Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
A peccstől elszállt a mentésem, ami azért frusztráló, mert 120 órámba tellett eljutni Pripjatyba. Most újrakezdtem, de továbbra sem vagyok hajlandó ordas nagyokat szívni a fegyver/páncéldegradációval, és a szörnyikékkel sem. Szerencsére ezek a modok működőképesek maradtak. Sajnos a money glitch eltűnt, de azt vettem észre, hogy már nem olyan frusztráló a harc, és egyes artifaktok ára is emelkedett. Az előző mentésben véletlenül felfedeztem egy jó kis fegyvert, sajna ott mókolhattak valamit, mert nincs meg (vagy az is lehet, hogyha megjelenik stash-ként, akkor össze lehet majd kukázni).
Küzdhetnék a mentés visszaállításával, de nem nagyon van hozzá kedvem.
Remélem, az újabb patchek nem fognak mentéskorrupciót okozni, és azt is szívből remélem, hogy nem kell továbbra is petabájtokat töltögetni kétnaponta. (Az egérinvertálás továbbra sem mentődik el, hahaha.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest