert nem kell leereszkedni. Viszont 1-2 vérszívó így is valahogy feldiffundálódik a felszínre, nem véletlenül az a feladat hogy várj míg vége. mod: ha visszamész a csaposhoz kiadja az utasítást a gyilokra, de elöbb meg kell szerezned a gázt, meg a kulcsokat a gázhoz, de erről már írtunk.  
- 

- 

zuchy őstag válasz  romero28

üzenetére romero28

üzenetéreAkkor úgylátszik nem azt az ajtót nyitja. hmm. Akkor hol lehet az a kulcs, ami azt az ajtót nyitja? 
 De majd megkeresem hol van az ajtó.Ezért is imádom ezt a játékot, van benne egy csomó titkos hely, találós kérdés stb...   
 Na meg az atmoszféra. Amit mások nem tudnak ennyire profin megvalósítani. Amit mások nem tudnak ennyire profin megvalósítani.
- 

zuchy őstag válasz  romero28

üzenetére romero28

üzenetéreÉn találtam az első pályán egy ilyen kódos ajtót, valahol lenn a katakombákban.   
 Lehet hogy oda kell? Sajnos már nem emléxem, hol van az ajtó.Azt meg nem tudtam, hogy a fegyver scop-jára is lehet éjjellátót tenni. 
 Nagyon előrehaladtam a játékban, még nem tapasztaltam meg, hogy mit hol lehet fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

....
.... 
								 ...nemááár
...nemááár 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

shield
 shield